21 / 05 / 2024

Justin Bieber malikanesini kime sattı

Justin Bieber malikanesini kime sattı

Kanadalı pop yıldızı Justin Bieber, Miami’deki görkemli malikânesini Khloe Kardashian’a sattı. Khloe Kardashian’ın yeni evinde altı yatak odası, SPA, yüzme havuzu ve şarap mahzeni bulunuyor.

Mark Zuckerberg California’daki malikanesini 29,6 milyon dolara sattı!

Dünyanın en zenginleri listesinde yer alan ve daha önce San Francisco’daki malikanesini 31 milyon dolara satan Mark Zuckerberg şimdi de California'daki malikanesini 29,6 milyon dolara sattı...

Charlize Theron evini 117 milyon TL'ye satışa çıkardı! İstanbul'da o fiyata ev alınmıyor!

Dünyaca ünlü oyuncu Charlize Theron, Hollywood’daki malikanesini 3.8 milyon dolara yaklaşık olarak 117 milyon liraya satışa çıkardığını duyurdu. Buna göre, ünlü oyuncu evini istediği fiyata satsa da İstanbul'da bulunan bazı semtlerdeki evleri bile alamaz.

Şafak Sezer Büyükçekmece'deki 25 milyonluk malikanesini bir türlü satamıyor! Nedeni ise Kolpaçino'daki emlakçı rolü!

Başarılı oyuncu Şafak Sezer 2011 sensinde  Büyükçekmece'deki Toskana Vadisi'nden 7 milyon 300 bin TL'ye satın aldığı villasını bir türlü satmaıyor. Nedeni ise ise Kolpaçino'daki emlakçı rolü...

Milyarder Jeff Bezos, kirada oturacak: California'daki 3.500 metrekarelik malikaneyi aylık 600 bin dolara kiraladı! 

Her gün değişen dünyanın en zenginleri listesinde daima zirvede bulunan Jeff Bezos, 150 milyar dolarlık servetine rağmen kiracı oldu. Bezos, Kenny G’nin California'daki malikanesini aylık 600 bin dolara kiraladı.

Justin Bieber X Vespa'ya 3 bin TL zam geldi! İşte Justin Bieber X Vespa 2 Aralık 2022 fiyat listesi!

Justin Bieber X Vespa'nın Aralık ayı fiyatları belli oldu. Justin Bieber X Vespa'ya 3 bin TL zam geldi! İşte Justin Bieber X Vespa 2 Aralık 2022 fiyat listesi...

Justin Bieber X Vespa'ya 8 bin TL zam geldi! İşte Justin Bieber X Vespa 2 Kasım 2022 fiyat listesi!

Justin Bieber X Vespa'ya Kasım ayında tam 8 bin TL zam geldi! Peki Justin Bieber X Vespa'nın Kasım ayı fiyatları ne kadar? İşte Justin Bieber X Vespa 2 Kasım 2022 fiyat listesi...

Justin Bieber X Vespa'nın güncel fiyatları ne kadar? İşte 4 Ekim 2022 fiyat listesi!

Justin Bieber X Vespa'nın güncel fiyatları merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Justin Bieber X Vespa'nın güncel fiyatları ne kadar? İşte Justin Bieber X Vespa 4 Ekim 2022 fiyat listesi...

Kanada'da konut fiyatları yüzde 20'den fazla arttı! Hükümet yabancıya konut satışını yasaklamaya hazırlanıyor! 

Kanada Başbakanı Justin Trudeau, ülkede rekor düzeyde artış gösteren emlak fiyatları sebebiyle yabancılara konut satışının iki sene süreyle yasaklanmasını önerdi. 

Joe Perry malikanesini satışa çıkardı!

Aerosmith grubunun gitaristi Joe Perry, Massachusetts’teki malikanesini 4.5 milyon dolara satışa çıkardı.

DJ Calvin Harris malikanesini satıyor!

İskoç DJ Calvin Harris, Los Angeles'ta yer alan evini satma kararı aldı. Harris'in satışa çıkardığı konutu için 25 milyon dolar istediği konuşuluyor.

Jeff Franklin 85 milyon dolarlık malikanesini satışa çıkardı!

Emlak manşetlerinin müdavimi olan Jeff Franklin, Los Angeles'ta bulunan malikanesini 85 milyon dolara satıyor...

Justin Timberlake New York’taki çatı katını sattı!

Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Timberlake, 2017 yılında 20,2 milyon dolara satın aldığı çatı katını 29 milyon dolara sattı.

Adele, Sylvester Stallone’nin malikanesini alıyor!

İngiliz şarkıcı Adele, LosAngeles'ta kendisine sekiz yatak odası, dokuz banyosu, üç süit odası ve geniş bir mutfak bulunan bir malikane almak için harekete geçti. 

Justin Bieber malikanesini kime sattı Haberi

Justin Bieber malikanesini kime sattı


Son aylarda art arda yaşadığı skandallarla gündeme gelen Kanadalı pop yıldızı Justin Bieber, Miami’deki görkemli malikânesini Khloe Kardashian’a sattı.


Komşularının verdiği partiler nedeniyle şikayetçi olduğu Bieber, bir süre önce müziği bırakacağını ve artık ABD’de yaşamak istemediğini açıklamıştı.


Khloe Kardashian’ın 7.2 milyon dolar ödeyerek satın aldığı malikâneyi, geçtiğimiz günlerde hamile olduğunu açıklayan kardeşi Courtney’ye komşu olabilmek için aldığı açıklandı.


Khloe Kardashian’ın yeni evinde altı yatak odası, SPA, yüzme havuzu ve şarap mahzeni...