04 / 05 / 2024

JLL Türkiye’nin Kurumsal Pazarlama Müdürü kim oldu

JLL Türkiye’nin Kurumsal Pazarlama Müdürü kim oldu

Küresel deneyimini Türkiye’deki projelere taşıyan JLL Türkiye, birçok başarıya imza atan kadrosunu güçlenmeye devam ediyor. Sektörün deneyimli isimlerinden Deniz Saydam, JLL Türkiye’nin Kurumsal Pazarlama Müdürü olarak atandı.

Ortaç Özortaç, JLL Türkiye AVM Kiralama Direktörü oldu!

Ticari gayrimenkulde profesyonel hizmetler sunan JLL Türkiye'nin yeni AVM Kiralama Direktörü Ortaç Özortaç oldu.

JLL Türkiye'nin yeni CFO'su Ayşegül Rona oldu!

80 ülkede yaklaşık, 300 kurumsal ofisiyle hizmet  veren JLL Türkiye'nin yeni CFO'su Ayşegül Rona oldu…

Moody’s Türkiye'nin kredi görünümünü düşürdü!

Derecelendirme kuruluşu Moody's Türkiye'nin not görünümünü negatif'e düşürdü. Türkiye'nin kurumsal gücünde yaşanan erozyon devam ettiğini gerekçe gösterdi.

Franc Neal, JLL Türkiye’nin Proje Yönetimi Direktörü oldu!

JLL Türkiye’nin Proje Yönetimi Hizmetleri Direktörlüğü görevine Franc Neal atandı. JLL’nin Rusya ofisinde büyük çaplı projelere imza atan Neal, 16 Ocak itibariyle JLL Türkiye bünyesinde katıldı.

JLL Türkiye'nin basın toplantısı 31 Mayıs'ta!

Ticari gayrimenkul danışmanlık şirketi JLL Türkiye’nin İstanbul Maslak’taki yeni ofisine taşınması dolayısıyla 31 Mayıs Salı günü saat 09:30'da basın toplantısı gerçekleştirecek.

Ayşegül Rona, JLL Türkiye’nin yeni finans direktörü oldu!

Kurumsal gayrimenkul danışmanlığı alanında faaliyet gösteren JLL Türkiye’de Finans ve İdari İşler Direktörlüğü görevine Ayşegül Rona atandı. Ayşegül Rona, farklı sektörlerde 10 yılı aşkın profesyonel finans tecrübesine sahip.

JLL Türkiye Maslak’taki yeni ofisine taşınıyor!

Kurumsal gayrimenkul danışmanlığı alanında faaliyet gösteren JLL Türkiye, Maslak Link Plaza’daki yeni ofisine taşınıyor. JLL Türkiye Mayıs ayı itibariyle yeni ofisinde hizmet verecek.

Figen Dumlu, thyssenkrupp Asansör Türkiye'nin Pazarlama Müdürü oldu!

Figen Dumlu, thyssenkrupp Asansör Türkiye Pazarlama ve İletişim Müdürü olarak atandı. Dumlu, thyssenkrupp Asansör Türkiye’nin kurumsal iletişim ve pazarlama faaliyetlerinden sorumlu olarak görev yapacak.

Türkiye'nin durumu yatırımcılar için risk oluşturuyor!

EY Türkiye Kurumsal Finansman Bölümü Başkanı Müşfik Cantekinler, yaşanan siyasi gelişmelerin ve jeopolitik risklerin Türkiye'nin ekonomisi üzerinde belirleyici olduğunu söyledi.

Türkiye'nin önde gelen kuruluşları Daikin'i tercih ediyor!

Türkiye'nin önde gelen kuruluşları, sağlıklı ve konforlu çalışma ortamları için Daikin Türkiye'nin "Kurumsal Bakım Hizmetlerini" tercih ediyor.

JLL Türkiye, Euromoney Gayrimenkul Ödülleri'nde yine birinci oldu!

Dünyanın önde gelen finans dergilerinden Euromoney tarafından düzenlenen Gayrimenkul Ödülleri’nin danışmanlık kategorisindeki birincisi JLL Türkiye oldu.

JLL Türkiye, Esas 67 Burda AVM'nin değişimini üstlendi!

Zonguldak’ın ilk alışveriş ve yaşam merkezi Demirpark’ın alışveriş merkezi yönetimini sürdüren JLL Türkiye, AVM’nin Esas Gayrimenkul’e satılma sürecine de imza attı.

JLL Türkiye, Demirpark AVM’nin Esas Gayrimenkul’e satılışına imza attı!

Zonguldak’ın ilk alışveriş ve yaşam merkezi Demirpark’ın alışveriş merkezi yönetimini sürdüren JLL Türkiye, AVM’nin Esas Gayrimenkul’e satılma sürecine de imza attı.

JLL Türkiye’nin Kurumsal Pazarlama Müdürü kim oldu Haberi

JLL Türkiye’nin Kurumsal Pazarlama Müdürü kim oldu

Ticari gayrimenkul alanında finansal ve profesyonel hizmetler sunan ve yatırım yönetimi danışmanlığı yapan JLL Türkiye, kurumsal iletişim ve pazarlama faaliyetlerini yönetmek üzere sektörün deneyimli isimlerinden Deniz Saydam’ı atadı.


Deniz Saydam, İngiltere’de Surrey Üniversitesi’nde İletişim ve Uluslararası Pazarlama dalında yüksek lisans yaptı. Yüksek lisans eğitimi sonrasında Türkiye’ye dönen Saydam, doktorasını ise Marmara Üniversitesi’nde halkla ilişkiler alanında tamamladı. Profesyonel kariyerine Bersay İletişim Danışmanlığı’nda başlayan Deniz Saydam daha sonra DEVA Holding’de Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdür Yardımcısı olarak çalıştı. Deniz Saydam JLL Türkiye ekibine katılmadan önce Deloitte Türkiye’de Pazarlama ve Kurumsal İletişim Süpervizörü olarak görev yapıyordu.


Deniz Saydam...