07 / 05 / 2024

Kadem Bacaksız OMDER Başkanı mı oldu

Kadem Bacaksız OMDER Başkanı mı oldu

Ordu Müteahhitler Birliği Derneği OMDER yeni yönetimini belirlemek üzere genel kurul yaptı. Tek liste ile yapılan seçimlerde Kadem Bacaksız yeniden OMDER Başkanı seçildi.

Beyoğlu'ndaki Zürafa, Alageyik ve Kadem sokaklarında yıkım başladı!

İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu'nda yer alan Alageyik, Kadem, Zürafa sokaklarında yıkım resmen başladı.

Zürafa Sokak dünya markası olacak! Yıkımlar haftaya başlıyor!

İstanbul Beyoğlu'nda bulunan Zürafa, Alageyik ve Kadem Sokakları dönüşüm projesi için Saint Benoit Fransız Lisesi'nde toplantı yapıldı ve haftaya ilk yıkıma başlanacağını belirlendi. 

Haydar Ali Yıldız'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde  Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'ın kentsel dönüşüm açıklamasını ve Zürafa Sokak ile Kadem Sokak'ın akıbetini kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın o yazısı...

Limak'ın Ufa’da tünel-otoyol projesi 2023'te hizmete girecek!

Limak Holding kurucu Başkanı Nihat Özdemir ve Limak Holding Başkan Vekili Serdar Bacaksız, Ufa’daki (Başkortostan-Rusya) “tünel-köprü-viyadük-otoyol” projesiyle ilgili son durumu anlattı.

Barets Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Barets Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Samet Eken ve Sevde Bacaksız ortaklığında kuruldu.

Zekiye Bacaksız: Şehir hastanelerini hemen kamulaştırın!

Genel Sağlık-İş Başkanı Zekiye Bacaksız Sağlık Bakanlığı’na çağrı yaparak, hizmete açılan 10 şehir hastanesinin bakanlığa devredilmesini talep etti.

Kadem Bacaksız: Acilen Müteahhitlik Hizmet Yasası çıkarılmalı!

Ordu Müteahhitler Birliği Derneği Başkanı Kadem Bacaksız, "Acilen Müteahhitlik Hizmet Yasası çıkarılmalı, bir oda şemsiyesi altında yasal bir statüye kavuşturulmalı. Bu dönüşüm sektörün pek çok problemini çözecektir." dedi.

Kadem Bacaksız, OMDER Başkanı oldu!

Ordu Müteahhitler Birliği Derneği OMDER yeni yönetimini belirlemek üzere genel kurul yaptı. Tek liste ile yapılan seçimlerde Kadem Bacaksız yeniden OMDER Başkanı seçildi.

Samsun Büyükşehir Meclisi, KADEM'e yer onayı verdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'ın başkan yardımcılığını yaptığı Kadın ve Demokrasi Derneği'ne (KADEM) Samsun'da yer tesis edilmesi maddesi Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclisi tarafından kabul edildi.

Trabzon Beşikdüzü Atatürk Lisesi kentsel dönüşüm alanında!

Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Beşikdüzü İlçe Başkanı Kadem Karadeniz yaptığı açıklama ile Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu’nu eleştirdi.

FETÖ'nün hedefi mega projelerdi!

Limak Holding Başkan Vekili Sezai Bacaksız başarısız darbe girişimine ilişkin, "Darbecilerin arkasındaki yabancı güçler Türkiye’nin geri kalmasını, mega projelerin durmasını istiyordu. Başka bir ülkede böyle bir olay yaşansaydı bu kadar kısa zamanda atlatılamazdı" dedi.

Kadem Bacaksız: Türkiye'de müteahhit fazlalığı var!

Ordu Müteahhitler Odası Başkanı ve Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Kadem Bacaksız, Türkiye'deki müteahhit sayısının 27 Avrupa ülkesindeki müteahhit sayısından fazla olduğunu, bu durumun kalitesizliği yol açtığını belirterek sektörün disipline edilmesi gerektiğini söyledi.

Türk müteahhitlik sektörü artık dünya markası!

4 milyar dolarlık Kuveyt Uluslararası Havalimanı’nın Yeni Terminali için kolları sıvayan Limak Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanvekili Sezai Bacaksız, “Türk müteahhitlik sektörü artık dünya markası haline dönüştü” yorumu yapıyor.

Kadem Bacaksız OMDER Başkanı mı oldu Haberi

Kadem Bacaksız OMDER Başkanı mı oldu

Ordu Müteahhitler Birliği Derneği OMDER yeni yönetimini belirlemek üzere genel kurul yaptı. Tek liste ile yapılan seçimlerde Kadem Bacaksız yeniden OMDER Başkanı seçildi.


Ordu Müteahhitler Birliği Derneği genel kurulu Dernek lokalinde yapıldı. Üyeler tek listeli genel kurula büyük ilgi gösterdi.


Genel kurulun rutin işlemleri tamamlandıktan sonra dernek organlarının seçimine geçildi. Tek aday olan mevcut başkan Kadem BACAKSIZ üyelerin tamamının oyunu alarak yeniden Ordu Müteahhitler Birliği Derneği Başkanlığına seçildi.


Kendisini yeniden başkanlığa seçen üyelere teşekkür eden OMDER Başkanı Kadem BACAKSIZ; "Bu dernek Ordu'daki tüm inşaat sektörünün temsilcilerini bünyesinde bulunduruyor. Hızla büyüyen sektöre derneğimiz vasıtasıyla hizmet ediyor olmak bizim için gurur verici bir neticedir. Bize yüklenen sorumluluğun bilinciyle hareket ediyoruz. Şahsıma ve yeni seçilen yönetim kademesindeki arkadaşlarımıza güvenerek bize yeni bir misyon yükleyen tüm...