04 / 05 / 2024

kablolu su kayağı yapmak

kablolu su kayağı yapmak

Manavgat ilçesinde 200 dönümlük alana kurulan 3 suni gölde yapılan kablolu su kayağı tesisleri, deniz, kum ve güneş üçlemesinden sıkılan ve eğlenmek için alternatif arayan turistlerin ilk tercihleri arasında yer alıyor.

Fleksib Suıtes Turizm Ve Konaklama Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Fleksib Suıtes Turizm Ve Konaklama Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Yunus Kaya tarafından kuruldu.

Ballıkaya Barajı'nda sona gelindi!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Mevlüt Aydın, Sakarya'ya yılda 189,22 milyon metreküp içme ve kullanma suyu temin edecek Ballıkaya Barajı inşaatında sona gelindiğini açıkladı. 

Kocaeli Gölkay Park’ın 2.etabında sona gelindi!

İzmit Belediyesi tarafından yaptırılan ve dünyanın en modern kablolu su kayak merkezinin de bulunduğu Gölkay Park’ın 2.etabında çalışmaların sonuna gelindi.

Sakarya Ballıkaya Baraj Projesi bu sene tamamlanacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Sakarya Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti. Ziyarette Sakarya'ya iki müjde veren Eroğlu, "Ballıkaya Sakarya için elzem bir konu. İnşallah bu sene barajı bitireceğiz" dedi.

TOKİ, Kayaşehir'e dev park yapacak!

TOKİ, Kayaşehir'e, dev bir park yapacak. Parkta su sporlarından paint badi sahasına, amfi tiyatroya kadar birçok etkinlik için alan bulunacak...

Gölkay Park 2.Etap’ın temeli atılıyor!

İzmit Belediyesi tarafından yaptırılan ve dünyanın en modern kablolu su kayak merkezinin bulunduğu Gölkay Park’ta 2. etabının temeli atılıyor. Etabın yaklaşık maliyeti 937 bin lira

Su depolarının bakımını ihmal etmeyin!

Ankara Su ve Kanal İşletmesi (ASKİ) Genel Müdürü İrfan Kaya, apartman ve işyerlerindeki su depolarının yılda en az bir kez bakımlarının yapılması gerektiğine dikkat çekti.

Kılıçkaya Barajı'ndaki taşma nedeniyle yollar su altında kaldı!

Sivas'ın Suşehri İlçesi'ndeki Kılıçkaya Barajı'nda su düzeyinin önceki yıllara göre fazla yükselmesi nedeni ile grup köy yolunun bir bölümü ile ve sosyal tesisler su altında kaldı.

Ballıkaya Barajı’nda yüzde 19 fiziki gerçekleşme sağlandı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu Ballıkaya Barajı’nda fiziki gerçekleşmenin yüzde 19’a ulaştığını belirterek, “Barajın tamamlanmasıyla beraber Sakarya’nın içmesuyu meselesi çözülecek" dedi

Kapıkaya Barajı’nın kamulaştırma işlemlerine başlanıyor!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun talimatlarıyla Kapıkaya Barajı’nın kamulaştırma işlemlerine başlanıyor. Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Kapıkaya Barajı’nın kamulaştırma işlemleri için harekete geçti.

Veysel Eroğlu: İzmir 2060’a kadar su sıkıntısı çekmez!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kaya Termal Otel’deki ‘Yangınlarla Mücadele Değerlendirme Toplantısı’nda, yaptıkları yatırımlarla İzmir’in 2060’a kadar su sıkıntısı yaşamayacağını dile getirdi.

TTNet CEO'su değişti! Kurumda başka değişiklikler de var...

Türk Telekom Grubu, KAP'a yaptığı açıklamayla 2012 yılı Kasım ayından bu yana TTNET’in CEO’su olan Abdullah Orkun Kaya’nın görevinden ayrıldığını, yerine ise şirketin finanstan sorumlu yöneticisi (CFO) Kaan Aktan’ın getirildiğini duyurdu.

İrfan Kaya: Ankara'ya arıtma tesisinden verilen su tertemiz!

ASKİ Genel Müdürü İrfan Kaya: “Abonelerimize 1-31 Temmuz 2014 tarihleri arasında; İvedik, Pursaklar ve Çubuk İçme Suyu Arıtma Tesislerinin yanı sıra bölgesel arıtma tesislerinden verilen su her zaman olduğu gibi yine tertemiz ve pırıl pırıl” dedi.

kablolu su kayağı yapmak Haberi

kablolu su kayağı yapmak

 Antalya'da 4 yıl önce kurulan Hip-Notics vvakeboard (kablolu su kayağı) tesisleri, turistlere sıcak havada serinlerken adrenalin yaşatıyor.Manavgat ilçesinde 200 dönümlük alana kurulan 3 suni gölde yapılan kablolu su kayağı tesisleri, deniz, kum ve güneş üçlemesinden sıkılan ve eğlenmek için alternatif arayan turistlerin ilk tercihleri arasında yer alıyor. Günde ortalama 150 turistin geldiği su kayağı tesislerinde turistler serinlerken hem spor yapmanın hem de adrenalin yaşamının keyfini çıkartıyor.Tesislerin Genel Koordinatörü Jason Levi, turistlerin tesislerde 20 ila 60 kilometre hızla su kayağı yapabildiğini söyledi. Su kayağının dünyada her geçen gün daha fazla ilgi gören bir spor olduğuna dikkati çeken Levi, bu sporun olimpiyatlarda yer almadığını ancak sporcu sayısının her geçen gün arttığını kaydetti. Sporu bir kere yapanların adeta bağımlısı haline geldiğini anlatan...