07 / 07 / 2024

kaçak doğalgaz hattı

kaçak doğalgaz hattı

Pursaklar’da inşaatı basan Başkentgaz ekipleri, bir kilometrelik kaçak doğalgaz hattı buldu. Hat işlevsiz hale getirien yetkililer, “Hiç bir önlem alınmadan çekilen bu hat felakete neden olabilirdi ve ilçenin büyük bir bölümü bundan etkilenebilirdi” dedi.

Doğalgaz tüketim desteği yardımı ne zaman yatacak? Doğalgaz desteği kaç ay sürecek?

Doğalgaz desteği gündemde yer alan konuların başında geliyor. Bu destekten yararlanmak isteyen vatandaşlar, doğalgaz desteğinin ne zaman yatırılacağını araştırıyor. İşte detaylar!

Doğalgaz üstüne almak kaç TL 2022?

Doğalgaz üstüne alma işlemi nasıl olur ve bu işlemin tutarı ne kadardır? İşte merak edilen ayrıntılar!

Doğalgaz desteği kaç ay verilecek? Doğalgaz desteği her ay mı ödeniyor?

Doğalgaz desteği ödemeleri vatandaşların gündemini oluşturuyor. Doğalgaz desteğinden yararlanmak isteyenler, bu ödemenin detaylarını araştırıyor. Bu bağlamda pek çok soru yanıtını arıyor.

Doğalgaza yüzde 103 zam! Geçen yıl 1.000 TL olan doğalgaz faturası bu yıl kaç lira olacak? Hemen bakın!

Karşılaştırma sitesi encazipcom doğalgaz fiyatlarındaki yükselişi masaya yatırdı. Yaz ve bahar aylarında doğal gaza gelen zamlar, havaların soğuması ve kombilerin yakılmasıyla beraber faturalara yansıyacak. Peki kış aylarında doğalgaz faturası ne kadar artacak? İşte ayrıntılar...

Doğalgaz faturası nasıl hesaplanır? Hangi derece kaç lira yakar?

Kış aylarının yavaştan kendisini göstermesiyle birlikte evlerde doğalgaz kombileri çalışmaya başladı. Vatandaşlar "Kombi kaç derecede yanmalı? Hangi derece kaç TL yakar?" gibi soruları gündemine aldı. İşte detaylar...

Doğalgaz yardımı kaç TL? Doğalgaz yardımı başvuru nasıl yapılır?

Doğalgaz yardımı ne kadar, kaç TL? soruları vatandaşlar tarafından sık sık sorulmaktadır. İşte doğalgaz yardımından yararlanmak isteyenlerin bilmek istedikleri!

Kuzey Akım'da gizemli doğalgaz kaçağı! Sabotaj mı var?

Rusya'nın Almanya'ya doğalgaz taşıyan Kuzey Akım 1 boru hattında İsveç ve Danimarka kara sularındaki iki noktada sızıntı tespit edildiği açıklandı. Henüz nedeni belli olmayan sızıntılar için sabotaj ihtimali tartışılmaya başlandı.

Sevkiyat duruyor! Doğalgaz üç günlüğüne kesilecek!

Kuzey Akım boru hattı üzerinden Almanya’ya taşınan Rus doğal gazı üç günlüğüne kesilecek.

Doğalgaz akışı 3 gün boyunca kesilecek! Son dakika haberi az önce geldi

Rus enerji şirketi Gazprom, Kuzey Akım boru hattından, tek kompresör ünitesinin bakımı nedeniyle 31 Ağustos’tan itibaren 3 günlüğüne doğalgaz akışının durdurulacağını açıkladı.

Gazprom’dan doğalgaz vanasını kapatıyor! İşte detaylar!

Rus enerji şirketi Gazprom, Kuzey Akım boru hattından, tek kompresör ünitesini doğalgaz akışının durdurulacağını açıkladı. İşte detaylar!

Doğalgaz krizi bir başka kriz doğurdu: Tuvalet kağıdı kıtlığı kapıda!

Rusya doğalgaz arzını önümüzdeki aylarda azaltırsa, tuvalet kağıdı gibi temel ihtiyaç maddelerinde önemli bir kıtlıkla karşı karşıya kalınabilir

Bu kış doğalgaz vatandaşı yakacak, kriz derinleşiyor

Rusya’nın Kuzey Akım 1 boru hattı üzerinden Avrupa bölgesine gönderdiği gaz miktarını bugün itibarıyla kapasitenin yüzde 40’ından yüzde 20’sine çekeceğini açıklamasıyla fiyatlar piyasada hızla arttı. Böylece Avrupa’da doğalgaz krizinde bugün yeni bir aşamaya geçildi. 

Avrupa anlaştı, doğalgaz piyasasını altüst edecek karar çıktı

Avrupa Birliği (AB) üyesi ülkeler, bir süredir gündeme getirdikleri doğalgaz tüketimini yüzde 15 azaltma kararında Rusya’dan akışın kesintiye uğraması ihtimalini baz alarak anlaştı. Alınan kararın Rusya’yı ve akabinde Rusya’dan alınan gazın fiyatlarını etkilemesi bekleniyor.

kaçak doğalgaz hattı Haberi

kaçak doğalgaz hattı

Pursaklar’da polis eşliğinde bir inşaatı basan Başkentgaz ekipleri, bir kilometrelik kaçak doğalgaz hattı buldu. Hat işlevsiz hale getirien yetkililer, “Hiç bir önlem alınmadan çekilen bu hat felakete neden olabilirdi ve ilçenin büyük bir bölümü bundan etkilenebilirdi” dedi.


Başkentgaz yetkilileri, Pursaklar Osmangazi Mahallesi’nde bir inşaatta kaçak doğalgaz hattı kullanıldığı yönündeki ihbar üzerine harekete geçti. Savcılık kararıyla polis ekiplerini de yanına alan Başkentgaz yetkilileri ve teknik ekipleri, önceki akşam inşaat alanına gitti. Ekipler, yaklaşık dört satlik aramanın sonucunda yerin bir metre altından geçen ve firmanın satış ofisine kadar uzanan yaklaşık bir kilometrelik kaçak hattı buldu. Kaçak boruları tutanak altına alan ve bugüne kadar yaklaşık 24 bin metreküplük kaçak kullanım yapıldığını tespit eden Başkengaz yetkilileri firma hakkında şikayetçi oldu. 


FELAKET YAŞANABİLİRDİ

Bölgede tespit çalışmaları yapan...