28 / 04 / 2024

Kadıköy sahil temizleme

Kadıköy sahil temizleme

Yeşil Yıldız Sertifikası ile belgeleyen DoubleTree by Hilton İstanbul Moda çalışanları, çevrenin korunması ve sürdürülebilirliğin sağlanması doğrultusunda bu yıl üçüncü kez Kadıköy sahil şeridinde pet şişe ve çöp topladı.

Suadiye Sahil Sitesi Kadıköy fiyat!

Suadiye Sahil Sitesi Kadıköy fiyat listesi 1 milyon 340 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Suadiye Sahil Evleri Kadıköy fiyat!

Suadiye Sahil Evleri Kadıköy fiyat listesi 2+1 dairelerde 1 milyon 340 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Kadıköy Suadiye Sahil satılık daire!

İstanbul Kadıköy'e bağlı Suadiye'de yükselen Suadiye Sahil projesi toplamda 130 daireden meydana geliyor. Kadıköy Suadiye Sahil satılık daire seçenekleri haberimizin içinde yer alıyor.

Kadıköy Suadiye Sahil satış fiyatları!

Suadiye Sahil projesi Teknik Yapı tarafından inşa ediliyor. Kadıköy Suadiye Sahil satış fiyatları daire alanlarına göre değişiyor.

Kadıköy ve Kartal'da icradan 3.4 milyon TL'ye 3 daire!

İstanbul Anadolu 4 İcra Dairesi, Kadıköy ve Kartal'da bulunan 3 daireyi satışa sundu. Kartal Dragos Sahil Sitesi, Kadıköy Sadık Ergin Apartmanı ve Altay Apartmanı'nda yer alan dairelerin toplam satış bedeli 3 milyon 400 TL olarak belirlendi.

Fikirtepe Yenitepe Kadıköy!

Fikirtepe Yenitepe Kadıköy projesinde market, kuaför, açılır kapanır tavanlı yüzme havuzu, kuru temizleme, restoranlar, otopark, restoranlar, otopark, güvenlik, fitness merkezi, sauna, vitamin bar yer alıyor...

Kadıköy'de sahil temizliği gelenekselleştirildi!

Yeşil Yıldız Sertifikası ile belgeleyen DoubleTree by Hilton İstanbul Moda çalışanları, çevrenin korunması ve sürdürülebilirliğin sağlanması doğrultusunda bu yıl üçüncü kez Kadıköy sahil şeridinde pet şişe ve çöp topladı.

DoubleTree by Hilton İstanbul çalışanları Kadıköy'de sahil temizliği yaptı!

Çevre bilincini Yeşil Yıldız Sertifikası ile belgeleyen DoubleTree by Hilton İstanbul Moda çalışanları, çevrenin korunması ve sürdürülebilirliğin sağlanması doğrultusunda bu yıl üçüncü kez Kadıköy sahil şeridinde pet şişe ve çöp topladı.

Kentplus Kadıköy Fikirtepe!

Kentplus Kadıköy Fikirtepe projesinde açık-kapalı otopark, açık yüzme havuzları, açık-kapalı çocuk oyun alanları, koşu / yürüyüş parkuru, spor tesisi, meydan konseptli çarşı, vale, kuru temizleme hizmetleri yer alıyor...

Kentplus Kadıköy!

Kentplus Kadıköy projesinde daire fiyatları 415 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede ;açık yüzme havuzları, spor tesisi, açık-kapalı çocuk oyun alanları, vale, kuru temizleme hizmetleri açık-kapalı otopark bulunuyor.

İşte yeni Kadıköy Meydanı!

230 bin metrekarelik bir alan üzerinde düzenlenecek olan Kadıköy Meydan projesi ile Rıhtım Caddesi’ndeki trafik yer altına indirilecek, sahil şeridi yeniden düzenlenecek. İşte yeni Kadıköy Meydanı'ndan görüntüler...

Kadıköy Life Dergisi'nin kapak başlığı: Sahil Yolu'na inanılmaz projeler geliyor!

Kadıköy Life Dergisi'nin 45'inci sayısının kapak başlığı, "Sahilyolu'na inanılmaz projeler geliyor" oldu!

Kadıköy'de icradan 900 bin TL'ye satılık konut!

Kadıköy 3. İcra Müdürlüğü, İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Bostancı Mahallesi, Yazmacı Tahi Mevkii, 317 ada, 21 parselde yer alan 1.118 metrekare alanlı apartmanda 2. kat 8 nolu daireyi satışa sunuyor

Kadıköy sahil temizleme Haberi

Kadıköy sahil temizleme

Çevre bilinci konusundaki olumlu katkıların teşvik edilmesi yönündeki çalışmalarını Yeşil Yıldız Sertifikası ile belgeleyen DoubleTree by Hilton İstanbul Moda çalışanları, çevrenin korunması ve sürdürülebilirliğin sağlanması doğrultusunda bu yıl üçüncü kez Kadıköy sahil şeridinde pet şişe ve çöp topladı. Çevre duyarlılığı yönündeki uygulamaları benimseyen DoubleTree by Hilton İstanbul Moda, her yıl Ekim ayında Kadıköy sahil şeridinde gerçekleştirdiği çevre temizliği aktivitesi ile sosyal sorumluluklarını yerine getirme bilinci taşıyan bir tesis olarak Anadolu Yakasında konumlanan diğer işletmelere de örnek oluyor. 

DoubleTree by Hilton-Moda, taşıdığı uluslararası markanın ruhunu yansıtan, bulunduğu toplumu ve misafirlerini ödüllendiren değerleri yaşatmayı amaçlayan 'CAREÖZEN ' kültürü çerçevesinde çalışmalarına devam edecek. 


Tünaydın...