12 / 05 / 2024

Kaçkar Dağı rakım

Kaçkar Dağı rakım

Doğu Karadeniz’in en yüksek kesimi olan ve özellikle kayakçılar ile doğa tutkunlarının beğenisini toplayan Kaçkarlar, şu sıralar eteklerinde açan rengarenk çiçeklerle adeta çiçek bahçesini andırıyor...

Emlak Konut kar dağıtımı yapacak mı?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 2018 kar dağıtımı hakkında açıklama yaptı.

Torunlar GYO kar dağıtımı yapmayacak!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından dağıtılabilir dönem karı oluşmaması sebebiyle kar dağıtımı yapılmamasına karar verildi...

Özak GYO kar dağıtımı yapacak mı?

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 2018 yılı kar dağıtımına ilişkin yönetim kurulu kararı hakkında açıklama yaptı.

Akiş GYO kar dağıtım politikası kabul edildi!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı kar dağıtım politikası 1 Nisan 2019 tarihli 2018 yılı olağan genel kurul toplantısında kabul edildi...

Akmerkez GYO'nun Kar Dağıtım Politikası'na onay verildi!

Akmerkez GYO'nun Kar Dağıtım Politikası 29 Mart'ta gerçekleşen 2018 yılı Olağan Genel Kurul toplantısında genel kurulun onayına sunuldu ve oyçokluğu ile kabul edildi.

Akfen GYO kar dağıtacak mı?

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2018 yılı hesap dönemine ait finansal tablolarında dağıtılabilir kar oluşmadığından kar dağıtımı yapılmayacağını açıkladı.

İhlas Gayrimenkul'den yenilenen kar dağıtım politikası açıklaması!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret, 2018 ve İzleyen Yıllara İlişkin Kar Dağıtım Politikasını yayınladı...

Atakule GYO kar dağıtacak mı?

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından 2018 yılı mali tablolarda dönem zararı oluştuğu için, kar dağıtım tablosunda gösterildiği üzere kar dağıtılmaması hususunun genel kurulun onayına sunulmasına oybirliği ile karar verildi...

Akmerkez GYO 2018 kar dağıtım önerisi!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yönetim kurulunun 2018 yılı kar dağıtım teklifi hakkında açıklama yaptı...

Metal Gayrimenkul kar dağıtımı yapacak mı?

Metal Gayrimenkul'ün 1 Ocak 2018 - 31 Aralık 2018 hesap döneminde zarar oluştuğunun tespitine, dağıtılabilir kar oluşmamış olması nedeniyle kar dağıtımı yapılamayacağının, Olağan Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verildi...

Deniz GYO kar dağıtımı yapacak mı?

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından kar dağıtımı yapılmaması hususunun, yapılacak Genel Kurul'un onayına sunulmasına oy birliği ile karar verildi.

Özderici GYO kar dağıtacak mı?

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı dönem zararı çıkması nedeni ile kar dağıtımı yapılmaması hususunun ,yapılacak Genel Kurul'un onayına sunulmasına oy birliği ile karar verdi.

Mistral GYO'dan kar dağıtım politikasına ilişkin açıklama!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kar dağıtım politikasına ilişkin bildirim yayınladı.

Kaçkar Dağı rakım Haberi

Kaçkar Dağı rakım

Doğu Karadeniz’in en yüksek kesimi olan ve özellikle kayakçılar ile doğa tutkunlarının beğenisini toplayan Kaçkarlar, şu sıralar eteklerinde açan rengarenk çiçeklerle adeta çiçek bahçesini andırıyor.


Doğu Karadeniz'de sahile paralel uzanan, büyük bölümü Rize'nin Çamlıhemşin, diğer kısmı ise Artvin'in Yusufeli ilçesi sınırlarında yer alan, en yüksek noktasını 3937 rakım ile Kaçkar Dağı'nın oluşturduğu Kaçkar Dağları Milli Parkı, zengin faunasının yanı sıra dört mevsim karlı tepeleri, buzulları, buzul gölleri, çayırları ve sık ormanlarıyla doğa tutkunlarının en gözde mekanları arasında yer alıyor.


Kışın kayak, yazın ise doğa tutkunlarının uğrak yerlerinden olan Kaçkarlar, bu mevsim ise özellikle başka hiçbir yerde bulunmayan bitki ve kelebek türleri, yaban hayatı ve eşsiz doğal güzellikleri görmek isteyenlerin akınına uğruyor.


Dünyanın dört bir yanından yöreye gelen yerli ve yabancı doğa tutkunlarını...