17 / 05 / 2024

JLL Türkiye Euromoney Gayrimenkul Ödülleri

JLL Türkiye Euromoney Gayrimenkul Ödülleri

Dünyanın önde gelen finans dergilerinden Euromoney tarafından düzenlenen Gayrimenkul Ödülleri’nin danışmanlık kategorisindeki birincisi JLL Türkiye oldu.

JLL Türkiye’de nöbet değişimi!

Yönetim Kurulu Üyelerinden Tarkan Ander ve Dora Şahintürk, JLL Türkiye Eş CEO ve Eş Ülke Müdürü olarak göreve getirildi...

Euromoney Gayrimenkul Ödülleri’nin galibi: Cushman & Wakefield Türkiye!

Cushman & Wakefield Türkiye, Euromoney Gayrimenkul Ödülleri’nde "Aracılık ve Danışmanlık" kategorisindeki birinciliğini korurken, Cushman & Wakefield Türkiye, "Değerleme" ve "Araştırma" kategorilerinde birinci sıraya yükseldi...

Ortaç Özortaç, JLL Türkiye AVM Kiralama Direktörü oldu!

Ticari gayrimenkulde profesyonel hizmetler sunan JLL Türkiye'nin yeni AVM Kiralama Direktörü Ortaç Özortaç oldu.

Gurbetçiler için Türkiye'de gayrimenkule yatırım zamanı!

Gayrimenkul alanında hizmet veren JLL'nin Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş, sektördeki bu sürecin yurt dışındaki Türkler açısından fırsat olduğunu söyledi.

JLL Türkiye'nin yeni CFO'su Ayşegül Rona oldu!

80 ülkede yaklaşık, 300 kurumsal ofisiyle hizmet  veren JLL Türkiye'nin yeni CFO'su Ayşegül Rona oldu…

Türkiye'deki birçok AVM’nin anahtarı bankalara geçebilir!

JLL Türkiye Başkanı Avi Alkaş yaptığı açıklamada, "Yabancı yatırımcı belirsizlik ve istikrarsızlık nedeniyle şu anda Türkiye’den uzak duruyor. 2019 daha zor ve sıkıntılı geçecek" dedi.

Türkiye genelinde AVM sayısı iki yıl sonra 450 olacak!

JLL Türkiye’nin ‘Türkiye Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü-2018 3. Çeyrek’ raporuna göre iki yıl sonra Türkiye genelindeki AVM sayısının 450 olacağı öngörülüyor.

Çinliler Türkiye'de yatırım için uygun proje arayışında!

Çinlilerin Türkiye’de yatırım için uygun proje arayışında olduğunu dile getiren JLL Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Tarkan Ander, “İçinde AVM, otel, ofis olan gayrimenkul projeleriyle yakından ilgileniyorlar” diye açıklamada bulundu.

Üç dünya markası Türkiye’de yer bakıyor!

Üç dünya devi Türkiye’de yer bakıyor. JLL Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Ander, Uniqlo, New Yorker ve Selfridges markalarının Türkiye’de uygun yer baktığını söyledi.

Franc Neal, JLL Türkiye’nin Proje Yönetimi Direktörü oldu!

JLL Türkiye’nin Proje Yönetimi Hizmetleri Direktörlüğü görevine Franc Neal atandı. JLL’nin Rusya ofisinde büyük çaplı projelere imza atan Neal, 16 Ocak itibariyle JLL Türkiye bünyesinde katıldı.

Türkiye’de konut balonu yok, risk var!

JLL Türkiye Araştırma Ekibi, ‘Türkiye’de konut balonu var mı?’ sorusunun yanıtı için bir çalışma yaptı. Araştırmadan çıkan sonuca göre Türkiye’de konut balonu yok, risk var. Rakamlar, Türkiye’nin ABD’dekine benzer bir kriz yaşamasının mümkün olmadığına işaret ediyor.

JLL Türkiye, MIPIM 2017 basın toplantısı 11 Ocak'ta!

JLL Türkiye, 14 – 17 Mart tarihlerinde Fransa Cannes’da düzenlenecek ve Alkaş’ın Türkiye temsilciliğini yaptığı “Uluslararası Gayrimenkul Fuarı MIPIM 2017” öncesinde basın toplantısı düzenliyor.

Cushman and Wakefield Türkiye’ye birincilik ödülü!

Dünyanın önde gelen bankacılık ve finans dergilerinden biri olan Euromoney, her yıl düzenlediği gayrimenkul anketinin 2016 kazananlarını açıkladı. Cushman & Wakefield Türkiye “Aracılık/ Kiralama” kategorisinde birinci olurken, üç farklı dalda derece alarak büyük bir başarıya imza attı.

JLL Türkiye Euromoney Gayrimenkul Ödülleri Haberi

JLL Türkiye Euromoney Gayrimenkul Ödülleri

Dünyanın önde gelen finans dergilerinden Euromoney tarafından düzenlenen Gayrimenkul Ödülleri’nin danışmanlık kategorisindeki birincisi JLL Türkiye oldu. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da birinci olan JLL Türkiye ayrıca “Acente/Kiralama” kategorisinde de ilk sıraya yükseldi.




JLL Türkiye, bankacılık ve finans dünyasının en saygın yayınlarından Euromoney tarafından düzenlenen Gayrimenkul Ödülleri’nde iki kategoride birinciliğe layık görüldü. “En iyi danışman” kategorisinde geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da ilk sırayı alan JLL Türkiye, geçen yıl ikinci sırasında bulunduğu “Acente/Kiralama” kategorisinin bu yılki birincisi olmayı başardı. JLL Türkiye ayrıca “Araştırma” kategorisindeki ikinciliğini korurken, “Değerleme” kategorisinde beşincilikten ikinciliğe yükseldi.


Sonuçlardan duydukları mutluluğu ifade eden JLL Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş, “Euromoney tarafından gerçekleştirilen araştırmayı temel alan ödüllerdeki başarımızın, kurumsal gayrimenkul sektöründeki uzmanlığımızı bir kez daha kanıtladığına inanıyoruz....