16 / 05 / 2024

Kabaş İnşaat Kimin

Kabaş İnşaat Kimin

Kabaş İnşaat Otomotiv Turizm Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Emrullah Kabaş imzasıyla kuruldu.

Malatya Yeşilyurt'taki 135 afet konutunun kaba inşaatı tamamlandı!

Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerden etkilenen Malatya'nın Yeşilyurt ilçesine bağlı 14 kırsal mahallede yapım çalışmaları devam eden 605 tek katlı köy tipi kalıcı afet konutundan 135 tanesinin kaba inşaatı tamamladı.

Hatay Altınözü'ndeki kalıcı deprem konutlarında 4 blokun kaba inşaatı tamamlandı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen Hatay'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresince (TOKİ) Altınözü ilçesinde inşa edilen kalıcı konutlardan 4 blokun kaba inşaatında sona gelindi.

Gaziantep İslahiye'deki 360 afet konutunun kaba inşaatı bayrama kadar tamamlanacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Gaziantep'in İslahiye ilçesinde toplamda 15 blokta 360 konutun kaba inşaatının Kurban Bayramı'na kadar tamamlanacağını belirtti.

100 metrekare kaba inşaat maliyetlerine beklenen zam geldi! 100 metrekare kaba inşaat maliyeti 2023 senesi fiyatları

100 metrekare kaba inşaat 2023 senesi maliyetlerinin detayları ağustos ayının son günlerinde belli oldu. Peki 100 metrekare kaba inşaat maliyeti 2023 senesi için ne kadar oldu? İşte 100 metrekare kaba inşaat maliyeti 2023 yılı...

100 metrekare kaba inşaat maliyetlerine zam! İşte100 metrekare kaba inşaat maliyeti 2023 yılı fiyatları

100 metrekare kaba inşaat 2023 yılı maliyetlerinin detayları bugün belli oldu. Peki 100 metrekare kaba inşaat maliyeti 2023 yılı ne kadar oldu? 100 metrekare kaba inşaat maliyeti fiyatları arttı mı? İşte 100 metrekare kaba inşaat maliyeti 2023 yılı...

Onto Kaba İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onto Kaba İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Bekir Parlayan ve Hakan Ergüner ortaklığında kuruldu.

Swissotel Residences Çeşme'nin kaba inşaatı tamam!

Miray İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Haydar İnaç, Swissotel Residences Çeşme'nin inşasındaki son durumla ilgili açıklamalarda bulundu. İnaç, kaba inşaatın tamamlandığını dile getirdi. 

Kaba inşaat maliyeti nasıl hesaplanır 2021?

Yapı binalarının metrekare inşaat maliyet bedelleri bu yıl da belli oldu. Peki kaba inşaat maliyeti nasıl hesaplanır 2021? İşte 100 metrekare kaba inşaat maliyeti 2021...

Levent Cami'nin kaba inşaatının yüzde 75'i tamamlandı!

Levent Büyükdere Caddesi'nde yapımı devam eden Levent Cami'de çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Cami'nin kaba inşaatının yüzde 75'i tamamlandı. 

Konya Mevlana Çarşısı'nda kaba inşaat çalışmaları başlıyor! 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Mevlana Çarşısı'nda kaba inşaatın Mart ayında başlayacağını dile getirdi. 

Silivri 4. Etap Konutları'nın kaba inşaatında sona gelindi!

İnşaat çalışmalarında 7 ayın geride kaldığı Silivri 4. Etap Konutları'nın kaba inşaatı tamamlanmak üzere. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt projenin son durumu hakkında bilgi verdi. 

KİPTAŞ Silivri 4.Etap'ın kaba inşaatı yıl sonunda tamam!

KİPTAŞ Genel Müdür Ali Kurt yaptığı açıklamada, "Silivri 4.Etap konutları kaba inşaatını yıl sonunda tamamlamayı hedefliyoruz" dedi.

KİPTAŞ Silivri 4. Etap'ın kaba inşaatı yıl sonunda tamamlanacak!

KİPTAŞ Silivri 4. Etap projesinde yer alan konutların kuraları Haziran'da çekilmişti. Peki KİPTAŞ Silivri 4. Etap'ın inşaatında son durum ne? Kaba inşaat ne zaman bitecek?

Kabaş İnşaat Kimin Haberi

Kabaş İnşaat Kimin


Kabaş İnşaat Otomotiv Turizm Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Emrullah Kabaş imzasıyla kuruldu. 


Kabaş İnşaat Otomotiv Turizm Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil...