07 / 07 / 2024

jules verne

jules verne

24 Mart'a kadar açık kalacak olan Kanada'daki Ice Hotel, bu yıl konseptini Jules Verne'nin Dünyanın Merkezine Seyahat adlı romanından esinlenerek hazırladı...

Promarket İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Promarket İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Jules Rakos ve Nisso Danon ortaklığında kuruldu.

İnvestment Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

İnvestment Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Jules Chen tarafından kuruldu.

Gökçebel Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!    

Gökçebel Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Jules Rakos tarafından kuruldu.

Fransa'daki Saint-Jules Katolik kilisesi 190 bin avroya satılıyor!

Fransa'nın Logwy kentinde yer alan Saint-Jules Katolik kilisesi cemaatin ilgisizliği nedeniyle boş kaldığı gerekçesiyle 190 bin avro bedelle satışa çıkarıldı...

Saint-Jules Katolik kilisesi cemaatin ilgisizliği nedeniyle satışa çıkarıldı!

Fransa'nın Logwy kentinde bulunan asırlık bir kilisenin, boş kaldığı gerekçesiyle 190 bin Euro bedelle satışa çıkarıldığı açıklandı.

Jules Services Trading Company Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jules Services Trading Company Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 120 bin TL sermaye bedeli ile A. Khalıl Thaer tarafından kuruldu.

Çanakkale Boğazı Denizaltı Kablo Bağlantı Projesi çalışmalarına başlandı!

Asya ile Avrupa’yı Çanakkale Boğazı’nda yüksek gerilim hattıyla denizaltından bağlayacak "380 kV Çanakkale Boğazı Denizaltı Kablo Bağlantı Projesi" için "Giulio Verne" kablo serme gemisi ile çalışmalarına başladı.

Kanada'daki Ice Hotel Jules Verne'den esinlendi!

24 Mart'a kadar açık kalacak olan Kanada'daki Ice Hotel, bu yıl konseptini Jules Verne'nin Dünyanın Merkezine Seyahat adlı romanından esinlenerek hazırladı...

jules verne Haberi

jules verne


Kanada'da yer alan buzdan otel Hotel de Glace, farklı konseptlerle her yıl müşterilerine değişiklik yaratıyor. 24 Mart'a kadar açık kalacak olan Hotel de Glace bu yıl, Jules Verne'ye ait olan "Dünyanın Merkezine Seyahat" adlı eserden ilhamını aldı. Kişi başı konaklamanın 400 - 550 dolar arasında değiştiği Hotel de Glace 44 odadan...