30 / 04 / 2024

JLL Türkiye pr

JLL Türkiye pr

Ticari gayrimenkul üzerine finansal ve profesyonel hizmetler veren, yatırım yönetimi alanında danışmanlık hizmetleri sunan JLL Türkiye’nin iletişim danışmanı, sektörde 10. yılını kutlayan Contactplus İletişim Hizmetleri oldu.

Türkiye'nin ilk boğaz köprüsü için tehlike çanları çalıyor! Yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesindeki Lale ve Cunda (Alibey) adalarını birleştiren ve 'Türkiye'nin ilk boğaz köprüsü' olarak bilinen Cunda Köprüsü'nün yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya olduğu belirtildi. 

Aksa Enerji, Türkiye ile KKTC arasına denizaltı kablosuyla enerji köprüsü kuruyor!

Aksa Enerji, imzaladığı 15 yıllık ABD doları bazlı yeni sözleşmeyle Türkiye ile KKTC arasına enterkonnekte denizaltı kablosuyla elektrik hattı çekecek. Aksa Enerji, aynı sözleşme kapsamında KKTC’deki kurulu gücünü de 188 MW seviyesine çıkaracak.

Türkiye Köprü Deprem Yönetmeliği!

Türkiye Köprü Deprem Yönetmeliği Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.

Türkiye'nin en yüksek Botan Çayı Beğendik Köprüsü açılıyor!

Van-Tatvan-Bitlis ile Siirt-Mardin-Batman hattını birbirine bağlayan Botan Çayı Beğendik Köprüsü açılıyor. 450 metre uzunluğu ve 165 metre yüksekliği ile Türkiye’nin en yüksek köprüsü ile Van-Pervari yolu 2 saat olacak.

JLL Türkiye’de nöbet değişimi!

Yönetim Kurulu Üyelerinden Tarkan Ander ve Dora Şahintürk, JLL Türkiye Eş CEO ve Eş Ülke Müdürü olarak göreve getirildi...

Türkiye’nin en yüksek köprüsü Bitlis’te inşa edildi!

50 yıl önce, dönemin Bitlis Milletvekili Abidin Gaydalı’ın girişimleriyle projelendirilen Türkiye’nin en yüksek köprüsü tamamlanıyor.

Türkiye Irak ile bölgesel enerji açılımına hız vermeyi hedefliyor!

BİLGESAM Araştırma Koordinatörü Semin, "Irak ile kurulacak enerji köprüsü, Türkiye’yi bölgesel güç ve transit ülke olma hedefine bir adım daha yaklaştırarak Türkiye’nin dünya pazarındaki önemini artıracak" dedi.

Ortaç Özortaç, JLL Türkiye AVM Kiralama Direktörü oldu!

Ticari gayrimenkulde profesyonel hizmetler sunan JLL Türkiye'nin yeni AVM Kiralama Direktörü Ortaç Özortaç oldu.

Türkiye ile Bulgaristan arasına köprü yapılacak!

Kırklareli Valisi Osman Bilgin yaptığı açıklamada Türkiye ile Bulgaristan sınırını oluşturan Türkiye'nin en kuzeybatısı ile Bulgaristan'ın en güneydoğusunda konumlanan Mutlu deresine köprü kurulması için proje çalışmalarına başlanıldığını söyledi.

Gurbetçiler için Türkiye'de gayrimenkule yatırım zamanı!

Gayrimenkul alanında hizmet veren JLL'nin Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş, sektördeki bu sürecin yurt dışındaki Türkler açısından fırsat olduğunu söyledi.

JLL Türkiye'nin yeni CFO'su Ayşegül Rona oldu!

80 ülkede yaklaşık, 300 kurumsal ofisiyle hizmet  veren JLL Türkiye'nin yeni CFO'su Ayşegül Rona oldu…

Türkiye’nin dev projelerinde İtalyan GBC markalı ürünler kullanılıyor!

Türkiye temsilciliğini yürüten Habib Makina iş birliği ile Türkiye’deki işlerini büyüten GBC, son dönemde Türkiye’nin en büyük projeleri olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Osmangazi Köprüsü ve Çanakkale Boğazı köprüsü inşaatlarına ürün temin etti.

Türkiye'deki birçok AVM’nin anahtarı bankalara geçebilir!

JLL Türkiye Başkanı Avi Alkaş yaptığı açıklamada, "Yabancı yatırımcı belirsizlik ve istikrarsızlık nedeniyle şu anda Türkiye’den uzak duruyor. 2019 daha zor ve sıkıntılı geçecek" dedi.

JLL Türkiye pr Haberi

JLL Türkiye pr

Kurumsal itibar yönetimi, iç ve dış iletişim gibi konular başta olmak üzere geniş kapsamlı bir anlayışla hizmet verecek olan Contactplus, geliştireceği projelerle JLL Türkiye’nin iletişimine katkıda bulunacak. Yürütülecek çalışmalar çerçevesinde uzun vadeli bir yaklaşımla JLL Türkiye’nin kesintisiz ve sürdürülebilir bir iletişim süreci oluşturması hedefleniyor.


Türkiye’de 2007 yılından bu yana faaliyet göstermekte olan ve 2008 yılında Alkaş firması ile stratejik ortaklık gerçekleştirmiş bulunan JLL Türkiye, bugün 298 çalışanıyla hizmet veriyor. Bünyesindeki farklı departmanlar aracılığıyla bütünleşik bir yaklaşımla hizmet sunan JLL Türkiye, sahip olduğu yenilikçi anlayış ve araştırmaya dayalı pazar öngörüsüyle, ulusal ve uluslararası yatırımcılar, proje geliştiriciler ve marka sahipleri için yüksek değer yaratan bir iş ortağı konumunda bulunuyor.


Sektörde 10. yılını kutlayan Contactplus İletişim Hizmetleri’nin müşteri portföyünde bilişim, turizm, hazır giyim, gıda...