18 / 07 / 2024

jp morgan strateji listesi

jp morgan strateji listesi

ABD’nin en büyük ikinci bankası JP Morgan, Orta-Doğu Avrupa, Ortadoğu, Afrika bölgesi için yaptığı değerlendirmede, Türkiye'de strateji Top 10 listesinde Emlak Konut GYO’nun da olduğunu açıkladı.

ABD'li JP Morgan açıkladı... Altın 2500 dolar...

Dünyaca ünlü kuruluşların altın ve dolar tahminleri merak ediliyor... Altın fiyatlarında uzun süren sessizliğin ardından ise ABD'li dünyaca ünlü yatırım bankası JP Morgan'ın altın fiyatı açıklamaı gündem oldu.

JP Morgan: ‘Elektrik Dağıtım ve Gayrimenkul’ hisselerinde fırsat var!

Yatırımcılar ve yatırım yapacaklar, değerlenecek hisse ve sektörleri merak ediyor. 238,5 bin takipçili Borsa Filozofu isimli kullanıcı, X sosyal medya hesabından iki sektör paylaştı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar... 

Mevduat faizleri yükseliyor, bankaya para yatırırken nasıl bir strateji izlenmeli? 

Girişimci Mert Ergün, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda mevduat faizinin yükseliş trendinde olduğu dönemlerde bankaya para yatırılırken nasıl bir strateji izlenmesi gerektiğini yazdı. İşte Mert Ergün'ün o paylaşımı ve söz konusu paylaşıma gelen yorumlar...

Japonya'nın en yüksek gökdeleni "Mori JP Tower" açıldı!

Japonya'da inşaatı tamamlanan, ülkenin 330 metrelik en yüksek gökdeleni "Azabudai Hills Mori JP Tower" açıldı. 

Morgan Stanley, Singapur'daki emlak rallisinin durmasını bekliyor!

Morgan Stanley (NYSE:MS) analistleri, Singapur'un 1980'lerden bu yana en uzun özel konut fiyat rallisinin durmasını öngördüklerini kaydetti. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı 15 uzman yardımcısı alıyor! 35 yaşından küçük herkes başvurabilir! 

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı 15 uzman yardımcısı alımı detayları belli oldu. Peki kimler başvurabilir? İşte ayrıntılar...

Morgan Stanley Merkez Bankası faiz tahminini güncelledi!

Morgan Stanley ekonomistleri, TCMB’nin 26 Ekim'deki toplantısında 500 baz puanlık bir artış yaparak faiz oranını yüzde 35'e çıkarmasını beklediklerini açıkladı.

Morgan Stanley'e göre politika faizi yüzde 40 olacak!

Türkiye'de hükümet yetkilileri ve farklı kesimlerle temaslarda bulunan Morgan Stanley ekonomistleri geleneksel politikalara dönüşün beklentileri iyileştirdiğini, ancak bazı zorlukların devam ettiğini belirtti.

Emre Derman, Avrupa Kalkınma Bankası’nda ne iş yaptı? Akbank’ta hangi görevi yürütüyor?

Emre Derman kimdir? Lisans ve yüksek lisans eğitimlerini nerede tamamladı? JP Morgan’da ne iş yaptı?  İşte Emre Derman ile ilgili merak edilen her şey...

JP Morgan’dan resmen kıyamet senaryosu: ‘Dünya, Amerika’nın yüzde 7 faiz oranına hazır olmayabilir’

Uluslararası yatırım bankası JPMorgan’ın CEO’sundan yeni uyarı geldi: “Amerika’da faiz oranlarının yüzde 7 olması, Amerikan ekonomisini resesyona sürükleyebilir ve aynı zamanda, finansal piyasalarda riskten kaçınmayı tetikleyebilir.”

Morgan Stanley Fed’le ilgili faiz tahminini güncelledi!

Morgan Stanley Kıdemli ABD Ekonomisti Ellen Zentner, Fed’den artık faiz artışı beklemediğini ifade ederek, “Fed’in artık enflasyonla mücadelede işinin bittiğini düşünüyorum” dedi.

JP Morgan'dan yatırımcılara tavsiye: TL'de ağırlık artır!

Merkezi ABD'de bulunan yatırım bankası JP Morgan, yatırımcılara gönderdiği bilgi notunda "TL'de ağırlık artır" diyerek Türk Lirasını tavsiye etti. Notta, Türkiye'deki gelişmelere ilişkin değerlendirmeler de yer aldı.

Bakan Şimşek ve Merkez Bankası Başkanı Erkan’dan çok konuşulacak karar!

​​​​​​​Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, enflasyon raporu toplantısında yatırımcılar ile görüşeceklerini açıkça ifade etmişti. Bu açıklamadan sonra ilk hamle geldi. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Erkan’ın yarın JP Morgan'ın yatırımcı toplantısına katılacağı belirtildi.

jp morgan strateji listesi Haberi

jp morgan strateji listesi


JP Morgan Cazenove tarafından yayınlanan Orta-Doğu Avrupa, Ortadoğu, Afrika bölgesi (CEEMEA) finans sektörü hisseleri strateji raporunda, Türkiye’den en beğendikleri kurumları açıkladı.

CEEMEA Strateji Top 10 listesinde bu hafta değişiklik yapmadıklarını da belirten JP Morgan, listede ilk üç şirket arasında Emlak Konut GYO’yu da gösterdi. GSYH'da büyümenin hızlanması ve mortgage faizlerini tüm zamanların en düşük seviyelerinde seyretmesine bağlı olarak gayrimenkul sektöründe patlama beklediğini belirten JP Morgan, bu nedenle Emlak Konut GYO'ya CEEMEA strateji Top 10 listesinde yer verdiğini belirtti.



Emlak Konut GYO halka arzdan sonra değerini ikiye katladı

2012 yılını 3,12 TL hisse fiyatı ve 7,8 milyar TL piyasa değeriyle kapayan Emlak Konut GYO, aradan geçen 1 ay gibi kısa bir sürede (29 Ocak 2013 verilerine göre) 3,27 TL hisse fiyatı ve 8,18...