13 / 05 / 2024

Jival Kuyumculuk yeni otelleri

Jival Kuyumculuk yeni otelleri

KUYUMCULUK sektörünün önemli oyuncularından Jival Kuyumculuk'un Yönetim Kurulu Başkanı Naim Gençoğlu, turizm sektörüne girdi. Gençoğlu, Taksim'de 36 milyon dolarlık yatırımla yaptığı otelini geçen hafta hizmete açtı...

Ankara Vera Point projesi geliyor! Yeni proje!

Çelikoğlu Kuyumculuk İnşaat ve Turizm Sanayi Ticaret LTD. ŞTİ.'nin Ankara'da hayata geçireceği yeni projesi Vera Point için ÇED süreci başladı.

İzmir For You Suite 2017 Aralık'ta teslim!

Katal İnşaat ve Murat Gökçekaya Kuyumculuk, yeni projeleri "For You Suite" ile İzmirlilere yatırım fırsatı sunduklarını söyledi. Projeye ilişkin bilgiler veren Katal Şirketler Grubu Satış ve Pazarlama Müdürü Tahsin Şahin, "Çiğli'de yer alan projemizin yatırım değeri çok yüksek.

İskenderun Yeni Elit Vista Park projesi hayata geçiyor!

İskenderun'da Kuyumculuk ile birlikte inşaat sektöründe de Yeni Elit Vista Park Rezidansları projesiyle konut inşa eden Hüseyin Fırat, kente lüks, konforlu, güvenli ve rahat ortamda bir yaşam alanı kazandıracaklarını söyledi.

Altunbüken Holding'ten yeni marka: Relux Gayrimenkul!

KIYMETLİ maden ve kuyumculuk sektöründe faaliyet gösteren Altunbüken Holding, 25 yıldır sürdürdüğü gayrimenkul geliştirmede yoluna yeni markası Relux Gayrimenkul ile devam edecek..

Sadıkoğlu Yeni Nesil İnşaat Teknolojileri Kuyumculuk Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sadıkoğlu Yeni Nesil İnşaat Teknolojileri Kuyumculuk Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Sadıkoğlu, Bülent Sadıkoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 6 Kasım'da kuruldu.

Taksim'de otel fiyatları ucuzladı!

Jival Kuyumculuk'un sahibi Gençoğlu Grup, Taksim Gezi Parkı 'nın yanındaki otel yatırımını ' Yoo2 ' adıyla Şubat'ta faaliyete geçirmişti. Otel bir ay sonra el değiştirdi.

Jival Kuyumculuk turizm sektörüne girdi!

KUYUMCULUK sektörünün önemli oyuncularından Jival Kuyumculuk'un Yönetim Kurulu Başkanı Naim Gençoğlu, turizm sektörüne girdi. Gençoğlu, Taksim'de 36 milyon dolarlık yatırımla yaptığı otelini geçen hafta hizmete açtı...

Jival, 36 milyon dolarlık otel yatırımıyla turizm sektörüne girdi!

Kuyumculuk ve mücevher sektörünün önemli oyuncularından olan Jival Kuyumculuk Yönetim Kurulu Başkanı Naim Gençoğlu, "Farklı sektörlerde yeni yatırım hedeflerimiz vardı. Türkiye'nin turizmdeki hızlı yükselişi bizi bu alana yöneltti" dedi.

Gençoğlu Karaköy Otelcilik Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Gençoğlu Karaköy Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Jival Kuyumculuk Yönetim Kurulu Başkanı Naim Gençoğlu tarafından, 1 Şubat 2013 tarihinde, 32 milyon TL sermaye ile kuruldu...

TOKİ Kuyumculuk Meslek Lisesi yeni dönemde açılacak!

Türkiye 'de ilk kez, sadece kuyumculuk  eğitimi verecek olan TOKİ Kuyumculuk Meslek Lisesi, 2011-2012 eğitim öğretim  döneminde açılmaya hazırlanıyor

Karun Kuyumculuk Nişantaşı'nda mağaza açtı!

Karun Kuyumculuk'un Nişantaşı'ndaki yeni mağazası, önceki gün hizmete girdi

Ağaoğlu My World'de yeni kampanya!

Ağaoğlu, inşaatı biten ve oturulmaya hazır halde bulunan Ataşehir'deki My World için yeni bir kampanya başlatıyor.

Eczacıbaşı 400 milyon dolara yeni fabrika açıyor

Eczacıbaşı CEO'su Erdal Karamercan ve İpek Kağıt Genel Müdürü Sertaç Nişli, yeni yatırımın dört aşamada tamamlanacağını belirterek, "İlk iki aşama eylülde tamamlanır" dedi.

Jival Kuyumculuk yeni otelleri Haberi

Jival Kuyumculuk yeni otelleri



KUYUMCULUK sektörünün önemli oyuncularından Jival Kuyumculuk'un Yönetim Kurulu Başkanı Naim Gençoğlu, turizm sektörüne girdi. Gençoğlu, Taksim'de 36 milyon dolarlık yatırımla yaptığı otelini geçen hafta hizmete açtı. Yeni yoo2 Taksim Square Hotel, ünlü tasarımcı Phillipe Starck ve girişimci John Hitchcox'un geliştirdiği Yoo Otelleri konsiptenin halkası. 


Otelin açılışında konuşan Naim Gençoğlu, "Yoo dünya çapında çok güçlü bir tasarım markası. Dünyada ilk bizimle çalışmaya karar verdiği için çok memnunuz" dedi. Yoo Otelleri'nin CEO'su Marco Nijhof ise, halen Uzakdoğu'da yedi otelin inşasının devam ettiğini belirterek, "Dünyada ilk yoo2 Oteli'ni kültürel miras bakımından zengin olan İstanbul'da açmaktan çok mutluyuz" diye konuştu. Naim Gençoglu, turizmdeki yeni hedeflerini ise şöyle açıkladı: "Otelcilik alanında Salı Pazarı Galata Port'taki arazimiz üstünde 200 odalı bir otel planlıyoruz. Buranın işletmesini de...