27 / 04 / 2024

kadastro yenileme çalışmalarına itiraz

kadastro yenileme çalışmalarına itiraz

Kadastro bölgesindeki her köy ile belediye sınırları içinde bulunan mahallelerin her biri, kadastro çalışma alanı olarak karşımıza çıkıyor. Peki, kadastro teknisyenlerince tespit edilen kadastro çalışmalarına itiraz edilir mi?

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nin yenileme çalışmaları başladı!

TOKİ, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ni yenileme çalışmalarına başladı. Çalışmalar kapsamında, ilk önce arazide arkeolojik kazı yapılacak. 

Şile Üsküdar Caddesi'nde cephe yenileme çalışmaları başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şile Belediyesi, Üsküdar Caddesi'nde cephe yenileme çalışmaları başlattı.

Manisa'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara ilçesinde özel bir elektrik dağıtım firması tarafından elektrik hatlarının yer altına alınması çalışmaları nedeniyle kent yenileme çalışmaları sürüyor.

Kuşadası'nda kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Kuşadası Belediyesi parklarda yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Sultanbeyli'de asfalt yenileme çalışmaları başladı!

Sultanbeyli Belediyesi ilçenin birçok noktasında çalışmalarına devam ediyor. Asfalt yenileme, kaldırım imalatı çalışmalarının yanı sıra diğer kurumlarda Sultanbeyli’nin sorunlarının giderilmesi için hizmetlerini sürdürüyor.

Ümraniye'de cadde yenileme çalışmaları başladı!

Ümraniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Ümraniye’nin genelinde kaldırım yenileme çalışmalarına başladı.

Malatya'daki kerpiç evlerin yenileme çalışmaları başladı!

2011 yılında Malatya'nın valisi Ulvi Saran tarafından projelendirilerek yapımına başlanan ve daha sonra uzun süre atıl durumda bekleyen "Kerpiç Evler" de yenileme çalışmalarına başlandı.

Sakarya Kafeler Caddesi'ndeki yenileme çalışmalarına tam not!

Serdivan Kafeler Caddesi’nde başlatılan yenileme çalışmaları bölge esnafının büyük beğenisini kazandı, proje kapsamında asfalt, kaldırım ve ışıklandırma sistemi baştan aşağı yenilenmiş, bölge büyük beğeni kazanan bir görünüme kavuşturulmuştu.

Kapalıçarşı’da ilk yenileme çalışmaları başladı!

Dünyada en çok ziyaret edilen tarihi ve turistik mekanlar arasında en gözde yer olan Kapalıçarşı’da ilk yenileme çalışmalarına başlandı. Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, projeyi slayt üzerinden anlattı.

Karaman'da park yenileme çalışmaları devam ediyor!

Karaman Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, park yenileme çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Karaman merkezde yer alan parklar, Park-Bahçe ekipleri tarafından tek tek elden geçiyor.

Düzce'de dış cephe yenileme çalışmaları başladı!

Düzce Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü İstanbul ve Gaziantep Caddesi üzerinde bulunan bina ve işy erlerinin dış cephe görüntülerinin düzenlenmesi ve yenilenmesi için çalışmalarına başladı.

Mersin'de sıcak asfalt yenileme çalışmaları sürüyor!

Anamur Belediyesi ve Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından başlatılan sıcak asfalt ve içme suyu hatları yenileme çalışmaları sürüyor.

Sua İnşaat Fikirtepe'de yıkım çalışmalarına başladı!

Sua İnşaat, Anadolu Yakası'nın yenilenen yüzü Fikirtepe'de hayata geçireceği projesi için, bölgede dönüşüme tabi tutulan niteliksiz yapılarda yıkım çalışmalarına başladı.

kadastro yenileme çalışmalarına itiraz Haberi

kadastro yenileme çalışmalarına itiraz

Kadastro çalışmalarına itiraz edilir mi?

Kadastro bölgesindeki her köy ile belediye sınırları içinde bulunan mahallelerin her biri, kadastro çalışma alanı olarak karşımıza çıkıyor. Kadastro müdürü, kadastrosuna başlanacak mahalleyi veya köyü en az 15 gün önce bölge merkezi ile çalışma alanı ve komşu köy, mahalle ve belediyelerde alışılmış vasıtalar aracılığı ile duyuruyor. 


Yapılan bu duyuruda çalışma sınırlarının tespitine hangi gün ve saatte başlanacağı belirtiliyor. Kadastro ekibi; kadastro çalışma alanı sınırının tespitinde il ve ilçelerin belediye sınırları ile köy sınırlarını dikkate alır. Bu sınırlar mahalle, belediye, köy idari sınırları sayılmaz.                                             

    

Sınır tespitlerinde; komşu mahalle veya köyün bilgi ve belgelerinden istifade ediliyor....