07 / 05 / 2024

Kadıköy otel inşaatı

Kadıköy otel inşaatı

Kadıköy’deki İbrahimağa Mahallesi, Dinlenç Caddesi üzerinde 9 bin 43 metrekarelik arsa üzerindeki otel inşaatı durdu. Bölgede kazıya devam ediliyor.

Kadıköy'de otel inşaatında tarihi kalıntılar bulundu!

Kadıköy'de 21 katlı bir otel inşaatının temel kazısı sırasında tarihi kalıntılar bulundu. Zeminin hemen birkaç metre altında bulunan kalıntıların 2 bin yıllık olduğu düşünülüyor.

Kadıköy'ün göbeğindeki inşaat yok artık dedirtti!

Bazı inşaat firmaları imar mevzuatını görmezden gelerek projelerine devam ederken, İnşaat Doktoru resmi X hesabı üzerinden Kadıköy'ün göbeğindeki bir inşaatı paylaştı. İşte o paylaşım ve paylaşıma gelen yorumlar...

Kadıköy İç Mimarlık İnşaat Ve E-Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy İç Mimarlık İnşaat Ve E-Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Onur Çeçim ve Ömer Adıman ortaklığında kuruldu. 

İş GYO Kadıköy arsasının değeri belli oldu! 

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kadıköy Otel projesi arsasının değeri belli oldu. Peki İş GYO Kadıköy arsasının değeri ne kadar oldu? İşte açıklanan o rakam...

Akiş GYO Kadıköy'deki binasının inşaat yapı işleri için Conart İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde ofis ve işyeri  niteliğindeki binanın altyapı, kaba ve ince inşaat yapı işleri ile cephe kaplama işleri için Conart İnşaat ile anlaştı.

Taşyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Taşyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 771 milyon TL sermaye bedeli ile Ece Turanlı tarafından açıldı.

Soyalan Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Soyalan Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Soyalan tarafından kuruldu.

Dizayn Grup Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Dizayn Grup Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 3 milyon 190 bin TL sermaye bedeli ile A. Aslıhan uludağ, Ercüment Gümrük ve Önder Focan ortaklığında açıldı.

İş GYO Kadıköy otel projesinin değeri belli oldu!

İş GYO Kadıköy otel projesinin değerleme raporu yayınlandı. Peki İş GYO Kadıköy otel projesinin değeri ne kadar oldu?

Icm Uluslararası İnşaat Danışmanlık Pazarlama Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Icm Uluslararası İnşaat Danışmanlık Pazarlama Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi 2 milyon TL sermaye bedeli ile Selahattin Aydemir tarafından açıldı.

Era Atık Yönetim İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Era Atık Yönetim İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Eren Bülbül, Ağacan Koç tarafından kuruldu.

Doruk Atık Yönetimi İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doruk Atık Yönetimi İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Yağan tarafından kuruldu.

Diyalog Atık Yönetimi İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Diyalog Atık Yönetimi İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Saim Ocak tarafından kuruldu.

Bakanlık yükselen inşaat maliyetleri için harekete geçti!

Ticaret Bakanlığı yükselen inşaat maliyetine el koymaya hazırlanıyor. Konuyla ilgili olarak bakanlık tarafında kısa zaman içerisinde yeni düzenleme yapılacak.

Kadıköy otel inşaatı Haberi

Kadıköy otel inşaatı

İstanbul'un Kadıköy ilçesindeki İbrahimağa Mahallesi, Dinlenç Caddesi üzerinde 9 bin 43 metrekarelik arsada otel inşaatı için yapılan hafriyat çalışmalarında arkeolojik kalıntılar ortaya çıkmıştı. 

Hürriyet Gazetesi'nden Ömer Erbil'in habere göre, 2863 sayılı yasa kapsamında korunması gerekli kültür varlıklarını yerinde inceleyen İstanbul 5 Numaralı Kültür Varlıkları Koruma Kurulu üyeleri, arkeolojik kazıların devam etmesine karar verdi.

Kadıköy’deki 21 katlı otel inşaatı projesinin yapılacağı arsada arkeolojik eserlerin çıktığı, Koruma Kurulu’nun vereceği kararın beklendiği duyurulmuştu. Arazi sit alanı içinde kalmadığından hafriyat arkeologsuz başlamıştı. 2863 sayılı yasa kapsamında kültür varlıkları çıkınca hafriyat durduruldu. İstanbul Arkeoloji Müzelerine bağlı uzmanlar arazide arkeolojik kazılara başladı. Geç Roma veya geç antik çağ (M.S. 330-641) dönemine ait olduğu düşünülen cadde, yapı grupları ile tarihi sütunlar yer aldı. Buluntuların Khalkedon antik kentine ait...