01 / 05 / 2024

JLL Ülke Başkanı Avi Alkaş

JLL Ülke Başkanı Avi Alkaş

JLL Ülke Başkanı Avi Alkaş "Gayrimenkul sektörünün yurt dışında daha iyi tanıtımı için, yurt dışında daha fazla mağaza ile daha fazla markamızın katma değeri yüksek ihracat yapabilmesi için iş birliklerimizi geliştirerek daha etkili yerlere gelebileceğimizi düşünüyoruz. " dedi.

2023 TOKİ sosyal konutlarda KDV indirimi! TOKİ Başkanı resmen peş peşe duyurdu!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, ülke tarihinin en büyük sosyal konut hamlesinde 45 bin 414 ihalenin tamamlandığını ve sosyal konutta KDV indirimi yaparak oranı yüzde 1'in altına çekmeyi planladıklarını duyurdu.

İTO Başkanı Şekib Avdagiç: Kapsamlı planla konut dönüşümü hızlanmalı!

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç yaptığı açıklamada, deprem felaketinin acı bir gerçeği daha hatırlattığını dile getirerek, kapsamlı bir planlama ile ülke genelinde konut dönüşümünün mutlaka hızlandırılması gerektiğini söyledi.

Merkez Bankası Başkanı konuştu: Tek ülke Türkiye

Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu, Avrupa başta olmak üzere birçok ülkenin resesyon riski ile karşı karşıya olduğunu dile getirirken, "Resesyon konusu konuşulmayan tek ülke Türkiye” diye konuştu. Başkan Kavcıoğlu, son beş yılın en düşük faiz oranlarının uygulandığını kaydetti.

El Salvador Devlet Başkanı Nayib Bukele'den Bitcoin tasarısı açıklaması!

Dünyada dijital paraya geçmek için hazırlanan ilk ülke olan El Salvador'un Devlet Başkanı Nayib Bukele, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Bukele, yaptığı açıklamada 4 sene önce Bitcoin'in kullanılması gerektiğine dikkat çektiğini anımsattı.

Endeksa Dijital Sohbetler'in konuğu Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom’un  Dijital Sohbetler serisi, 06 Şubat tarihinde Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş ile sürüyor.

Alphan Manas ERA Türkiye Ülke Başkanı oldu!

Gayrimenkul sektörünün önemli markalarından ERA Türkiye'nin Ülke Başkanlığı görevine Alphan Manas getirildi.

Avi Alkaş: Organize Perakende Bölgeleri kurulmalı!

JLL Ülke Başkanı Avi Alkaş, perakende sektörü için 2017’nin zor bir yıl olduğunu söylüyor. Bu duruma bağlı olarak Avi Alkaş, “Ülkemizde OSB çok yerleşmiş bir kavramdır. OSB’ler gibi OPB’ler kurmalıyız” diyor.

Avi Alkaş: Yarını çok iyi okumamız lazım!

JLL Ülke Başkanı Avi Alkaş, "2030'da bugünün Y kuşağı o günün harcamaya yönelik kuşağı olacak. Bu kuşağın isteklerini doğru kurgulamak lazım. Yarını çok iyi okumamız, çok iyi ortaya koymamız lazım" dedi.

Türkiye'nin büyümesi için daha çok yurt dışına mal satılmalı!

JLL Ülke Başkanı Avi Alkaş "Gayrimenkul sektörünün yurt dışında daha iyi tanıtımı için, yurt dışında daha fazla mağaza ile daha fazla markamızın katma değeri yüksek ihracat yapabilmesi için iş birliklerimizi geliştirerek daha etkili yerlere gelebileceğimizi düşünüyoruz. " dedi.

TDMMB Genel Başkanı Akif Özkaldı oldu!

Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı Akif Özkaldı Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği Genel Başkanı seçildi. Özkaldı yaptığı konuşmada Türkiye'nin dünyada mimar ve mühendislikte öncü bir ülke olduğunu söyledi.

TÜRSAB Başkanı Ulusoy'dan çarpıcı açıklamalar!

TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy: "Türkiye'nin güvenli olduğunu, gelen misafirin güvenilir şekilde tatil yapmasını sağlamamız gerekiyor.Ülke olarak kriz doktoru olduk. Moralimizi bozarsak önce fiyatları kırarız"

JLL Türkiye 16 Temmuz'da basın toplantısı düzenliyor!

Etkinlik, JLL Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş ve JLL Türkiye COO & CFO’su Volkan Müller’in ev sahipliğinde, 16 Temmuz Çarşamba günü saat 09.30’da JLL Türkiye ofisinde gerçekleşecek.

Roma Başkanı Pallotta'dan taraftarlara yeni stat müjdesi!

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Roma, yeni stat projesini açıkladı. Roma Başkanı Pallotta: "Roma taraftarları ve kent yeni bir stada ihtiyaç duyuyor. Bu, takım, kent ve ülke için büyük bir fırsat" dedi...

JLL Ülke Başkanı Avi Alkaş Haberi

JLL Ülke Başkanı Avi Alkaş

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) Başkanı Ali Kahyaoğlu, "Yabancı misafirlerimiz bizim gönüllü elçimiz olarak ülkelerine dönecekler." dedi.


İstanbul Maden İhracatçıları Birliği'nin (İMİB) düzenlediği Project Marble Eurasia - Doğal Taş, Mermer Proje ve Teknolojileri Fuarı açıldı.


Fuara İMİB Başkanı Ali Kahyaoğlu ve JLL Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş katıldı.


Fuarın açılışında konuşan Kahyaoğlu, İstanbul Maden İhracatçıları Birliği'nin ilk kez düzenleyeceği Project Marble Eurasia - Doğal Taş, Mermer Proje ve Teknolojileri Fuarı'nı düşük maliyet, yüksek katma değer ve sürdürülebilir büyüme kavramları üzerine inşa ettiklerini belirtti.


Kahyaoğlu, "40'dan fazla farklı ülkeden gelecek olan 500'e yakın yabancı alım heyeti ile yerli üreticileri buluşturacağız. Fuar ziyaretçilerimiz, alım heyeti, uluslararası iş adamları, mimarlar ve gayrimenkul sektörü temsilcilerinden oluşuyor." açıklamasında bulundu.


 Türkiye'nin son yıllarda peş peşe yaşadığı badirelerle dışarıda olumsuz bir...