28 / 04 / 2024

Jival Kuyumculuk turizm sektörüne girdi!

Jival Kuyumculuk turizm sektörüne girdi!

KUYUMCULUK sektörünün önemli oyuncularından Jival Kuyumculuk'un Yönetim Kurulu Başkanı Naim Gençoğlu, turizm sektörüne girdi. Gençoğlu, Taksim'de 36 milyon dolarlık yatırımla yaptığı otelini geçen hafta hizmete açtı...





KUYUMCULUK sektörünün önemli oyuncularından Jival Kuyumculuk'un Yönetim Kurulu Başkanı Naim Gençoğlu, turizm sektörüne girdi. Gençoğlu, Taksim'de 36 milyon dolarlık yatırımla yaptığı otelini geçen hafta hizmete açtı. Yeni yoo2 Taksim Square Hotel, ünlü tasarımcı Phillipe Starck ve girişimci John Hitchcox'un geliştirdiği Yoo Otelleri konsiptenin halkası. 


Otelin açılışında konuşan Naim Gençoğlu, "Yoo dünya çapında çok güçlü bir tasarım markası. Dünyada ilk bizimle çalışmaya karar verdiği için çok memnunuz" dedi. Yoo Otelleri'nin CEO'su Marco Nijhof ise, halen Uzakdoğu'da yedi otelin inşasının devam ettiğini belirterek, "Dünyada ilk yoo2 Oteli'ni kültürel miras bakımından zengin olan İstanbul'da açmaktan çok mutluyuz" diye konuştu. Naim Gençoglu, turizmdeki yeni hedeflerini ise şöyle açıkladı: "Otelcilik alanında Salı Pazarı Galata Port'taki arazimiz üstünde 200 odalı bir otel planlıyoruz. Buranın işletmesini de yoo2'ye mi veririz yoksa başka bir markayla mı anlaşırız bunu şimdiden söylemek zor. Ayrıca, Tahincioğlu grubuyla birlikte AVM alanındaki ikinci alışveriş merkezimiz Povver Palladium'un inşaatına başladık. Aynı grupla inşaat alanında da yeni projelerimiz olacak." 


PARA


Geri Dön