08 / 05 / 2024

Jumeirah Group 2015

Jumeirah Group 2015

Jumeirah Group, Türkiye'de büyüme planları yapıyor. İkinci otelini Bodrum'da açan Grubun CEO'su Lawless, 'Farklı Kal' sloganlarına sadık kalarak Türkiye'de fark yaratacaklarını söyledi.

SeaPearl Ataköy Jumeirah Otel ve Residence projesinde Daikin imzası!

Kuzu Grup ve dünyaca ünlü otel markası Jumeirah Group işbirliği ile Ataköy sahilde inşa edilen SeaPearl Ataköy Jumeirah Otel ve Residence projesinde iklimlendirme çözümleri bir kez daha sektörün öncü markası Daikin’e teslim edildi. 

Kuzu Grup yeni projeler peşinde!

Jumeirah Group ile İstanbul'da 450 milyon dolarlık SeaPearl yatırımına başlayan Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, ''Yabancı kaçıyor, turizm batıyor denen bir zamanda bu adım önemli. Turizm kentlerinde yeni projeler yapacağız'' diyor.

Sea Pearl projesinin otel ve rezidans birimini Jumeirah işletecek!

Kuzu Grup, SeaPearl Ataköy’de yer alan 202 odalı otel ve 62 özel rezidansı işletmesi için birçok markalı otel zinciri ile görüştükten sonra Dubai Holding'in üyesi Jumeirah Group ile el sıkıştı.

Ulak Group, Azeri yatırımcılarla buluyor!

Uluslararası gayrimenkul sektöründe hizmet veren Türkiye’nin lider şirketlerinden Ulak Group Gayrimenkul Şirketler Topluluğu, lansman ve fuar turu kapsamında 17-19 Aralık 2015 tarihlerinde Azerbaycan-Bakü’de, Azeri yatırımcılarla buluşacak.

Alpiş Group Cityscape Kuwait Fuarı'na katıldı!

Seçkin konut ve iş merkezi projeleriyle Bursa inşaat sektörünün öncü firmalarından olan Alpiş Group, 9-11 Aralık 2015 tarihleri arasında Kuveyt'de düzenlenen Cityscape Kuwait Fuarı'na katıldı.

Ulak Group Katar-Doha’da ürünlerini yatırımcılarla buluşturdu!

Türkiye’nin gayrimenkul sektöründe hizmet veren lider şirketlerinden Ulak Group Gayrimenkul Şirketler Topluluğu, lansman ve fuar turu kapsamında 16-19 Kasım 2015 tarihlerinde Katar-Doha’da ürünlerini yatırımcı ve müşterileriyle buluşturdu.

Lider Group basın toplantısı 3 Aralık'ta!

Lider Group, hem 2016 hedeflerini ve yeni projelerini paylaşmak için basınla biraraya geliyor. Lider Group Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Karal’ın ev sahipliğinde düzenlenecek basın toplantısı 3 Aralık 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Lider Group basın toplantısı ertelendi!

20 Kasım 2015 tarihinde Lider Group Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Karal’ın ev sahipliğinde Kaya Ramada Plaza Beylikdüzü İstanbul'da gerçekleşecek olan basın toplantısı, ileri bir tarihe ertelendi.

Sinanlı Yapı ve Yiğit Group Fikirtepe’de güçlerini birleştirdi!

Sinanlı Yapı ve Yiğit Group Fikirtepe’de gerçekleştirecekleri kentsel dönüşüm projesi için güçlerini birleştirdi. Reşit Sinanlı, daha vizyoner projeler geliştirmek amacıyla Mart 2015’te Yiğit Group’la protokol imzaladıklarını anlattı.

YDA Group Sign of the City Awards 2015'te 3 ödül aldı!

YDA Group, "Sign of the City Awards 2015"te 2'si birincilik olmak üzere 3 kategoride ödüle layık görüldü. YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, ödüllerle ilgili açıklama yaptı.

YDA Group Sign of the City Awards'tan 3 ödül aldı!

YDA Group, Hürriyet tarafından düzenlenen "Sign of the City Awards 2015"te 2'si birincilik olmak üzere 3 kategoride ödüle layık görüldü.

YDA Group, Sign of the City Awards'tan 3 ödülle döndü!

Türkiye inşaat ve gayrimenkul sektörünü en iyiye teşvik etmek amacıyla Hürriyet’in düzenlediği ‘Sign of the City Awards 2015’ yarışmasında YDA Group, Başkent’e 3 ödülle döndü.

YDA Group, 3 kategoride ödül aldı!

YDA Group, Hürriyet tarafından düzenlenen "Sign of the City Awards 2015"te 2'si birincilik olmak üzere 3 kategoride ödüle layık görüldü.

Jumeirah Group 2015 Haberi

Jumeirah Group 2015

Dubai Holding'in lüks otel markası Jumeirah Group, Pera Palace Hotel Jumeirah'tan sonra Türkiye'deki ikinci otelini Bodrum'da açtı. 'Farklı Kal' sloganı ile faaliyet gösterdikleri her ülkede fark yarattıklarını belirten Jumeirah Group Genel Müdürü ve Grup CEO’su Gerald Lawless, hem yeni otelleri Jumeirah Bodrum Palace hem de Türkiye'deki diğer planları hakkında Global Connection tarafından Gulf News için hazırlanan ve bugün okuyucu ile buluşan özel eke konuştu.


Bodrum'daki yeni otellerinin hizmete girdiğini belirten Lawless, Bodrum'un popüler bir yaz destinasyonu olduğunu ve Avrupa ile Ortadoğu’dan gelen turistlerin buradan büyük keyf aldıklarını kaydetti. 


Türkiye’nin, Jumeirah Group ve özellikle de Ortadoğulu müşterileri için uygun olduğunu belirten Lawless, "Artık grup olarak insanlara hem Pera Palace Jumeirah’da kalıp İstanbul'u görme, ardından da 45 dakikalık uçuşla Bodrum'a geçme olanağı yaratıyor...