27 / 04 / 2024

jll türkiye telefon

jll türkiye telefon

Türkiye’nin ilk alışveriş merkezi Galleria AVM, ticari gayrimenkul üzerine yönetim ve danışmanlık hizmeti sunan JLL Türkiye ile anlaştı.

Apple Türkiye'den İPhone fiyatlarına büyük zam! En pahalı İPhone 86 bin TL oldu! İPhone 1 Temmuz 2023 fiyat listesi

Apple Türkiye'deki tüm ürünlerine büyük zam yaptı. Gelen son zamların ardından en pahalı İPhone telefon fiyatı 86 bin TL oldu. İşte  İPhone 1 Temmuz 2023 güncel fiyat listesi.

Vivo Türkiye, Babalar Günü'nü Kampanyalarla Kutluyor! Y35 ve Y22s İle Babanızı Şımartın!

Babalar Günü yaklaşırken, vivo Türkiye, şık ve kaliteli akıllı telefon modelleri Y35 ve Y22s ile babaları unutmadı. Türkiye'de üretilen Y35 ve Y22s modellerini satın alan kullanıcılara Türk kahvesi makinesi hediye ediyor. Ayrıca, sepet indirimleri ve ekstra 1 yıl garanti fırsatı da bekliyor.

Nothing Phone 1, Yeni Fiyat/Performans Kralı Olarak Türkiye'de Satışa Çıktı!

Carl Pei'nin kurucusu olduğu Nothing markasının yeni telefonu Nothing Phone 1, Türkiye'de satışa çıktı. Şeffaf arka kapak tasarımı ve güçlü özellikleriyle dikkat çeken telefon, fiyat/performans açısından iddialı bir seçenek sunuyor.

Yenilikçi tasarımıyla Huawei Mate X3 Türkiye'de satışta:  Katlanabilir telefon dünyasına yeni bir soluk!

Huawei'nin katlanabilir telefonu Mate X3, Türkiye'de sonunda satışa sunuldu. Uzun süredir merakla beklenen bu telefonun özellikleri ve fiyatı da artık belli oldu. Türkiye'de Huawei Mate X3'ü satın almak isteyenler için seçenekler mevcut.

Türkiye'de satışa çıkan ilk teleskopik portre lensli akıllı telefon: Tecno Phantom X2 Pro!

Teleskopik portre lens, 12GB RAM, 256GB depolama ve 120Hz AMOLED ekran gibi özellikleriyle dikkat çeken Tecno Phantom X2 Pro, Türkiye'de satışa sunuldu!

Tekno Pova bekleyenler müjde! Sonunda Türkiye'de Satışta

Türkiye'de yatırımlarını artıran TECNO Merakla beklenen yeni telefon POVA 4 & POVA 4 Pro'yu Meteor Gri, Lava Turuncu ve Siber Mavi olmak üzere üç renk seçeneğiyle satışa sundu.

Sonunda geliyor! Vivo Y22s Türkiye'de satışa sunuluyor

Akıllı telefon sektörünün önde gelen markalarından biri olan Vivo, 50MP ana kamerası, 5000mAh uzun ömürlü pili ve aynı zamanda 18W hızlı şarjı ile yeni Y22S modelini ekim ayında Türkiye’de de satışa çıkaracak. İşte detaylar…

HONOR 70, Solo Cut Modu ile Türkiye’ye geliyor! Honor 70 kaç lira olacak. İşte 30 Eylül 2022 fiyat listesi

HONOR, Çin’de piyasaya çıkması ile birlikte ülkenin en çok satan cep telefonu haline gelen yeni modeli HONOR 70’i şimdi Türkiye pazarına sunuyor. Çığır açacak Solo Cut mod özellikleriyle öne çıkan HONOR 70, Sony IMX800 sensörünü dünyada ilk kez kullanan telefon olarak öne çıkıyor. Solo Cut modu aynı

Huawei Nova 10 ve Nova 10 Pro, Türkiye’de satışa çıkıyor! 29 Eylül 2022 fiyat listesi

Huawei markasının orta seviyeye hitap eden Huawei Nova 10 ve Nova 10 Pro akıllı telefon modelleri Türkiye’de de satışa çıkıyor. Huawei Nova 10 ve Nova 10 Pro ile hızlı şarj gibi özellikleri ile dikkat çeken Huawei MatePad Pro’nun Türkiye’deki satış fiyatı belli oldu.  

Vivo Türkiye’de hedefi yüzde 150 büyüttü

Akıllı telefon üreticisi Vivo’nun Türkiye Genel Müdürü Hailu Hong, “Kısa zaman diliminde yüzde 10 pazar payına ulaşmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullanarak hedeflerini açıkladı. İşte detaylar…

Türkiye'de üretilen Redmi 10 modeli görücüye çıktı!

Teknoloji meraklılarını heyecanlandıran gelişme Xiaomi'den geldi. Türkiye'de ürettiği Redmi 10 modeli akıllı telefon satışa sunuldu. Modelin yeni özellikleri ve fiyatı haberimizde yer alıyor...

JLL Türkiye’de nöbet değişimi!

Yönetim Kurulu Üyelerinden Tarkan Ander ve Dora Şahintürk, JLL Türkiye Eş CEO ve Eş Ülke Müdürü olarak göreve getirildi...

Ortaç Özortaç, JLL Türkiye AVM Kiralama Direktörü oldu!

Ticari gayrimenkulde profesyonel hizmetler sunan JLL Türkiye'nin yeni AVM Kiralama Direktörü Ortaç Özortaç oldu.

jll türkiye telefon Haberi

jll türkiye telefon

2015 yılının Şubat ayından itibaren başlayan iş ortaklığı doğrultusunda JLL Türkiye, Galleria AVM’nin yönetimini ve kiralama faaliyetlerini yürütecek. 


Türkiye’nin ilk alışveriş merkezi Galleria AVM; ticari gayrimenkul üzerine yönetim ve danışmanlık hizmetleri sunan JLL Türkiye ile el sıkıştı. JLL Türkiye’nin, 1 Şubat 2015 tarihiyle yönetimi devralmasıyla Galleria AVM yepyeni bir döneme başlamaya hazırlanıyor. 


Galleria’da JLL Türkiye iş birliğiyle yeni bir dönem 

JLL Türkiye yeni iş birliği kapsamında; iç ve dış mekanlarıyla sosyal yaşam, eğlence ve alışveriş merkezi olarak hizmet veren Galleria AVM’ye hem yönetimsel hem de kiralama faaliyetlerinde hizmet verecek. 


JLL Türkiye, alışveriş merkezi, ofis ve diğer ticari mülkleri kapsayan mülk yönetimi stratejileriyle mülk sahiplerinin operasyon maliyetlerini azaltmalarına ve yatırımlarının değerlerini arttırmalarına yardımcı oluyor. Bugün 14 farklı alışveriş merkezinin yönetimini ve yönetim danışmanlığını yürüten...