07 / 05 / 2024

kadastro planları yenileme

kadastro planları yenileme

Akşehir ve de Tuzlukçu'da yapılacak olan kadastro yenileme projesi kapsamında Tapu Kadastro Konya İl Müdürü Bahattin Kozlu, Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya'yı ziyaret etti

Gebze'de afetlerde hızlı müdahale için Kara Kutu hazır: Bina bilgileri, kadastro planları kurtarma için kullanılabilecek

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde olası afetlere hazırlıklı olunması için hazırlanan "Kara Kutu" isimli veri depolama sistemi sayesinde vatandaşlar, belediye ve haberleşme hizmetlerinden 48 saat boyunca kesintisiz faydalanacak ve yıkım anında hızlı müdahale ve yönlendirme yapılabilecek. İşte detaylar...

Kırcami parselasyon planları Kadastro’ya gönderildi!

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 10 mahalleyi kapsayan Kırcami imar planlarında üst mahkemenin yürütmeyi durdurma kararı sonrası tüm sürecin Muratpaşa Belediyesi tarafından yürütüleceğini açıkladı.

Kadastro Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi verildi!

Kadastro Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi ile evvelce tespit, tescil veya sınırlandırma suretiyle kadastro veya tapulaması yapılmış olan yerlerin pafta zemin uyuşmazlığının yenileme çalışmaları sırasında, tespit komisyonunun mevcut kadimden beri zilyetliğin zeminini esas alması ön

Bayraklı'da imar yenileme çalışmaları sürüyor!

Bayraklı’da kendiliğinden dönüşümün gerçekleşmesi için imar plan revizyonu gerçekleştiren Bayraklı Belediyesi, Tepekule ve Çay Mahallelerinin ardından Adalet Mahallesinin eskiyen imar planlarında yenileme yapacak.

Tapu tahsis belgesi alma şartları!

Tapu tahsis belgesi, ıslah imar planı veya kadastro planları yapıldıktan sonra hak sahiplerine verilecek belge oluyor. Peki, tapu tahsis belgesi alma şartları nelerdir? Tapu tahsis belgesi nasıl alınır?

Tapu tahsis belgesi sahibinin hakları!

Islah imar planı veya kadastro planları yapıldıktan sonra hak sahiplerine verilecek tapuya esas teşkil eden belge tapu tahsis belgesi oluyor. Peki, tapu tahsis belgesi sahibinin hakları nelerdir?

Tapu tahsisi mirasçılara geçer mi?

Tapu tahsis belgesi kadastro planları ve ıslah imarları yapıldıktan sonra hak sahiplerine verilecek olan esas tapuyu teşkil ediyor. Peki, tapu tahsisi mirasçılara geçer mi?

Tapu tahsis belgesi alma şartları!

Tapu tahsis belgesi, ıslah imar planı veya kadastro planları yapıldıktan sonra hak sahiplerine verilebiliyor. İşte, tapu tahsis belgesi alma şartları!

Gölbaşı Kadastro yollarında çalışma!

Ankara Gölbaşı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri Gölbek, Selametli, Karagedik, Oğulbey, Karaoğlan mahallerinde bulunan tarım ve kadastro yollarında yenileme, onarım ve büz çalışması yapıyor.

Söke'de kentsel yenileme projeleri yarıştı!

Söke Belediyesi İmar Planı çalışmalarına altılık oluşturmak üzere açılan ‘İmar Planlarına Esas Kentsel Yenileme Eksenli Fikir Proje Yarışması’nın değerlendirmeleri tamamlandı.

Tapu tahsis belgesinin tapuya dönüştürülmesi!

Tapu tahsis belgesi, ıslah imar planı veya kadastro planları yapıldıktan sonra hak sahiplerine verilecek tapuya esas teşkil ediyor. Peki, tapu tahsis belgesinin tapuya dönüştürülmesi için gerekenler nelerdir?

Akşehir ve Tuzlukçu'da kadastro yenilemesi!

Akşehir ve de Tuzlukçu'da yapılacak olan kadastro yenileme projesi kapsamında Tapu Kadastro Konya İl Müdürü Bahattin Kozlu, Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya'yı ziyaret etti

Tapu tahsis belgesi tapu yerine geçer mi?

Tapu tahsis belgesi, ıslah imar planı veya kadastro planları yapıldıktan sonra hak sahiplerine verilecek tapuya esas teşkil ediyor. Peki, tapu tahsis belgesi tapu yerine geçer mi? Tapu tahsis belgesinin farkı nedir?

kadastro planları yenileme Haberi

kadastro planları yenileme

Akşehir ve Tuzlukçu'da yapılacak olan kadastro yenileme projesi kapsamında Tapu Kadastro Konya İl Müdürü Bahattin Kozlu, Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya'yı ziyaret etti Ziyarete Koz lıı' ııuıı yaııı sıra Akşehir Tapu Müdürü Eııder Tüylü, Akşehir Kadastro Birimi Yetkilisi Mehmet Yüksel, Tuzlukçu AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Osman Ataıı ve firma yetkilileri katıldı. Ziyarete gelen heyet Başkan Aklcaya'nııı makamında bir toplantı yaptı. Konu ile ilgili yapılan açıklamada: "Akşehir'e bağlı bir kısım birimlerde daha önce yapılmış olaıı 3402 sayılı kadastro kanununun 22. Maddesinin a fıkrası uyarınca kadastro yenileme çalışmalarına ilave olarak, ikinci ihale Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilmiştir. KDV dahil bedeli 2,235,031 TL. olan proje sözleşme aşamasında olup ihaleyi alan KAD-TEM Mühendislik Müteahhitlik A. Ş. tarafından en kısa...