07 / 05 / 2024

Kadıköy ruhsat

Kadıköy ruhsat

İstanbul Anadolu yakasının inşaat mühendisleri, İstanbul Anadolu yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİD) çatısı altında toplandı. Aydoğan Group Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aydoğan, "Kadıköy Belediyesinde 700 proje beklemede." dedi.

Kadıköy'de 2014'te 643 ruhsat verildi!

KADIKÖY'deki inşaat faaliyetlerinin yoğunluğu rakamlara da yansıdı. 2010-2012 yılları arasında verilen inşaat ruhsatı sayısında fazla bir artış gözlenmezken, 2013-2014 arasında neredeyse yüzde 100'e varan bir artış var.

Kadıköy'deki o inşaat için koruma amaçlı imar planı hazırlandı! İBB, 'kurul kararına aykırı' dedi.

İstanbul Kadıköy’de bulunan tescilli tarihi eser Sokullu Konağı ve arkasında yer alan 2 bloklu sitenin iskan ruhsatını alabilmesi için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı koruma amaçlı imar planı hazırladı... İşte detaylar...

Akiş GYO'nun Kadıköy'deki projesinin inşaat ruhsatı iptal edildi!

Akiş GYO tarafından inşaat projesi geliştirilmekte olan, Kadıköy Erenköy Mahallesi'nde bulunan taşınmaza ilişkin verilmiş 17.06.2016 tarih ve 0000542-16 Sayılı ruhsat iptal edildi.

Kadıköy Belediyesi kentsel dönüşümde özverili!

Doğa Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Eyikudamacı, "Kadıköy belediyesi kentsel dönüşüm konusunda çok özverili çalışıyor fakat bölgemizde yapılan proje sayısı çok fazla olduğu için ruhsat işlemleri gibi bazı aşamalar uzun sürebiliyor." dedi.

Kadıköy kat sınırı uygulaması ne zaman başlayacak?

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nin aldığı karar ile Kadıköy’de binalara 15 kat sınırı getirildi. Kadıköy Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü’nün verdiği bilgiye göre, şu ana kadar ruhsatı alınmış binalar ile ilgili herhangi bir işlem yapılmayacak.

Kadıköy'deki dönüşüm ruhsat çıkış sürelerini 25 yıla çıkarabilir!

Kadıköy'de Bağdat Caddesi ve Fikirtepe ile başlayan dönüşüm süreci ruhsat çıkarma sürelerini de etkilemeye başladı. 27 bin binanın daha dönüşeceği ilçede yılda en fazla 1000'e yakın ruhsat çıkabiliyor.

Nuhoğlu Yenitepe Kadıköy ilk etap satışlarında sona gelindi!

Kadıköy Fikirtepe kentsel dönüşüm bölgesinde ruhsat alıp satışlara hızlı bir şekilde başlayan Nuhoğlu İnşaat ile ilgili basında çıkan haberlere göre, ilk etapta satışlar neredeyse sona yaklaşmış bulunmakta.

Kadıköy'de asbestten binalara yıkım izni yok!

Kadıköy Belediyesi, ilçede yıkımı yapılacak binalara “asbestten ve zararlı atıklardan temizlenme” şartı getirdi. Kansere yol açan asbestli binalara belediye yıkım ruhsatı vermiyor.

Kadıköy Fikirtepe'de 4 firma daha ruhsatını aldı!

Kadıköy Fikirtepe'de devam eden, Türkiye'nin ilk büyük ve planlı kentsel dönüşüm projesinde mutlu sona yaklaşıldı. Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Derneği'nin çalışmaları hızla devam ederken, 4 firma daha ruhsatını aldı.

Kadıköy Fikirtepe'deki çalışmalarda 4 firma ruhsat aldı!

Kadıköy Fikirtepe'de çalışmalar hız kesmiyor. Bölgede çalışmalarını sürdüren 17 inşaat şirketinin birleşerek kurduğu Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Derneği'nin çalışmaları hızla devam ederken, 4 firma daha ruhsatını aldı.

Velvet Towers Kadıköy Konutları satılık!

3 blok halinde yükselecek olan proje Palmadoro May İnşaat - Ekşioğlu imzasıyla hayata geçirilecek. Velvet Towers Kadıköy Konutları satılık daireler için 3 ay içerisinde yıkım ruhsatı alınması planlanıyor.

Kadıköy'deki 637 binaya yıkım ruhsatı verildi!

Kadıköy'de afet bilinci artıyor 17 Ağustos Marmara Depremi'nin yıldönümü yaklaşırken, Kadıköy'de yürütülen çalışmalarla depreme karşı hem yapısal hem toplumsal bilinç oluşması amaçlanıyor.

Kadıköy'de 700 proje ruhsat bekliyor!

İstanbul Anadolu yakasının inşaat mühendisleri, İstanbul Anadolu yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİD) çatısı altında toplandı. Aydoğan Group Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aydoğan, "Kadıköy Belediyesinde 700 proje beklemede." dedi.

Yenitepe Kadıköy'ün ilk adası için ruhsat alındı!

Nuhoğlu İnşaat, Fikirtepe'deki projesi Yenitepe Kadıköy'ün ilk adası için ruhsatı aldı. Projenin ikinci adasında ise çalışmaların önümüzdeki günlerde başlatılması bekleniyor. Proje Nuhoğlu İnşaat, Kadıköy Fikirtepe'de yükseliyor.

Kadıköy ruhsat Haberi

Kadıköy ruhsat

İstanbul Anadolu yakasının inşaat mühendisleri, İstanbul Anadolu yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİD) çatısı altında toplandı. Derneğin kurucu üyelerinden Aydoğan Group Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aydoğan, "Kadıköy Belediyesinde 700 proje beklemede."...