17 / 05 / 2024

kadıköy denizyıldızı cafe

kadıköy denizyıldızı cafe

Kadıköy Beşiktaş İskelesi'nin üst katındaki "Deniz Yıldızı" isimli kafeteryanın TÜRGEV'e devredileceği yönündeki iddialara ilişkin, vakfın tahliye işlemiyle ilgisinin bulunmadığı, buraya ilişkin hiçbir talep ve düşüncenin de olmadığını bildirildi.

1940'ta Kadıköy'ün imar sorunu: İskeleden Altıyol ağzına kadar geniş asfalt bir cadde inşa edilecek

1940 yılında, Kadıköy'de İskeleden Altıyol ağzına kadar geniş asfalt bir cadde inşa edilecek. Bunun için bir çok dükkan ve ev istimlak edilmiş.

Kadıköy-Sabiha Gökçen ve Pendik-Sabiha Gökçen Metro Hatları için alınacak kredi tutarı düşürüldü!

İBB tarafından talep edilen Kadıköy-Sabiha Gökçen ve Pendik-Sabiha Gökçen metro hattına, metro aracı almak üzere kullanılacak olan 230 milyon Euro'luk borçlanma miktarı, 150 milyon Euro yapıldı. İşte ayrıntılar...

Kadıköy İkbaliye parselasyon planı askıya çıkarıldı!

Kadıköy İlçesi, İkbaliye Mahallesi, 1342 ada, 48 parseli kapsayan düzenleme sahasında 3194 sayılı İmar Kanununun 18. maddesine göre yapılan imar uygulaması sonucunda düzenlenen Parselasyon Planı askıya çıkarıldı.

Kadıköy Feneryolu 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

Kadıköy ilçesi, Feneryolu Mahallesi, 3111 ada, 83 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 19.06.2023 tasdik tarihli Nazım İmar Planı değişikliği askıya çıkarıldı.

Kadıköy'deki kiralar resmen çıldırdı! 180 bin liraya kadar yükseldi! 'Buna kim dur diyecek?'

Kadıköy'de ev kiralarında yaşanan fahiş artışlar sosyal medyada tartışmalara neden oldu. Kadıköy'deki kiralar resmen çıldırdı! 180 bin liraya kadar yükseldi! 'Buna kim dur diyecek?' İşte ayrıntılar...

Kadıköy Suadiye 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı!

Kadıköy ilçesi, Suadiye Mahallesi, 870 ada, 67, 94, 95 parseller ve Merkez ile E-5 (D-100) Otoyolu Ara Bölgesine ilişkin 1/5000 ölçekli 24.06.2022 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Kadıköy'de 8 taksitle 3+1 konut satılıyor! Ev alacaklara büyük fırsat! 

Kadıköy Emlak Müdürlüğü, İstanbul ili, Kadıköy ilçesi, Zühtüpaşa Mahallesi, Fener Caddesi 273 ada 16 parselde yer alan 3+1 konutu satıyor. İşte ayrıntılar...

Kadıköy’ün simgesi satıldı:449 milyon 363 bin 500 lira

İstanbul Kadıköy’de bulunan ve ‘Kadıköy’ün simgesi’ olarak bilinen tarihi ‘Perili Köşk’ satıldı. İcradan satışa çıkarılan 116 yıllık Ragıp Paşa Köşkü’nü bugün tek alıcı olan Türkiye İş Bankası satın aldı.

Kadıköy Merdivenköy 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Kadıköy ilçesi, Merdivenköy Mahallesi, 2736 ada, 5 ve 6 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Doha Yaşam Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Tic.Ltd.Şti.Kadıköy Şubesi açıldı!

Doha Yaşam Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlık Pazarlama Turizm Tic.Ltd.Şti.Kadıköy Şubesi Kadıköy'de Cem Gülmez tarafından açıldı.

Taşyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Taşyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 771 milyon TL sermaye bedeli ile Ece Turanlı tarafından açıldı.

Dizayn Grup Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Dizayn Grup Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 3 milyon 190 bin TL sermaye bedeli ile A. Aslıhan uludağ, Ercüment Gümrük ve Önder Focan ortaklığında açıldı.

Icm Uluslararası İnşaat Danışmanlık Pazarlama Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Icm Uluslararası İnşaat Danışmanlık Pazarlama Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi 2 milyon TL sermaye bedeli ile Selahattin Aydemir tarafından açıldı.

kadıköy denizyıldızı cafe Haberi

kadıköy denizyıldızı cafe


Kadıköy Beşiktaş İskelesi'nin üst katındaki "Deniz Yıldızı" isimli kafeteryanın TÜRGEV'e devredileceği yönündeki iddialara ilişkin, vakfın tahliye işlemiyle ilgisinin bulunmadığı, buraya ilişkin hiçbir talep ve düşüncenin de olmadığını bildirildi.


Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfından (TÜRGEV) yapılan yazılı açıklamada, bazı basın organlarında vakıfla ilgisi olmayan konuların işlenmeye başladığı belirtildi.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Şehir Hatları AŞ tarafından işletilen Kadıköy İskelesi'nin üst katında bulunan kafenin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi yetkililerince tahliye edildiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:


"Tahliye sonrasında kafe işletmesine söz konusu alanı kiraya veren vakıf yetkilileri açıklamalarda bulunmuş ve belediye yetkililerinden aldıkları bilgiye göre tahliye edilen alanın vakfımıza verileceğini öğrendiklerini belirterek, vakfımız üzerinden mağduriyet algısı oluşturma çabasına girmişlerdir. Ancak vakfımız söz konusu kafeden ve alandan bu haberler sonrasında haberdar olmuştur.


Vakfımızla uzaktan yakından ilgisi...