28 / 04 / 2024

Kadıköy 1071 ev fiyatları

Kadıköy 1071 ev fiyatları

Usta İnşaat Kadıköy 1071 Projesi 'nde 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor. Toplam arsa alanı 15 bin metrekare olarak belirlenen proje konut ve ticari ünitelerden oluşuyor.

Kadıköy'deki kiralar resmen çıldırdı! 180 bin liraya kadar yükseldi! 'Buna kim dur diyecek?'

Kadıköy'de ev kiralarında yaşanan fahiş artışlar sosyal medyada tartışmalara neden oldu. Kadıköy'deki kiralar resmen çıldırdı! 180 bin liraya kadar yükseldi! 'Buna kim dur diyecek?' İşte ayrıntılar...

Kadıköy'de 8 taksitle 3+1 konut satılıyor! Ev alacaklara büyük fırsat! 

Kadıköy Emlak Müdürlüğü, İstanbul ili, Kadıköy ilçesi, Zühtüpaşa Mahallesi, Fener Caddesi 273 ada 16 parselde yer alan 3+1 konutu satıyor. İşte ayrıntılar...

Kadıköy'de 19.7 milyon TL'ye icradan satılık 2 ev!

İstanbul Anadolu 12. İcra Dairesi, Kadıköy'de bulunan 2 evi satışa çıkardı. Söz konusu evlerin satış bedeli 19 milyon 750 bin TL olarak belirlendi.

Nazım Hikmet’in Kadıköy’deki yaşadığı ev yıkılıyor!

Türk Edebiyatı’nın önemli isimlerinden Nazım Hikmet’in İstanbul Kadıköy’de yer alan yaşadığı ev deprem riski sebebiyle yıkılacak.

Kadıköy Ağaçev Eğlence Hizmetleri ve Müzik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy Ağaçev Eğlence Hizmetleri ve Müzik Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Sezer ve Yücel Eroğlu ortaklığıyla kuruldu...

Beşiktaş ve Kadıköy’den ev almak isteyenler için büyük fırsat!

RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Goldştayn, "Bu fiyatlar Kadıköy ve Beşiktaş’ta ev sahibi olmak için büyük fırsat. Son 5 yılda yüzde 30’un üzerinde değer kazanan bu iki ilçede bu fiyatları 1 yıl sonra görmemiz imkansız" dedi...

Tolga Ortancıl Kadıköy'de restoran açtı!

Güzel Köylü dizisinde canlandırdığı Celal karakteriyle ünlülenen genç oyuncu Tolga Ortancıl, Kadıköy'de 'Bizimkiler Ev Yemekleri' isimli bir restoran açtı.

TCDD'den Kadıköy'de satılık 2 ev!

TCDD Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, Kadıköy İlçesi, Erenköy mahallesinde bulunan 2 evi satışa çıkardı. Gayrimenkullerin ihalesi 27 Eylül 2018 günü düzenlenecek.

Kiralar Kadıköy'de ucuzladı, Ümraniye'de uçuşa geçti!

Kadıköy’de 3 bin TL’ye yaklaşan ev kiraları, 2 bin TL’ye geriledi. Kısa zaman önce açılan Üsküdar-Ümraniye Metrosu ise bölgedeki kira fiyatlarını uçurdu.

Milli Emlak'tan Kadıköy'de 3 milyon TL'ye satılık kargir ev!

Milli Emlak, Kadıköy Caferağa Mahallesi'ndeki bahçeli kargir evi ihale ile satıyor. İhale 6 Haziran'da yapılacak..

Fortis Sinanlı Kadıköy'de Sevgililer Günü kampanyası!

Fortis Sinanlı Kadıköy'de Sevgililer Günü kampanyası başladı. Yiğit Group ve Sinanlı Yapı ortaklığı tarafından hayata geçirilen projede ev alanlara yüzde 14 indirim yapılıyor ve tek taş yüzük hediye ediliyor.

Uplife Kadıköy Evleri konum! 

Teknik Yapı imzası taşıyan Uplife Kadıköy Fikirtepe'de ev fiyatları 526 bin TL'den başlıyor. Projede 100 ay yüzde sıfır faiz kampanyası bulunuyor..

Teknik Yapı Uplife Kadıköy konut fiyatları ne kadar?

"Aradığın ev bu ev" sloganıyla basına tanıtılan Teknik Yapı Uplife Kadıköy projesinde 100 ay yüzde sıfır faiz fırsatı sunuluyor..

Kadıköy 1071 ev fiyatları Haberi

Kadıköy 1071 ev fiyatları

Usta İnşaat Kadıköy 1071 Projesi İstanbul'un Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe bölgesinde hayata geçiriliyor. Projede fiyatlar 400 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Dairelerin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği Kadıköy 1071 Evleri 15 bin metrekarelik arsa üzerinde inşa ediliyor. 


Kadıköy 1071 Fikirtepe Rezidans Usta İnşaat imzası ile yükseliyor. Toplam 560 adet konut ve 31 adet ticari üniteden oluşan projede en küçük daire 66 metrekare şeklinde tasarlandı. 


Usta İnşaat Kadıköy 1071 Projesi Kadıköy Belediyesi ve Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’na 15 dakika yürüme mesafesinde, metrobüs durağına 500 metre yakınlıkta bulunuyor. 


Fikirtepe Kadıköy 1071'de fitness, tenis kortu, sauna, Türk hamamı, kapalı yüzme havuzu gibi sosyal donatı alanlarına yer veriliyor. 


Kadıköy 1071 satış ofisi iletişim

Telefon: 0216 551...