02 / 05 / 2024

JLL Türkiye raporları

JLL Türkiye raporları

Ticari gayrimenkul üzerine finansal ve profesyonel hizmetler veren JLL Türkiye Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü raporunu 24 Şubat 2015 Salı günü saat 10:00'da düzenleyeceği basın toplantısıyla açıklayacak.

JPMorgan’dan şok Türkiye tahmini! İşte depremden sonra gerekecek para miktarı!

Yaşanan büyük deprem felaketinin ardından hasarla ilgili raporlar peş peşe açıklanırken, çeşitli kurumlardan da depremin ekonomiye etkisiyle ilgili tahminler gelmekte. Son olarak ABD merkezli Yatırım Bankası JPMorgan da depremin Türkiye’ye maliyetinin ne kadar olacağını öngören kapsamlı bir rapor ha

Türkiye Sınai Kalkınma Bankası'ndan kira sertifikası açıklaması!

2021 yılı 3 aylık mali raporlarını açıklayan Türkiye Sınai Kalkınma Bankası, Türkiye'de sağlık sektöründe ilk kira sertifikası ihracını gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

JLL Türkiye’de nöbet değişimi!

Yönetim Kurulu Üyelerinden Tarkan Ander ve Dora Şahintürk, JLL Türkiye Eş CEO ve Eş Ülke Müdürü olarak göreve getirildi...

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda Türkiye Varlık Fonu denetimi görüşüldü!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda Türkiye Varlık Fonu ve Türkiye Varlık Fonu Bünyesinde Kurulan Alt Fonların Mali Tabloları ve Faaliyetleri Hakkındaki Denetim ve İnceleme Raporları görüşüldü.

Ortaç Özortaç, JLL Türkiye AVM Kiralama Direktörü oldu!

Ticari gayrimenkulde profesyonel hizmetler sunan JLL Türkiye'nin yeni AVM Kiralama Direktörü Ortaç Özortaç oldu.

Gurbetçiler için Türkiye'de gayrimenkule yatırım zamanı!

Gayrimenkul alanında hizmet veren JLL'nin Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş, sektördeki bu sürecin yurt dışındaki Türkler açısından fırsat olduğunu söyledi.

JLL Türkiye'nin yeni CFO'su Ayşegül Rona oldu!

80 ülkede yaklaşık, 300 kurumsal ofisiyle hizmet  veren JLL Türkiye'nin yeni CFO'su Ayşegül Rona oldu…

Türkiye'deki birçok AVM’nin anahtarı bankalara geçebilir!

JLL Türkiye Başkanı Avi Alkaş yaptığı açıklamada, "Yabancı yatırımcı belirsizlik ve istikrarsızlık nedeniyle şu anda Türkiye’den uzak duruyor. 2019 daha zor ve sıkıntılı geçecek" dedi.

Türkiye genelinde AVM sayısı iki yıl sonra 450 olacak!

JLL Türkiye’nin ‘Türkiye Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü-2018 3. Çeyrek’ raporuna göre iki yıl sonra Türkiye genelindeki AVM sayısının 450 olacağı öngörülüyor.

Çinliler Türkiye'de yatırım için uygun proje arayışında!

Çinlilerin Türkiye’de yatırım için uygun proje arayışında olduğunu dile getiren JLL Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Tarkan Ander, “İçinde AVM, otel, ofis olan gayrimenkul projeleriyle yakından ilgileniyorlar” diye açıklamada bulundu.

Üç dünya markası Türkiye’de yer bakıyor!

Üç dünya devi Türkiye’de yer bakıyor. JLL Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Ander, Uniqlo, New Yorker ve Selfridges markalarının Türkiye’de uygun yer baktığını söyledi.

Franc Neal, JLL Türkiye’nin Proje Yönetimi Direktörü oldu!

JLL Türkiye’nin Proje Yönetimi Hizmetleri Direktörlüğü görevine Franc Neal atandı. JLL’nin Rusya ofisinde büyük çaplı projelere imza atan Neal, 16 Ocak itibariyle JLL Türkiye bünyesinde katıldı.

KPMG Türkiye 2017 İnşaat Sektör Raporu açıklandı!

KPMG Türkiye, ekonominin dinamosu sayılan sektörlerin 2017 raporlarını açıklıyor. İsmail Önder Ünal’a göre, Türkiye’nin aldığı göç, yabancıların konut talebi, pazardaki potansiyel talep ve kentsel dönüşüm projeleri 2017’de inşaat sektörü için umut vaat ediyor.

JLL Türkiye raporları Haberi

JLL Türkiye raporları

Ticari gayrimenkul üzerine finansal ve profesyonel hizmetler veren JLL Türkiye, ticari gayrimenkul sektörünün 2014 yılı değerlendirmesini içeren Türkiye Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü raporunu sunmak amacıyla bir basın buluşması düzenliyor.  JLL Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş ve JLL Türkiye Operasyon ve Finans Direktörü Volkan Müller ev sahipliğinde yapılacak etkinlikte perakende, ofis & lojistik ve otel pazarlarının raporları sunulacak. Toplantı 24 Şubat Salı günü saat 10.00’da...