03 / 05 / 2024

Kabataş Lisesi Eğitim Vakfından Ali Ağaoğluna hediye

Kabataş Lisesi Eğitim Vakfından Ali Ağaoğluna hediye

Kabataş Erkek Lisesi Eğitim Vakfı, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu’na kendisinin maskını takdim etti. Ali Ağaoğlu; “Yıllar önce öğrencisi olduğum okuldan böyle anlamlı bir hediye almak beni çok mutlu etti” dedi.

Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi için ilk harç döküldü!

Başakşehir Belediyesi, eğitim alanında büyük adımlar atmayı sürdürüyor. Bahçeşehir’de içinde ilk ve ortaokul, fen lisesi, öğrenci yurdu, huzurevi gibi bölümler olan “Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi” için ilk harç döküldü.

Derince'ye dev eğitim kampüsü geliyor!

Yaklaşık 50 yıl önce inşa edilen Derince Anadolu Lisesi ile Sabancı Çalışanları ve Ortakları İlkokulu’nun taşınacağı eğitim kampüsünün inşaatı Haziran'da başlayacak.

Rönesans Eğitim Vakfı'ndan Malatya'ya Fen Lisesi!

Malatya'nın merkez Yeşilyurt ilçesinde Rönesans Eğitim Vakfınca içerisinde 16 derslikli fen lisesi, spor salonu ve yurt binasının yer alacağı eğitim kompleksi inşa ettirilecek.

Eskişehir'de Yaşar Eğitim Vakfı Meslek Lisesi'nin temeli atıldı!

Eskişehir'de Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından hayata geçirilecek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin temeli atıldı.

Batman Yenişehir'e modern eğitim yatırımı!

Batman'ın Yenişehir ilçesinde inşa edilen modern eğitim yuvası ve yurt binasının yapımı tamamlandı. 24 derslikli Anadolu Lisesi ile 300 kişilik öğrenci yurdunun inşaatı süresinden önce bitti.

Kuleli Askeri Lisesi eğitim merkezi olacak!

FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sonrası kapatılan askeri okulların tarihi binalarının ne yapılacağına ilişkin bir süredir yürütülen çalışmada son aşamaya gelindi. Kuleli Askeri Lisesi'nin Boğaz kenarındaki tarihi binası eğitim amaçlı kullanılacak.

Konya Ereğli TOKİ Mesleki ve Eğitim Anadolu Lisesi Uygulama Oteli açıldı!

Konya Ereğli'deki TOKİ Mesleki ve Eğitim Anadolu Lisesi Uygulama Oteli açıldı. Şehrin gürültüsünden uzak konforlu konaklamanın yeni adresi olarak gösterilen OAL Otel'in açılışına Ereğli protokolü ve okul müdürleri katıldı.

Mahmut Badem Ödemiş'teki eğitim yatırımlarını anlattı!

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Kuvvetli Mahallesindeki meslek lisesi ve Zafer Mahallesindeki okul talebiyle ilgili somut adımların yakında atılacağını belirterek, 2016 yılının Ödemiş'te eğitim yatırımları açısından altın bir yıl olacağını vurguladı

Ali Ağaoğlu’na Kabataş Lisesi Eğitim Vakfı’ndan mask hediyesi!

Kabataş Erkek Lisesi Eğitim Vakfı, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu’na kendisinin maskını takdim etti. Ali Ağaoğlu; “Yıllar önce öğrencisi olduğum okuldan böyle anlamlı bir hediye almak beni çok mutlu etti” dedi.

Nevşehir İl Özel İdaresi'nin eğitim yatırımları devam ediyor!

Nevşehir İl Özel İdaresi 2015 yatırım projeler kapsamında devam eden Merkez Göre yolu 32 derslik İmam Hatip Okulu, Merkez 24 Derslik Anadolu Lisesi, İmam Hatip Eğitim binası ve pansiyon binaları yapım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Manisa Saruhanlı'da eğitim tesisi yapılacak!

Manisa’nın Saruhanlı İlçesinde, Belediyenin tahsis ettiği Saruhan mahallesindeki 12 bin 250 metrekare alana, İmam Hatip Orta Okulu, İmam Hatip Anadolu Lisesi, 200 yataklı öğrenci yurdu ve Cami’nin de içinde bulunduğu dev bir eğitim tesisi yapılacak.

Wilo'dan Samandıra Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde eğitim semineri!

Pompa sistemleri sektörünün lider şirketi Wilo, eğitim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Eğitimlerine öğrencileri de dahil eden Wilo, Samandıra Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri için bir eğitim semineri düzenledi.

1939 yılında Galatasaray karakol binasını Milli Eğitim Bakanlığı istimlak edecekmiş!

Galatasaray karakol binasını İş Bankası Defterdarlık'tan alarak yüzde on beş karla 81 bin liraya Sümerbank'a satmış. Banka binayı istediği gibi kullanamamış. Eğitim Bakanlığı bu binayı taksitle alarak Galatasaray Lisesi'nin bahçesine katacakmış.

Kabataş Lisesi Eğitim Vakfından Ali Ağaoğluna hediye Haberi

Kabataş Lisesi Eğitim Vakfından Ali Ağaoğluna hediye

Kabataş Erkek Lisesi Eğitim Vakfı, kuruma ve eğitime verdiği destekler sebebiyle Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu’na kendisinin maskını takdim etti. Düzenlenen takdim törenine katılan Ali Ağaoğlu; “Yıllar önce öğrencisi olduğum okuldan böyle anlamlı bir hediye almak beni çok mutlu etti” dedi.


Kabataş Erkek Lisesi Eğitim Vakfı, Ali Ağaoğlu’nu onurlandırmak üzere özel bir alanda sergilenecek maskını düzenlenen açılış töreni ile takdim etti. Yaptığı hayır işleriyle de tanınan iş adamı Ali Ağaoğlu, iki yıl öğrenim gördüğü Kabataş Erkek Lisesi öğrencilerinin eğitiminde kullanılmak üzere, My Home Maslak projesinden iki daire bağışlayarak tapularını teslim etti. Daha önce de kuruma eğitim konusunda hatırı sayılır miktarda bağış yapan Ali Ağaoğlu, okulun 1 milyon ve üzeri bağışçıları arasında yer aldı.


Tören sırasında konuşma yapan Ali...