25 / 08 / 2024

Kaan Karasoydan sektör değerlendirmesi

Kaan Karasoydan sektör değerlendirmesi

Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım, sektörün en köklü ve güçlü şirketlerinden biri, 1989 yılında Eczacıbaşı Topluluğu'nun inşaatla ilgili projelerini hayata geçirmek amacıyla kurulan şirket, bugüne kadar çok sayıda projeye imza attı.

İnşaat sektörü ile istihdamda artış yaşandı! 

MÜSİAD Çorum şubesinin 4. olağan genel kuruluna katılan MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, inşaat sektörünün istihdamın artmasına katkısı olduğunu dile getirdi. 

Emlak sektörü canlanacak!

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, konut kredilerinde yaşanan düşüşle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Kaan, ''Konut kredilerine rekor düzeyde başvurunun gelmesi, emlak sektöründe canlanma olacağını göstermektedir'' diye konuştu. 

Türk inşaat sektörünün başarısı dünya çapında kanıtlandı!

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, "Sektör temsilcilerinin bir araya geleceği MÜSİAD Hessen İnşaat Fuarı'nın, iki ülkeye de yatırım ve iş birliği noktasında güzel katkılar yapacağına inanıyorum. Bildiğiniz gibi Türk inşaat sektörünün dünya çapında kanıtlanan bir başarısı var" dedi...

Isı yalıtım sektörü 2019'da verimliliğe odaklandı!

Isı yalıtım sektörünün önde gelen firmalarından Austrotherm Türkiye’nin Genel Müdürü Özgür Kaan Alioğlu’nın 2018 yıl değerlendirmesi ve 2019 öngörülerini paylaştı.

İnşaat sektörü yeni yılda canlılığını sürdürecek!

Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, "2018 yılında da hizmetler, sanayi, tarım ve inşaat sektörünün canlılığını sürdürmesini bekliyoruz." diye açıklamalar yaptı. 

Kentsel dönüşüm sektörü canlı tutacak!

Özel sektör tarafından geliştirilen Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa İstanbul'un Genel Müdürü Kaan Yücel, " Özellikle son dönemde geliştirilen kentsel dönüşüm politikaları, inşaat sektörünün büyüme ve gelişme potansiyelini önümüzdeki dönemde de canlı tutacak" dedi.

Kentsel dönüşüm PVC sektöründeki talebi artırır!

Pencere Üreticileri Kalite Birliği Derneği (PÜKAB) Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Kutlu, "Sektörün kentsel dönüşümle birlikte oluşan yeni konut arzı ile sektördeki kapı ve pencere talebinin artırır." dedi.

Wone Lıghtıng Genel Müdürü Murat Kaan Dilber aydınlatma sektörünü değerlendirdi!

2005 yılında temelleri atılan MKD Aydınlatma,Wone Markasıyla kurulduğu günden bu yana kurumsal ve bireysel müşteri memnuniyetini hedefleyen,öğrenen ve gelişen bir organizasyon olarak aydınlanma sektörüne agresif bir giriş yaptı.

Soyak sektöründe en beğenilen 2. şirket oldu!

Gayrimenkul alanında 48 yıllık tecrübesi ve yenilikçi yaklaşımıyla fark yaratan Soyak'ın başarısı sektör tarafından bir kez daha tescillendi

Garanti turizm sektörüne 255 milyon lira kredi kullandırdı!

Garanti Bankası, Turizm Destek Paketiyle, turizm sektöründeki 5 bin 719 KOBİ'ye toplam 255 milyon lira kredi kullandırdığını bildirdi

Isıtma sektörü 2009'u yüzde 30 küçülmeyle kapatacak

DOSİDER Başkanı Celalettin Çelik, ısıtma sektörünün, 2009'u yüzde 30 küçülmeyle kapatacağını öngördü

İnşaat mühendisleri sektörün geleceğinden umutsuz!

İMO Genel Başkanı Serdar Harp, inşaat sektöründe yüzde 20'lere varan daralmanın net bir şekilde görüldüğünü bildirdi

İMSAD: İnşaat sektörü teşviki hak ediyor'

İMSAD üyesi olan yirmi sektör derneği hükümetten 100 milyar dolarlık ihracat hedefi için destek istedi

Kaan Karasoydan sektör değerlendirmesi Haberi

Kaan Karasoydan sektör değerlendirmesi

Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım, sektörün en köklü ve güçlü şirketlerinden biri, 1989 yılında Eczacıbaşı Topluluğu'nun inşaatla ilgili projelerini hayata geçirmek amacıyla kurulan şirket, bugüne kadar çok sayıda projeye imza attı, ilk açıkhava alışveriş merkezi Kanyon, topluluğun ilk villa projesi olan Ormanada, Levent 193 ofis binası ve İstanbul Modern Sanat Müzesi bu projelerden sadece birkaçı.,,


Şirketin faaliyete geçen en yeni projesi Ormanada, geçtiğimiz yıl tamamlandı. Zekeriyaköy'de 220 dönümlük bir yaşam alanı olarak tasarlanan birinci etabı 2013 sonunda, ikinci etabı ise 2014 sonunda teslim edilen Ormanada'da, satışların yüzde 75 oranında tamamlandığını belirten Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Genel Müdürü T. Kaan Karasoy, kısa zamanda elde edilen bu sonuçtan memnun, Karasoy, "Doğanın içinde 188 adet, 5 farklı tip villa; 85 adet 16...