03 / 05 / 2024

Kadıköy Gençlik Sanat Merkezi açılış

Kadıköy Gençlik Sanat Merkezi açılış

Kadıköy Belediyesi geçtiğimiz yıl satın aldığı tarihi binayı restore ederek Gençlik Sanat Merkezi’ne dönüştürdü. Kadıköylü gençlere müzik ve drama eğitimi verecek olan Gençlik Sanat Merkezi, yarın açılıyor.

Kadıköy'deki 193 milyon TL'lik ‘AVM gar’ projesine yürütmeyi durdurma kararı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Kadıköy Söğütlüçeşme'yi alışveriş merkezi gibi bir gara dönüştürecek imar planlarının yürütmesi durduruldu.

Tolga Ortancıl Kadıköy'de restoran açtı!

Güzel Köylü dizisinde canlandırdığı Celal karakteriyle ünlülenen genç oyuncu Tolga Ortancıl, Kadıköy'de 'Bizimkiler Ev Yemekleri' isimli bir restoran açtı.

Kadıköy Tiyatro binasının temeli atılıyor!

Kadıköy Belediyesi tarafından inşa edilecek Kadıköy Tiyatro binasının temeli 8 Ekim'de atılacak. Temel atma törenine birçok tiyatro sanatçısının katılması bekleniyor.

Kadıköy Belediyesi'nden 17.6 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Kadıköy Belediye Başkanlığı tarafından kat karşılığı inşaat yaptırılması işi ihale ediliyor. İhale 27 Şubat'ta gerçekleşecek..

Kahramanmaraş Namık Kemal Gençlik Merkezi'nin inşaatı sürüyor!

Dulkadiroğlu Belediyesi, Kahramanmaraş’ın en büyük gençlik merkezi olma özelliğini taşıyacak olan Namık Kemal Gençlik Merkezi’nin inşaatını sürdürüyor.

Kadıköy Belediyesi'nden 17.9 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Kadıköy Belediye Başkanlığı, Zühtüpaşa Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale ediyor. İhale 19 Aralık'ta yapılacak..

Kayseri Yemliha Kadın ve Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Yemliha Kadın ve Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı.

Sera Group Kadıköy'de 200 milyon TL'lik dönüşüm projesi yapacak!

Sera Group, Bodrum projesinin yanında halihazırda Kadıköy'de de 200 milyon TL'lik bir kentsel dönüşüm projesi için hazırlıklarına devam ediyor.

İncesu Kadın ve Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin kentin İncesu ilçesinde hayata geçireceği Kadın ve Gençlik Merkezi'nin temel atma töreni gerçekleşti.

Sarıoğlan Kadın ve Gençlik Merkezi tanıtıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçireceği Sarıoğlan Kadın ve Gençlik Merkezi tanıtıldı. Tanıtıma Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de katıldı.

Pınarbaşı Kadın ve Gençlik Merkezi’nin temeli atıldı!

Kayseri'de hayata geçirilen Pınarbaşı Kadın ve Gençlik Merkezi’nin temeli atıldı. Temel atma törenine Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de katıldı.

Pınarbaşı Kadın ve Gençlik Merkezi’nin temeli yarın atılıyor!

Prestijli yatırımları bir bir hayata geçiren Kayseri Büyükşehir Belediyesi Pınarbaşı Kadın ve Gençlik Merkezi’nin temelini yarın atacak.

Kadıköy'de 3.1 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Kadıköy Belediyesi, Bostancı Mahallesi'nde hissedar olduğu bir adet taşınmaz mal, kat karşılığı inşaat yaptırılması işi ile ihale ediliyor. İhale bedeli, 3.1 milyon TL olarak belirlendi..

Kadıköy Gençlik Sanat Merkezi açılış Haberi

Kadıköy Gençlik Sanat Merkezi açılış


Kadıköy Belediyesi geçtiğimiz yıl satın aldığı tarihi binayı restore ederek Gençlik Sanat Merkezi’ne dönüştürdü. Kadıköylü gençlere müzik ve drama eğitimi verecek olan Gençlik Sanat Merkezi, yarın açılıyor.  Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu “Gençlik Sanat Merkezi Kadıköylü gençlere Cumhuriyet Bayramı hediyemizdir” dedi.


Yılda üç bin beş yüz çocuğa ücretsiz sanat eğitimi veren Kadıköy Belediyesi gençler için sanat merkezi açıyor.


Kadıköy Belediyesi geçtiğimiz yıl Acıbadem Nazifbey Sokak'taki 110 yıllık tarihe sahip Özdemiroğlu Mektebi konağını satın aldı. Konağı restore eden belediye tarihi binanın kapılarını gençler için açıyor.


Yarın saat 18.00’da açılacak Gençlik Sanat Merkezi’nde 14 yaş üstü gençlere müzik ve drama eğitimi verilecek.


Kadıköy Belediyesi Çocuk Sanat Merkezi’ni tamamlayacak biçimde hizmet verecek olan Gençlik Sanat Merkezi,  673 metrekare bahçe alanı olan binada hizmet verecek.  4 katlı...