23 / 05 / 2024

John O’Conor İstanbul Resitalleri

John O’Conor İstanbul Resitalleri

Bay İnşaat - 42 Maslak, 6’ıncısı düzenlenen İstanbul Resitalleri kapsamında “Piyanonun Gerçek Şairi” olarak tanımlanan dünyanın en önemli Beethoven yorumcularından John O’Conor'u ağırladı...

İstanbul'da hangi hastanelerde deprem izolatörü var? Uzmanından açıklama geldi! İşte bu hastaneler depreme dayanıklı! 

İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Memişoğlu İstanbul'da deprem izolatörü olan hastaneleri açıkladı. Peki hangi hastaneler depreme daha dayanıklı? 

İstanbul’dan herkes o ile kaçıyor! Fiyatlar üçe katlandı!

Kahramanmaraş’ta yaşanan felaketin ardından 'deprem riski' bulunmayan o ile İstanbul’dan büyük göç başladı. Verilen bilgiye göre, şehirde fiyatlar üçe katlanırken, ne kiralık ev ne de dükkan bulunabiliyor.

Rahmi Turan: Kanal İstanbul yapılmamalı! 

Rahmi Turan, "Uzmanlar, İstanbul'u etkileyecek deprem 7'den daha büyük olacak, diyor. O zaman İstanbul'da binlerce bina yerle bir olacak, on binlerce insan ölecek demektir." dedi...

İstanbul’da 2 bin 864 toplanma alanı var!

İstanbul’daki 5.8 büyüklüğündeki deprem sonrasında bölgede bulunan toplanma alanları tartışılırken AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu İstanbul’da 2 bin 864 toplanma alanı olduğunu açıkladı.

Cazador'dan mağaza atağı!

Cazador, şu anda çoğu İstanbul'da olmak üzere franchising modeliyle 10 civarında mağaza açılmış. Bu mağazaların sayısını hızla artıracakmış,

Akbaşoğlu İstanbul Group Denizcilik Yatçılık Turistik Hizmetler Limited Şirketi kuruldu!

Akbaşoğlu İstanbul Group Denizcilik Yatçılık Turistik Hizmetler Limited Şirketi  bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Adil Akbaşoğlu  tarafından kuruldu. 

İstanbul'un en çok konut satılan adresi değişmiyor!

Türkiye genelinde 2018 yılının ilk 8 ayında 875 bin 64 adet konut satılırken, bu konutların en çoğu İstanbul'da satıldı. Peki İstanbul'un en çok konut satılan ilçesi hangisi?

Aşçıoğlu'ndan 3 yeni proje geliyor!

İnşaat sektörünün başarılı firmalarından Aşçıoğlu, İstanbul'da 2, Muğla'da 1 yeni proje hazırlığında. Şirket projelere önümüzdeki yıl başlayacak...

İstanbul Finans Merkezi'nin teşvik takvimi ne zaman açıklanacak?

İstanbul'da mega projeler yapılıyor. Bunlar önemli ancak mega projeler kadar önemli olan bir proje daha var. O da İstanbul Uluslararası Finans Merkezi. Peki, İstanbul Finans Merkezi'nin teşvik takvimi ne zaman açıklanacak?

Aşçıoğlu'ndan Sarıyer'e lüks konut projesi geliyor!

Aşçıoğlu, İstanbul Avrupa Yakası Sarıyer'de lüks bir konut pojesi hayata geçirecek. Aşçıoğlu yeni projesini kendi arazisinde 20 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa edecek. 

Sabri Sarıoğlu, Nişantaşı'nda optik mağazası açtı!

Süper Lig ekiplerinden Göztepe'nin milli futbolcusu Sabri Sarıoğlu, İstanbul'da optik mağazası açtı.

Metal Yapı Konut'tan Zekeriyaköy ve Göktürk'e yeni proje!

Şirketin 5 yıl içerisinde 2,5 milyar dolar ciroya ulaşacağını söyleyen Metal Yapı Grup Başkanı Ömer Saçaklıoğlu İstanbul'da yeni proje hazırlığında olduğunu belirtti. Saçaklıoğlu, " İstanbul dışı için bir planımız yok." dedi.

Seyrantepe ve Sultanbeyli hastanelerinde sona gelindi!

TOKİ Başkanı Turan ve İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Memişoğlu, İstanbul Seyrantepe ve Sultanbeyli'de yapımı tamamlanma aşamasına gelen devlet hastanelerinde incelemelerde bulundu.

John O’Conor İstanbul Resitalleri Haberi

John O’Conor İstanbul Resitalleri

Sanattan ilham alan yaşam alanları felsefesi ile sektöründe farklı bir kulvar yaratan Bay İnşaat, sanat etkinliklerine de destek veriyor. Artful Living konsepti ile mimari tasarımdan sunacağı yaşam tarzına her noktada sanat ve hayatı bir araya getiren Bay İnşaat 42 Maslak projesi, kentin sanat ajandasına da katkıda bulunuyor. Bu kapsamda İstanbul Resitalleri’ne verdiği uzun soluklu desteği bu yıl da sürdüren Bay İnşaat 42 Maslak, İrlandalı piyanist John O’Conor’u sanat severlerle buluşturdu.


10 Mayıs Cuma günü Sakıp Sabancı Müzesi The Seed Teras’ta Bay İnşaat – 42 Maslak sponsorluğunda gerçekleşen John O’Conor İstanbul Resitali’nde sanatçı, önemli eserlerini seslendirdi. John O’Conor’ın 2007 ve 2008’de kaydettiği ve büyük övgü alan Beethoven piyano konçertoların albümlerinde ise sanatçıya Londra Senfoni eşlik etti. Sanatçının son albümü Perfect Sound...