03 / 05 / 2024

Jim Clark malikanesi

Jim Clark malikanesi

71 yaşındaki Jim Clark Florida’daki evine 2 yıldır alıcı bulamayınca fiyatı 137 milyon dolardan 95 milyon dolara indirdi..

Ronaldo'nun Portekiz'deki 22 milyon euroluk malikanesi görenleri hayrete düşürdü! Portekiz'in en pahalı evi olacak

Ronaldo'nun 22 milyon euro karşılığında Cascais'te yaptırdığı ve Portekiz'in en pahalı evi olacak malikanenin detayları görenleri hayrete düşürdü. İşte 22 milyon euroluk malikanenin ayrıntıları...

Robin Williams’ın San Francisco'daki ikonik malikanesi 703 milyon TL'ye satılıyor! 

Merhum aktör Robin Williams'ın, ABD'nin San Francisco şehrinde yer alan ikonik malikanesi 703 milyon TL'lik (25 milyon dolar) bir fiyatla satışa sunuluyor. İşte detaylar...

Otomotiv devi her araçtan 32 bin dolar zarar edince üretimi azalma yoluna gidiyor

Elektrikli araç üretimine başlayan Ford, hedeflerini yakalayamadı. Ford Motor CEO'su Jim Farley şirketin elektrikli araçlardan ortalama 32 bin doların üzerinde zarar ettikleri ve elektrikli araç üretimini yavaşlatacaklarını duyurdu. İşte tüm detaylar...

Dünyaca ünlü finans uzmanı uyardı: “Bir sonraki bankacılık krizi çok daha kötü olacak”

ABD’li yatırım uzmanı Jim Rogers “Merkez bankaları problemi çözüme kavuşturduğunu sanıyor fakat çözmediler. Enflasyon geri gelecek ve sonrasında yeniden faiz oranlarını yükseltmek zorunda kalacaklar" şeklinde konuştu.

PlayStation 5 fiyatları düşecek mi? PS5'te indirim sinyali!

PlayStation 5 stok sorunu çözülüyor. Sony CEO`su Jim Ryan PS5 için 2023 hedeflerini paylaştı. Peki fiyatlar düşecek mi? Playstation fiyatları düşecek mi? İşte ayrıntılar...

Dünyanın en ünlü zenginleri bunlara yatırım yapıyor! Bill Gates, Warren Buffet, Jim Rogers servetlerini nasıl katlıyor?

Resesyon endişeleri piyasalarda sarsıntılara neden olurken, ünlü zenginler finansal çalkantıdan daha az etkilenmek amacıyla farklı araçlara yöneliyor. İşte ünlü milyarderler Bill Gates, Warren Buffet ve Jim Rogers'ın favori yatırımlarının ayrıntıları...

Beverly Hills malikanesi 25 milyon dolara satışa sunuldu!

Coldwell Banker Realty'nin acentelerinden biri olan Jade Mills, şimdilerde Charles Fries'ın ailesinin olan evin, bir zamanlar Paramount Pictures'a ait olduğunu duyurdu. Eğlence sektörünün tarihine tanık olan Beverly Hills malikanesi 25 milyon dolar bedelle satışa sunuldu.

Elon Musk'ın California Bay Area malikanesi satışa çıkarıldı!

Geçtiğimiz senenin Mayıs ayında herhangi bir şeye sahip olmadığını açıklayan ve bütün konutlarını satacağını duyuran dünyanın en zengin insanlarından olan milyarder Elon Musk, bugüne kadar Kaliforniya'daki 6 gayrimenkulünü sattı. 

Bill Gates'in 131 milyon dolarlık gizemli malikanesi!

Bill Gates ve Melinda Gates'in boşanma kararının ardından evin nasıl paylaştırılacağı merak edilmeye başladı. 131 milyon dolarlık malikane meraklıları için araştırıldı...

Bill Gates'in 131 milyon dolarlık malikanesi ne olacak?

Dünyanın sayılı zenginlerinden biri olan Microsoft'un kurucusu Bill Gates eşi Melinda Gates ile boşanma aşamasında. Boşanma kararının ardından Gates çiftinin 131 milyon dolarlık malikanesinin ne olacağı merak konusu oldu. 

Kelly Clarkson malikanesini 6.95 milyon dolara sattı!

Şarkıcı Kelly Clarkson Tennessee’deki malikanesine dört yıl sonra alıcı buldu. Clarkson malikanesi için 6.95 milyon dolardan alıcı bulucu.

Caner Erkin Çeşme'deki malikanesi için 6.5 milyon TL harcadı!

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcuları arasında yer alan Caner Erkin, Çeşme'deki malikanesi için 6.5 milyon TL harcadı...

Rihanna, Beverly Hills'ten ikinci malikanesini aldı!

33 yaşında olan ünlü şarkıcı Barbadoslu Rihanna, bir mahalleden ikinci malikanesini satın aldı. Barbadoslu şarkıcının Beverly Hills'te iki malikanesi oldu.

Jim Clark malikanesi Haberi

Jim Clark malikanesi

ABD'li milyarder teknoloji yatırımcısı Jim Clark (71) satışa çıkardığı Palm Beach'teki lüks malikanesi 2 yıldır alıcı bulamayınca, fiyatında 42 milyon dolar (159.8 milyon TL) indirim yaptı.

Eskiden 137 milyon dolar (521.4 milyon TL) istenen evin fiyatı, 95 milyon dolara (361.6 milyon TL) düştü. 

Korkusuz Gazetesi'nde yer alan habere göre özel peyzajlı 2.5 hektarlık bir bahçeye, 104 metrelik okyanus ve 110 metrelik kanal sahiline sahip olan 12 yatak odalı malikanenin satışına, mahzenindeki 20 bin şişe şarabın da dahil olduğu ifade edildi.

1930’lu yıllarda, İtalyan Rönesans üslubundan esinlenilerek inşa edilen malikaneyi 1991'de 11 milyon dolara satın alan Clark, evin restorasyonunu dört yılda tamamladı. 

Bu evin değeri 137 milyon...