05 / 05 / 2024

John Kerry çin denizi toprak kazanma faaliyetleri uyarısı

John Kerry çin denizi toprak kazanma faaliyetleri uyarısı

ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, Çin yönetimine çağrı yaparak, Güney Çin Denizi'ndeki toprak kazanma projelerine son vermesi gerektiğini söyledi.

Ev mi, borsa mı?

Peter Lynch ve John Rothcild'in birlikte yazdıkları Borsada tek başına kitabının 47'nci sayfasına değinen Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci ''ev mi, borsa mı?'' sorusuna yanıt verdi..

Mini tutkusunda zirve… John Cooper Works fiyatları ne oldu! İşte 27 Nisan 2022 fiyat listesi!

Türkiye yollarında en çok dikkat çeken araçlardan biri de Mini John Cooper Works… Peki bu aracı almak için kaç parayı gözden çıkarmanız gerekiyor. İşte özellikleri ve 27 Nisan 2022 fiyatı…

Rockefeller'dan zenginliğin 12 tüyosu!

Son yüzyılın en zengin insanı olarak tanınan John Rockefeller kimdir? Peki Roffeller'dan zenginliğin 12 tüyosu nedir? Detaylar haberimizde...

John Travolta malikanesini 5 milyon dolara satıyor!

Hollywood'un başarılı oyuncularından John Travolta Islesboro Adası'nda bulunan malikanesini satılığa çıkardı. Lüks malikane için 5 milyon dolar bedel belirlendi. 

John Legend ve Chrissy Teigen Beverly Hills'teki evlerini 24 milyon dolara satıyor!

Gösteri dünyasının ünlü çifti John Legend ve Chrissy Teigen, Beverly Hills'teki evlerini satışa çıkardı. Ünlü çift geniş evleri için 24 milyon dolar istiyor.

Jackie Kennedy Onassis’in evi 65 milyon dolara satılıyor!

John F Kennedy'nin eşi Jackie Kennedy Onassis'in Massachusetts'teki çiftliği 65 milyon dolara, yaklaşık 370 milyon TL'ye kızı tarafından satışa çıkarıldı.

John Terry emlak milyarderi olma yolunda hızla ilerliyor!

Premier Lig’in dev ekiplerinden Chelsea’nin kaptanı John Terry, emlak sektöründe boy gösteriyor. Terry, Surrey kentinde aldığı arsalar üzerine inşa ettirdiği evleri 20’şer milyon sterlinden satıyor.

Amazon, Spheres'i neden inşa etti?

John Schoettler, “Çalışanlarımızın birlikte çalışması ve inovasyon yapması için benzersiz bir ortam yaratmak istedik. Ayrıca kendimize modern ofiste neyin eksik olduğunu sorduk ve eksik olan öğenin doğa ile bağlantı olduğunu gördük.” dedi. 

İşte John Travolta'nın muhteşem evi!

ABD'li oyuncu ve şarkıcı John Travolta'nın muhteşem evi sizler için araştırıldı. Travolta'nın malikanesinde uçaklarını park edebileceği özel alan bulunuyor.

John Hendricks Colorado'daki evini satıyor!

Discovery Channel'in kurucusu John Hendricks, Colorado'daki evini satıyor. 65 yaşındaki iş adamı evi için 149 milyon dolar istiyor.

John Cusack, Malibu'daki evini 13,5 milyon TL'ye satıyor!

John Cusack, Malibu'daki evini elden çıkarmaya karar verdi. Cusack'ın evi için istediği fiyat 13 buçuk milyon TL. Ama isteyen satın almadan önce aylık 75 bin TL kira karşılığında deneme de yapabilecek.

John Cusack Malibu'daki villasını 13.5 milyon dolara satıyor!

Dünyaca ünlü oyuncu John Cusack Malibu'daki villasını satışa çıkardı. 3 yatak odası ve 3 banyo bulunan villa için 13.5 milyon dolar fiyat belirlendi. İspanyol mimarisiyle göz dolduran villa okyanusa sıfır konumda.

John Nelson: İstanbul'un finans merkezi olma şansı var!

Lloyd’s Başkanı John Nelson, İstanbul’un üstün bir bölgesel merkez ve küresel çapta etkili bir finans merkezi olma şansının olduğunu ancak bunun gerçeğe dönüşebilmesi için de piyasalarının uluslararası bir yapı kazanmasının şart olduğunu dile getirdi.

John Kerry çin denizi toprak kazanma faaliyetleri uyarısı Haberi

John Kerry çin denizi toprak kazanma faaliyetleri uyarısı

Kerry, Çin'e Güney Çin Denizi'nde toprak kazanma faaliyetlerine son vermesi çağrısında bulundu.


ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, Çin yönetimine çağrı yaparak, Güney Çin Denizi'ndeki toprak kazanma projelerine son vermesi gerektiğini söyledi.


Kerry, Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'da Güney Doğu Asya Ülkeleri İşbirliği Örgütü'nün (ASEAN) 48. Dışişleri Bakanları Toplantısı kapsamında düzenlenen bölgesel güvenlik forumunda konuştu.


Güney Çin Denizi'ndeki toprak tartışmaları konusunda etkin çözümler bulunması gerektiğini ifade eden Kerry, ABD'nin ASEAN üyelerinin sık sık dile getirdiği barışı ve istikrarı muhafaza etme isteklerine katıldığını kaydetti.  


Kerry, bölgedeki deniz yolu ve balıkçılık alanının güvenliğinin sağlanmasını ve bölgedeki anlaşmazlıkların uluslararası hukuk temelinde barışçıl şekilde çözülmesini istediklerini dile getirdi.


Kerry, Çinli mevkidaşı ile görüştü


Öte yandan, Amerikalı bir yetkili, Kerry'nin Çin Dışişleri Bakanı Vang Yi ile basına kapalı bir görüşme yaptığını...