13 / 05 / 2024

Jival Kuyumculuk istanbul oteli

Jival Kuyumculuk istanbul oteli

KUYUMCULUK sektörünün önemli oyuncularından Jival Kuyumculuk'un Yönetim Kurulu Başkanı Naim Gençoğlu, turizm sektörüne girdi. Gençoğlu, Taksim'de 36 milyon dolarlık yatırımla yaptığı otelini geçen hafta hizmete açtı...

Mz İstanbul Kuyumculuk İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mz İstanbul Kuyumculuk İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Şükrullah Melekzade tarafından kuruldu.

Alda Construction İnşaat Kuyumculuk Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul kuruldu!

Alda Construction İnşaat Kuyumculuk Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Başakşehir'de Mustafa Kurtbey tarafından kuruldu.

Akyay Petrol İnşaat Nakliyat Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Akyay Petrol İnşaat Nakliyat Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Ümraniye’de 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Erka Melik Kuyumculuk İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limted Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Erka Melik Kuyumculuk İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limted Şirketi İstanbul Şubesi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile SeleHatdin Kaya tarafından açıldı.

İstanbul Cengiz Yapı İnşaat Otomotiv Kuyumculuk ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Cengiz Yapı İnşaat Otomotiv Kuyumculuk ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sevda Doğan tarafından kuruldu.

Ulşm İstanbul Turizm Taşımacılık Nakliyat Petrol Ürünleri Kuyumculuk Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulşm İstanbul Turizm Taşımacılık Nakliyat Petrol Ürünleri Kuyumculuk Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Seyfettin Savaş tarafından kuruldu. 

Butika Tekstil Kuyumculuk İnşaat Mimarlık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Butika Tekstil Kuyumculuk İnşaat Mimarlık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Tayfun Yılmazel Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 26 Temmuz'da Kadıköy, 19 Mayıs Mahallesi'nde açıldı.

Platinum İnşaat Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Tepecik Şubesi açıldı!

Platinum İnşaat Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Tepecik Şubesi 500 bin TL ile bugün açıldı.

Y.K.O Harman Mobilya Dayanıklı Tüketim Malları Tekstil Kuyumculuk İnş.San.Ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şb. açıldı!

Y.K.O Harman Mobilya Dayanıklı Tüketim Malları Tekstil Kuyumculuk İnş.San.Ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şb Ataşehir'de açıldı.

Aydoğanlar Nakliyat Kuyumculuk Petrol İnşaat Otomotiv Alım Satım Tic.Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Aydoğanlar Nakliyat Kuyumculuk Petrol İnşaat Otomotiv Alım Satım Tic.Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Ali Yalçın Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 6 Mayıs'ta Bayrampaşa, Altıntepsi Mahallesi'nde kuruldu.

Cindioğlu İnşaat Gıda Turizm Kuyumculuk Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Cindioğlu İnşaat Gıda Turizm Kuyumculuk Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Derviş Coşkun Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 17 Haziran'da Fatih'te açıldı.

Evora İstanbul'da ticari üniteler ihaleye çıkıyor!

Evora istanbul'da bulunan 65 dükkân, 10 ofis, 1 ortaöğretim okul binası ve 1 poliklinik binasından oluşan toplam 77 ticari ünite açık artırma yöntemiyle ihale edilecek.

Rings İstanbul'da 5 bin TL peşinat, 0.76 faiz!

Rings istanbul'da sınırlı sayıdaki geniş bahçeli ve orman manzaralı teraslı evlerden ya da Rings AV M üzerinde bulunan rezidans dairelerden birine 5 bin lira peşinatla sahip olabiliyor.

Jival Kuyumculuk istanbul oteli Haberi

Jival Kuyumculuk istanbul oteli



KUYUMCULUK sektörünün önemli oyuncularından Jival Kuyumculuk'un Yönetim Kurulu Başkanı Naim Gençoğlu, turizm sektörüne girdi. Gençoğlu, Taksim'de 36 milyon dolarlık yatırımla yaptığı otelini geçen hafta hizmete açtı. Yeni yoo2 Taksim Square Hotel, ünlü tasarımcı Phillipe Starck ve girişimci John Hitchcox'un geliştirdiği Yoo Otelleri konsiptenin halkası. 


Otelin açılışında konuşan Naim Gençoğlu, "Yoo dünya çapında çok güçlü bir tasarım markası. Dünyada ilk bizimle çalışmaya karar verdiği için çok memnunuz" dedi. Yoo Otelleri'nin CEO'su Marco Nijhof ise, halen Uzakdoğu'da yedi otelin inşasının devam ettiğini belirterek, "Dünyada ilk yoo2 Oteli'ni kültürel miras bakımından zengin olan İstanbul'da açmaktan çok mutluyuz" diye konuştu. Naim Gençoglu, turizmdeki yeni hedeflerini ise şöyle açıkladı: "Otelcilik alanında Salı Pazarı Galata Port'taki arazimiz üstünde 200 odalı bir otel planlıyoruz. Buranın işletmesini de...