15 / 05 / 2024

Kadıköy Muhteşem Yüzyıl Evleri satılık

Kadıköy Muhteşem Yüzyıl Evleri satılık

Kadıköy Muhteşem Yüzyıl Konutları fiyatları 480 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Muhteşem Yüzyıl Konutları 'nda daire tipleri 1+1’den 3+1’e kadar farklı seçeneklerde dizayn edildi.

Ataşehir-Kadıköy-Maltepe Çamaşırcı Deresi Islah Projesi imar planı tadilatı askıda!

Ataşehir - Kadıköy - Maltepe İlçeleri, Çamaşırcı Deresi Islah Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Emlakçılık yüzyılın en iyi 5 mesleği arasında olacak!

Emlak yasasının çıkmasıyla emlak sektörünün çok güçlü bir statüye, kaliteye sahip olacağını ifade eden Emlak Uzmanı Ruhullah Meriç, "Emlakçılık önümüzdeki yüzyılın en iyi 5 mesleği arasında olacak" dedi...

Kadıköy Ayrılıkçeşme İSPARK Otoparkı imar planı askıda!

Kadıköy Ayrılıkçeşme İSPARK Açık Otoparkı'nın 7 bin 884 metrekare alanını kapsayan 1421 ada, 3 parsele ilişkin Ticaret Alanı amaçlı imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Teknik Yapı Uplife Kadıköy satılık ev fiyatları!

Uplife Kadıköy projesi İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy Fikirtepe bölgesinde yer alıyor. Uplife Kadıköy daire teslimleri 2019 yılında yapılacak...

Uplife Kadıköy satılık!

Toplam 650 konut ve 25 mağazadan meydana gelen Uplife Kadıköy satılık daire fiyatları 525 bin TL'den başlıyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 12 indirim sağlanıyor.

Uplife Kadıköy satılık daire fiyatları 2017!

Fikirtepe Uplife Kadıköy projesinde vade farksız 100 ay, 0,45 faizle 120 ay, 0,79 faizle 240 ay taksitli olarak 31 Mart'a kadar ödeme imkanı sunuluyor...

Fikirtepe Uplife Kadıköy satılık daire!

Fikirtepe Uplife Kadıköy satılık daire fiyatları 484 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor. Projedeki daireler 2019 yılının sonunda teslim edilecek...

Park Residences Cadde Kadıköy satılık daire!

44 katlı dört kule şeklinde hayata geçirilen Park Residences Cadde Kadıköy satılık daire daire fiyatları 498 bin dolardan başlıyor.

Burak Özçivit, Kadıköy Feneryolu'ndan dükkan kiraladı!

Bir dönem Muhteşem Yüzyıl'da Malkoçoğlu Balibey karakterini canlandıran ve ardından da 'Balibey Döner' adında mekan açan Burak Özçivit burayı satışa çıkarmıştı. İddiaya göre Özçivit, Kadıköy Feneryolu'ndan başka bir yer kiraladı.

Kadıköy Ayrılık Çeşmesi Mezarlığı restore edilecek mi?

İstanbul'un tarihi dokusunun en önemli göstergelerinden biri olan Kadıköy Ayrılık Çeşmesi Mezarlığı'ndaki tarihî mezar taşlarının da kırık dökük hali tepki çekiyor. Mezarlık İBB Meclisi gündemine taşındı.

Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları iksa ruhsatını aldı!

Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Bölgesinde Kentsel dönüşümün başlamasından buyana Plan notlarına bağlı olarak bir ilk gerçekleşti. Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları Projesinin önünde ruhsat için hiç bir engel kalmamış oldu.

Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları'nda kampanya!

Ceylan İnşaat'ın Göztepe'de inşaatına başladığı Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları için 120 aya kadar vade seçeneği sunuldu. Kalamış Marina manzaralı projede, fiyatlar 678 bin liradan başlıyor.

Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları'nda 678 bin TL'ye 2+1!

Ceylan İnşaat'ın Göztepe'de inşaatına başladığı Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları için 120 aya kadar vadeli ödeme seçenekleri sunuldu. Proje Fenerbahçe Stadı'na da 500 metre uzaklıkta bulunuyor.

Kadıköy Muhteşem Yüzyıl Evleri satılık Haberi

Kadıköy Muhteşem Yüzyıl Evleri satılık

Daire tiplerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları Ceylan İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.


Kadıköy Muhteşem Yüzyıl Konutları fiyatları 480 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşeceği Muhteşem Yüzyıl Konutları 192 adet konut, 6 adet ticari alan ve 9 adet ofisten meydana geliyor.


İçerisinde buhar odası, hamam, meyve bahçesi, yürüyüş parkuru açık yüzme havuzları, , kamelya alanı, fitness center, SPA, sauna, kapalı otopark, mini futbol, çocuk yüzme havuzu ve şok havuzu gibi ortak kullanım alanları bulunan Muhteşem Yüzyıl Konutları Göztepe ‘de inşa ediliyor.


Göztepe Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları Marina ve Moda'ya 750 metre, Bağdat Caddesi ve Fenerbahçe Stadı'na 500 metre uzaklıkta yer alıyor. Projde daire alanları 94 metrekare...