30 / 04 / 2024

Kadıdeğirmeni 2. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi dava

Kadıdeğirmeni 2. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi dava

Mimarlar Odası Gaziantep Şubesi, Kadıdeğirmeni 2. Etap Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje alanı nazım ve uygulama imar planı revizyonuna dava açtı.

Emlak Konut GYO Batı Yakası 1. ve 2. Etap 2023 yıl sonu değeri 4 milyar TL'ye yaklaştı!

Emlak Konut GYO Batı Yakası 1. Etap ve Batı Yakası 2. Etap 2023 yıl sonu değeri belli oldu. Emlak Konut GYO Batı Yakası 1. ve 2. Etap 2023 değeri yaklaşık 4 milyar TL'ye yaklaştı.

Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri 2. Etap'ın değeri şimdiden 18.5 milyar TL'yi aştı!

Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri projesinin 2. Etap 1, 2, 3, 4 ve 5'inci kısımlarının yıl sonu değerleme raporlarını yayımladı. Peki Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri'nin 2. Etap'ının yıl sonu değeri ne kadar oldu? 

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 2. Etap 1. ve 2. Kısımların toplam değeri 3 milyar TL'ye yaklaştı!

Emlak Konut GYO, Bizim Mahalle 2. Etap projesinin 1. ve 2. Kısımların değerini açıkladı. İşte o rakamlar... 

Fikirtepe 2. Etap Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

24 Mayıs 2023 t.t.’li İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Fikirtepe 2. Etap Rezerv Yapı Alanı 1/5000 Ölçekli NİPve 1/1000 Ölçekli UİP askı sürecinde gelen itirazlar kapsamında hazırlanmış olan 1/5000 ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Mall Of İstanbul 2. Etap'ın 2022 değeri resmen açıklandı! 

Torunlar GYO tarafından Mall Of İstanbul 2. Etap'ın değeri resmen açıklandı. Peki Mall Of İstanbul 2. Etap'ın 2022 yıl sonu değeri ne kadar oldu? İşte merak edilen o rakam...

Bizim Mahalle 2. Etap 1. Kısım ve 2. Kısım'ın değeri belli oldu! Emlak Konut GYO resmen açıkladı! 

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 2. Etap 1. Kısım ve 2. Kısım'ın değerlerini açıkladı. Peki Bizim Mahalle 2. Etap 1. Kısım ve 2. Kısım'ın 2022 değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

İzmir'de Halk Konut 2. Etap için imzalar atıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin depremzedeler için Türkiye’de ilk defa İzmir'de start verdiği kooperatifçilik modeli yüzleri güldürmeyi sürdürüyor. Halk Konut 2. Etap için imzalar atıldı. İşte ayrıntılar...

Mall Of İstanbul 2. Etap'ın değeri belli oldu!

Torunlar GYO, Mall Of İstanbul 2. Etap'ın değerleme raporunu yayınladı. Peki Mall Of İstanbul 2. Etap'ın değeri ne kadar oldu?

Emlak Konut GYO Köy Projesi 2. Etap'ın değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO, Köy Projesi 2. Etap 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki, Köy Projesi 2. Etap'ın değeri ne oldu?

Emlak Konut GYO İzmir Allsancak 2. Etap'ın değeri belli oldu! 

Emlak Konut GYO İzmir Allsancak Projesi 2 Etap'ın değerleme raporu yayınlandı. Emlak Konut GYO İzmir Alsancak Projesi 2 Etap'ın değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut Vadi Evleri 2. Etap'ın değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO, İstanbul Başakşehir'de Bahçeşehir 2. Kısım mahallesi mevkiinde bulunan Emlak Konut Vadi Evleri 2. Etap projesi için Reel Gayrimenkul Değerleme'ye gayrimenkul değerleme raporu hazırlattı. Peki Emlak Konut Vadi Evleri 2. Etap'ın değeri ne kadar oldu?

Emlak Konut GYO Vadi Evleri 2. Etap'ta konut sayısı değişti!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Vadi Evleri 2. Etap projesinde konut sayısı değişti. İşte projenin tüm detayları...

Emlak Konut GYO Kartal Esentepe 2. Etap ihalesi 12 Ekim'de!

Emlak Konut GYO'nun projelerinden İstanbul Kartal Esentepe 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu 12 Ekim Salı günü saat 11:00'de gerçekleştirilecek. 

Kadıdeğirmeni 2. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi dava Haberi

Kadıdeğirmeni 2. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi dava

Osmangazi Mahallesi N38c-17c nazım ve N38c-17c-1b, 1c ve 2d imar paftalarında Büyükşehir Kadıdeğirmeni 2. Etap Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje alanı nazım ve uygulama imar planı revizyonuna yaptığı itirazların reddedilmesinin ardından Mimarlar Odası, buraya da dava açtı. Mimarlar Odası Gaziantep Şube Başkanı Özgür Girişken, "Burası 100. Yıl Atatürk Kültür Parkı'nın bir parçası" dedi. 

1. ETABA DAVA AÇTIK 

Kadıdeğirmeni 1. Etaba da dava açtıklarını hatırlatan Özgür Girişken, "1. Etaba bizim dışımızda Zeynel Güçyetmez, Nesrin Tuncel de dava açmıştı. 4 tane davamız devam ediyor. Süreci bekliyoruz. Davalara bir de bu kısım eklendi. Burası ilk defa imara açılan bölge. 15 katlı binalar yapılacak. Nüfus yoğunluğu artaracak. Üstelik 100. Yıl Parkı'nın parçası, burada yapılaşmaya karsıyız" diye konuştu


Gaziantep...