02 / 05 / 2024

Kaçkarlar Yapı Kimin

Kaçkarlar Yapı Kimin

Kaçkarlar Yapı Anonim Şirketi Ümit Kurt tarafından 250 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. Kaçkarlar Yapı Anonim Şirketi Pendik'te yer alıyor.

Kaçkarlar Grup Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaçkarlar Grup Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Kaçkarlar Gayrimenkul Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret tarafından kuruldu.

Kaçkarlar Gayrimenkul Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaçkarlar Gayrimenkul Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Kurt tarafından kuruldu.

Kaçkarlar Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Kaçkarlar Yapı Anonim Şirketi Ümit Kurt tarafından 250 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. Kaçkarlar Yapı Anonim Şirketi Pendik'te yer alıyor.

Diyarbakır Barış Ormanı'ndaki kaçak yapılar yıkıldı!

Büyükşehir Belediyesi, Barış Ormanı'na inşa edilen dubleks ve tek katlı üç kaçak yapının yıkımını gerçekleştirdi. Fethi Süvari, kamusal alanları yurttaşların çıkarları doğrultusunda koruyacaklarını açıkladı.

Bahçelievler'deki kaçak yapıların yıkım işi ihalesi 30 Aralık'ta!

Bahçelievler Belediyesi, sınırlarında yer alan kaçak yapıların yıkım işini 30 Aralık 2014 tarihinde saat 11.00 'de ihaleye çıkarıyor. Söz konusu iş 240 günde tamamlanacak.

Bursa'da kaçak yapıların yıkımları devam ediyor!

YILDIRIM Belediye ekipleri tarafından önceden tespit edilen Arabayatağı, Hacivat ve Anadolu mahallelerindeki kaçak yapılar yıkıldı...

Bursa Yıldırım'da kaçak yapıların yıkımı gerçekleşti!

Kentsel dönüşüm ile Yıldırım'ı yaşanabilir bir şehir kimliğiyle kavuşturmak isteyen Yıldırım Belediyesi'nin kaçakla mücadelesi hız kesmeden devam ediyor. Arabayatağı, Hacivat ve Anadolu mahallelerindeki kaçak yapılar yıkıldı...

Karataş Belediyesi kaçak yapıya savaş açıyor!

Karataş Belediyesi kaçak yapıya savaş açıyor. Karataş Belediyesi kaçak yapıya savaş açıyor Karataş belediye Başkanı Boğaçhan Ünal; Karataş'ta imarsız ve izinsiz yapıların en kısa zamanda düzenlemelerinin yapılacağı müjdesini verdi.

Kocaeli'deki kaçak yapıların yıkımı gerçekleşti!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı İmar İşleri Şube Müdürlüğü Yapı Kontrol Şefliği ekiplerince, kent genelindeki kaçak yapılara geçit verilmiyor.

Kocaeli'de kaçak yapılar yıkılıyor!

İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı İmar İşleri Şube Müdürlüğü Yapı Kontrol Şefliği ekipleri tarafından Dilovası ve Başiskele'deki kaçak yapılar yıkıldı. Maliye Hazinesi adına kayıtlı parsel üzerindeki 1 adet yapı yıkıldı...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kaçak yapıları yıkıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı İmar İşleri Şube Müdürlüğü Yapı Kontrol Şefliği ekiplerince, kent genelindeki kaçak yapılara geçit verilmiyor ve kaçak yapıları yıkıyor.

Kocaeli'de kaçak yapılara geçit verilmiyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kaçak yapıya göz açtırmıyor. Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı İmar İşleri Şube Müdürlüğü Yapı Kontrol Şefliği ekiplerince, kent genelindeki kaçak yapılara geçit verilmiyor.

Kızkumu Plajı'ndaki kaçak yapılar yıkılacak mı?

Marmaris ’in dünyaca ünlü Kızkumu Plajı’ ndaki kaçak yapı için yıkım kararı verildi. Belediye ekipleri dün sabah yıkıma gittiklerinde idare mahkemesinin ‘durdurma’ kararıyla karşılaştı...

Kaçkarlar Yapı Kimin Haberi

Kaçkarlar Yapı Kimin


Kaçkarlar Yapı Anonim Şirketi 250 bin TL sermaye ile bugün Ümit Kurt tarafından kuruldu.


Kaçkarlar Yapı Anonim Şirketi Adres; Yeni Mah.Süreyyapaşa Cd. 35/1...