04 / 05 / 2024

Kabataş projesi son durum

Kabataş projesi son durum

Beyoğlu Kent Savunması konuşmacısı Cihan Baysal, "Kabataş’a yapılması planlanan devasa martı formundaki transfer merkezi nedeniyle Kabataş’tan deniz ulaşımı duracak, şehir hatları, İDO, DenTur ve BUDO taşınacak ''dedi.

Bu kazanç ne altında ne dolarda var! 3 yılda yüzde 598 kazandırdı!

Devre mülk yatırımı günümüzde oldukça karlı bir yatırım aracı haline geldi. Kızılbük Thermal Wellness Resort projesi son 3 yıl içerisinde dolar ve altını solladı.

Sinpaş Kızılbük Devremülk fiyatları Ekim 2022! 

Sinpaş Kızılbük devremülk projesi son zamanlarda ÇED raporuyla gündemde sık sık yer almıştı. Sinpaş Kızılbük Devremülk fiyatları merak ediliyor. Peki Sinpaş Kızılbük Devremülk fiyatları ne kadar? İşte Sinpaş Kızılbük Devremülk fiyatları Ekim 2022!

Mersin'de kentsel dönüşüm projesi son gaz! 415 konut ve 50 dükkanın teslimleri 2023'te!

Mersin'in Akdeniz ilçesinde başlayan kentsel dönüşüm çalışmaları son sürat devam ediyor. 415 konut ve 50 dükkanın yer aldığı kentsel dönüşüm projesinin ilk etabının 2023 yılında tamamlanmasının planlandığını bildirdi.

Balbey Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi ortak akılla şekilleniyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin imkanlarıyla hayata geçirilen Balbey Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi son olarak Antalya Şehir Plancıları Odası üyelerine anlatıldı. 

Sadakataşı Derneği'nin İdlib'deki briket ev projesi son aşamasında!

Sadakataşı Derneği'nin briket evlerden meydana gelen toplu konutlar projesinin yapımında sona gelindi. 

Trabzon Öğretmenevi projesi son aşamada!

Trabzon'daki Tarihi Karagöz Meydanı’nı yeniden Trabzon’a kazandırmak amacıyla çalışmalarına devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, bu alandaki okul ve öğretmenevinin inşaatını da tamamlıyor.

İstanbul'da markalı konut projesi son iki yılda yüzde 14 arttı!

EVA Gayrimenkul Değerleme’nin araştırmasına göre; 2019 yılı Haziran ayı sonunda İstanbul’da markalı konut projesi sayısı 1.610 olarak belirlendi...

Kabataş Martı Projesi'nin ilk etabı 8 Mart’ta açılıyor!

Mimar Hakan Kıran tarafından tasarlanan ve tartışmalara konu olan Kabataş Meydanı ve Transfer Merkezi Projesi’nin ilk etabı 8 Mart’ta açılıyor. O tarihten itibaren Kabataş iskelesinden vapur seferleri başlayacak.

Lotus Office, Bursa'da yükseliyor!

Lotus Office projesi son yıllarda iş dünyasının merkezi olarak nitelenen Nilüfer'de, İzmir Yolu üzerinde geliştiriliyor. Projede 190 ofis ve 16 mağaza bulunuyor...

Kabataş Martı Projesi'nde planlar değişti!

Kabataş Meydan Düzenlemesi ve Transfer Merkezi Projesi, İBB tarafından revize edildi. Buna göre projede martı formunda tasarlanan iskele kaldırılmasına, klasik terminal binalar inşa edilmesine karar verildi.

Antalya 3’üncü Etap Raylı Sistem Projesi son sürat!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin hızla süren Varsak- Zerdalilik arasındaki 25 kilometrelik 3’üncü Etap Raylı Sistem Projesi’nde dün itibariyle ray kaynak işlemine ve katener direk imalatına geçildi.

Ankara-Ankara Projesi tüketici davasında son durum!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara-Ankara Projesi tüketici davası ile ilgili son gelişmeleri paylaştı...

Tokat Dedeli TOKİ emekli projesi son başvuru tarihi bugün!

Tokat Dedeli TOKİ emekli projesi son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi. Projede 2+1 konutlar bulunuyor.

Kabataş projesi son durum Haberi

Kabataş projesi son durum

Beyoğlu Kent Savunması (BKS) ve İstanbul Kent Savunması (İKS) adına konuşan Deniz Özgür, İBB’nin devasa Beton Martı projesiyle yıllardır sürdürdüğü usulsüz uygulamalarının çok ötesinde, sadece halkın ihtiyaç ve isteklerini değil, tüm yasal prosedürleri de göz ardı eden yeni bir dayatma türüyle hareket ettiğini iddia etti. Kabataş’ın kentsel, tarihi ve doğal dokusunun tahrip edilerek sadece rant hedefiyle en az 3 sene kapatılacağını belirten Özgür, İstanbul halkını hep birlikte Kabataş’ı savunmaya çağırdı. İKS adına basın açıklamasını okuyan Cihan Uzunçarşılı Baysal da, İBB’nin kendilerinin bir açıklama yapacaklarını öğrenmesinin ardından alelacele bir açıklamayla kent savunucularını provokasyonla damgalamaya çalıştığını söyledi. Baysal İBB'nin iki aydır proje ile ilgili sorulan soruları yanıtsız bıraktığını vurgulayarak belediyenin yapması gereken bilgilendirmeyi kent savunmalarının Kabataş’ta masa açarak ve sosyal medya...