15 / 05 / 2024

Johns Hopkins Universitesi

Johns Hopkins Universitesi

FinansNetwork, 24 Ekim Cumartesi günü saat 16:00 ile 20:00 arasında Gayrimenkul Piyasası'nın Geleceği konulu panel düzenliyor

KÖY’de yaşam başlıyor!

Sarıyer -Zekeriyaköy’de hayata geçirilen ve Hopkins Architects tarafından yatay mimaride tasarlanan KÖY projesinin ilk etabında yer alan 497 adet konutun teslimleri başladı..

Türk Dünyası Mimarlık Ödülü Ahmet Vefik Alp’e verildi!

Türk Dünyası Topluluğu tarafından TC Muğla SK Universitesi bünyesinde bu yıl ilki düzenlenen Türk Dünyası Hizmet Ödülleri Mimarlık Ödülü Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp’in Japonya Yamagata da Türk Evi projesine verildi.

2016 Bina Enformasyonu Modellemesi Çalıştayı gerçekleşti!

Hasan Kalyoncu Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, Salford Üniversitesi ve Cardiff Universitesi işbirliğiyle disiplinlerarası dört günlük bir çalıştay düzenlendi.

Mimarimizde Milli Yansımalar Konferansı 16 Aralık'ta!

Profesör Dr. Ahmet Vefik Alp 16 Aralık 2013 tarihinde Muğla Sıtkı Koçman Universitesi’nde saat 14.30 da vereceği ‘Mimarimizde Milli Yansımalar’ başlıklı konferansta konuyu tartışacaktır.

Hakkari Üniversitesi 2. etap ihalesi Temmuz'da!

Hakkari Universitesi'nin 2. Etap İhale İlanı Hakkari Üniversitesi Zeynel Bey Merkez Kampüsü 'ne ait merkezi birim binalarının inşaatıyla genel altyapı ve çevre düzenlemesi ihalesi ilana çıktı.

Anadolu Sağlık Merkezi 200 milyon dolardan fazla yatırım yaptı!

ASM CEOsu Hasan Kuş, Anadolu Sağlık Merkezi olarak ABD merkezli Johns Hopkins Medicine International ile stratejik işbirliğinin Türkiyenin bölgede sağlık merkezi haline gelmesine katkıda bulunduklarını söyledi

Johns Hopkins Üniversitesi kurulacak!

Anadolu Sağlık Merkezi, 100 milyon dolara Johns Hopkins Üniversitesi kuracak

İngiltere'de bir avukat bankasını dolandırıp mortgage borcunu ödedi!

İngiltere'de avukat Kate Johns banka dolandırararak mortgage borçlarını ödedi

Johns Hopkins Universitesi Haberi

Johns Hopkins Universitesi

Kökleri, Amerika'da finans alanında yüksek lisans ve doktora çalışmasında veya dünyanın en büyük finans kuruluşlarında profesyonel yaşamda olan Türklerin herhangi bir dini veya etnik ayrım gözetmeksizin tanışıp bir araya getirilmesi fikri ile atılmış olan FinansNetwork, New York'tan sonra neredeyse dünyadaki bütün finans merkezlerinde profesyonel Türklerin bir araya gelmesi amacıyla oluşumunu yaygınlaştırmasının ardından kurucusunun İstanbul'a kesin dönüşü ile Türkiye'deki etkinliklerine hız vermeyi amaçlamaktadır.

Emlak Piyasalarında Görünüm   

Son yıllarda büyük gelişmeler kaydeden emlak sektörü, ülkemizin hemen her köşesinde yeni yapılar, yüksek konutlar ile geçtiğimiz yılların en gözde sektörü olmuştur. Emlak sektörünün içinde bulunduğu durumu değerlendireceğimiz panelimizde ayrıca 2010 beklentileri ve Mortgage sektörüne yansımaları ile krizden çıkış yolları ve sektörün çıkışa olası katkıları hakkında konuklarımız ve katılımcılarımızın soruları ışığında değerli fikirler üreteceğiz.

Konuşmacılar:...