30 / 08 / 2024

Kadıköy Kentplus teslim tarihi ne zaman

Kadıköy Kentplus teslim tarihi ne zaman

Kadıköy Kentplus teslim tarihi haberimizde yer alıyor. Kadıköy Kentplus Evleri fiyat listesi 185 bin TL'den başlangıç gösteriliyor...

Kadıköy Kentplus Evleri vaziyet planı!

Emay İnşaat imzası taşıyan Kadıköy Kentplus projesi Kadıköy'e bağlı Fikirtepe'de konumlandırılıyor. Projede 1+0 ve 4+1 dairelerin satışları tamamlandı. Proje 2 etaptan oluşuyor.

Kentplus Kadıköy Konutları daire fiyatları!

Kentplus Kadıköy Konutları daire fiyatları 595 bin TL'den başlıyor. Kentplus Kadıköy Konutları'nda ilk etap bu yıl Aralık'ta teslim edilecek...

Kadıköy KentPlus lokasyon!

3 blok 25 kattan meydana gelen projede daire tipleri 1+0'dan 3+1'e kadar değişiyor. Kadıköy KentPlus lokasyon bilgisi kapsamında Fikirtepe metrobüs durağına yakın bir bölgede yer alıyor.

Kadıköy KentPlus Evleri ödeme planı!

3 blok 25 kattan meydana gelen toplam 1.561 adet daireden meydana geliyor. Kadıköy KentPlus Evleri ödeme planı kapsamında peşin ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanıyor.

Kadıköy Concord İstanbul 2. Etap ne zaman teslim?

Teknik Yapı tarafından hayata geçirilen Concord İstanbul Evleri'nde 1+0'dan 3+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor. Peki Kadıköy Concord İstanbul 2. Etap ne zaman teslim edilecek?

Kadıköy Concord İstanbul ne zaman teslim?

Teknik Yapı imzası ile hayata geçirilen Concord İstanbul'da daire fiyatları 338 bin 900 TL ile 1 milyon TL arasında farklılık gösteriyor. Peki Kadıköy Concord İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Kadıköy Concord İstanbul teslim tarihi!

Lansmana özel fırsatların yer aldığı Concord İstanbul Rezidans 11 bin 504 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Proje 6 bloktan meydana geliyor. İşte Kadıköy Concord İstanbul teslim tarihi...

Teknik Yapı Kadıköy Concord İstanbul teslim tarihi!

Kadıköy Concord İstanbul projesinde daireler 338 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede toplam 1.175 tane daire yer alıyor. İşte Teknik Yapı Kadıköy Concord İstanbul teslim tarihi...

Yenitepe Kadıköy Fikirtepe teslim tarihi!

Yenitepe Kadıköy Fikirtepe teslim tarihi haberimizde yer alıyor. Banka kredisi ile ödeme yapılabilen projede firma bünyesinde kredi kullanılarak yapılan ödemelerde 48 ay 0 faiz avantajı sağlanıyor.

Yenitepe Kadıköy Evleri ne zaman teslim?

Toplam 1.100 tane daireden meydana gelen Kadıköy Yenitepe konut projesi 21 katlı 4 blok olarak tasarlandı. Peki Yenitepe Kadıköy Evleri ne zaman teslim?

Yenitepe Kadıköy Konutları ne zaman teslim?

"Yenitepe Kadıköy Konutları ne zaman teslim?" sorusunun yanıtı vermeden önce projeden bahsedelim. 1.100 tane daireden meydana gelen projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daireler bulunuyor.

Yenitepe Kadıköy'de 1100 daire 2016'da teslim edilecek!

Fikirtepe'de yükselen Yenitepe Kadıköy evleri 467 bin lira'dan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Nuhoğlu ve Gülsa İnşaat tarafından inşa edilen projenin 2016 yılında teslim edilmesi planlanıyor.

Yenitepe Kadıköy Rezidans ne zaman teslim?

Yenitepe Kadıköy projesinde daireler 467 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. Peki Yenitepe Kadıköy Rezidans ne zaman teslim?

Kadıköy Kentplus teslim tarihi ne zaman Haberi

Kadıköy Kentplus teslim tarihi ne zaman


27 bin metrekare alan üzerine kurulu Kadıköy Kentplus Evleri Emay İnşaat tarafından İstanbul Kadıköy'de hayata geçirildi. 3 blok olarak inşa edilen Kadıköy Kentplus Evleri'nde bloklar zemin+25 katlı olarak yükseliyor.


Kadıköy Kentplus teslim tarihi haberin devamında bulunuyor. Kadıköy Kentplus Emay İnşaat fiyatları 185 bin TL'den başlayarak 389 bin TL'ye kadar varıyor. Kadıköy Kentplus Evleri'nde 1.561 daire mevcut.


Stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 konut seçeneklerinin sunulduğu Emay İnşaat Kadıköy Kentplus satış fiyatları listesi şu şekilde; 1+1 daireler 185 bin TL ile 215 bin TL, 2+1 daireler 268 bin TL ile 341 bin TL, 3+1 daireler 364 bin TL ile 389 bin TL arasında değişiyor.


Kadıköy Kentplus teslim tarihi!


Kadıköy Kentplus teslim tarihi ne zaman sorusuna hemen teslim olarak cevap veriliyor. Kadıköy Kentplus ödeme koşulları çerçevesinde yüzde...