21 / 05 / 2024

Kabataş-Kağıthane-Mahmutbey metrosu

Kabataş-Kağıthane-Mahmutbey metrosu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Kabataş-Kağıthane-Mahmutbey metrosu, Gayrettepe-3. Havalimanı metrosu ve Cendere Vadisi Düzenleme Projesi'ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu. 

İstanbul Havalimanı Metrosu Kağıthane-Gayrettepe Etabı hizmete açıldı!

İstanbul Havalimanı Metrosu Kağıthane-Gayrettepe Etabı resmen hizmete açıldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu açılışta önemli açıklamalar yaptı... 

Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metrosu hizmete açıldı!

Türkiye'nin "en hızlı metrosu" olarak lanse edilen ve merakla beklenen Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metrosu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle hizmete açıldı.

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu'nda son raylar kaynatıldı!

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu'nda son raylar kaynatıldı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ray kaynatma töreninde önemli açıklamalarda bulundu.

Gayrettepe-Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metrosu İstanbul'a yakışan eser olacak!

Gayrettepe-Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metro Hattındaki Göktürk istasyonunda işçilerle iftar yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yeni metro hattının İstanbul'a yakışacağını dile getirdi. 

ORGE'den Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu'na 736 bin Euro'luk ilave iş!

ORGE Enerji Elektrik Taahhüt'ün devam eden işleri arasında yer alan Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Projesi'nde, Depo Sahası Genel Elektrik İşleri'ne yönelik 736 bin 137,17 EUR+KDV tutarındaki ilave iş teklifi olumlu sonuçladı...

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu ne zaman açılacak? 

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu’nun 1. Etap Mecidiyeköy - Mahmutbey Hattı’nda test sürüşleri devam ediyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 16 Şubat Pazar günü metronun hizmete gireceği tarihi açıklayacak...

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu'nda 736 bin 137 Euro'luk ilave iş!

ORGE Enerji Elektrik Taahhüt'ün devam eden işleri arasında yer alan Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Projesi'nde, Depo Sahası Genel Elektrik İşleri'ne yönelik 736 bin 137,17 EUR+KDV tutarındaki ilave iş teklifi onaylandı...

Kağıthane'ye İstanbul Havalimanı Metrosu dopingi!

AK Parti 2. Bölge Belediye Başkanları Toplantısı'nda konuşan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Mahmutbey- Nurtepe-Kağıthane-Çağlayan -Mecidiyeköy ve Gayrettepe- Kağıthane -İstanbul Havalimanı metro hatlarıyla Kağıthane’nin, merkezi konumunu güçlendireceğini söyledi.

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosu ne zaman açılacak?

İstanbul'un en yoğun metro hattı olacak olan Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosunda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Peki Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosu ne zaman açılacak?

Kabataş Mahmutbey Metro Hattı inşaatında son durum!

İnşaatı süren Kabataş-Beşiktaş-Mecidiyeköy-Kağıthane-Mahmutbey Metro Hattı’nın Kağıthane İstasyonu’nda bulunan köprülerinin tüm beton imalatları tamamlanarak son tabla beton da döküldü.

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosu yıl sonunda açılıyor!

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattındaki çalışmaların yüzde 90'ı tamamlandı. Sürücüsüz olarak çalışacak metronun yıl sonuna kadar açılması bekleniyor..

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu'nda sona geliniyor!

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı 2018'in sonunda açılacak. Yeni inşa edilen metro ile adeta bir yer altı meydanı oluşuyor. 

Mevlüt Uysal, Kağıthane'deki ulaşım projelerini inceledi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Kabataş-Kağıthane-Mahmutbey metrosu, Gayrettepe-3. Havalimanı metrosu ve Cendere Vadisi Düzenleme Projesi'ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu. 

Kabataş-Kağıthane-Mahmutbey metrosu Haberi

Kabataş-Kağıthane-Mahmutbey metrosu


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Kağıthane Belediyesi Nurtepe Sosyal Tesisleri'ne gelerek ilçedeki mevcut ve yeni dönem projeleri hakkında açıklamalar yaptı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Büyükşehir Belediye Başkanı Uysal ilçede mevcut ve yeni dönem projeleri değerlendirmek üzere Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ile buluştu. 

Başkan Mevlüt Uysal, Kabataş-Kağıthane-Mahmutbey metrosu, Gayrettepe-3. Havalimanı metrosu ve Cendere Vadisi Düzenleme Projesi'ni inceledi. 

Konu başlıkları tek tek istişare edilerek 2019 yılına kadar tamamlanması gereken yatırımların iş takvimi planlanarak gerekli koordinasyon çalışması...