02 / 05 / 2024

kadıköy Sona Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

kadıköy Sona Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Sona Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin liralık sermaye ile 9 Ekim 2013 tarihinde Ahmet Taşkın tarafından Caddebostan Mahallesi Bağdat Caddesi adresinde kuruldu

Kadıköy İç Mimarlık İnşaat Ve E-Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy İç Mimarlık İnşaat Ve E-Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Onur Çeçim ve Ömer Adıman ortaklığında kuruldu. 

Y H Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Y H Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Haydaroğlu tarafından kuruldu. 

Kadıköy'de doğru kentsel dönüşüm için fırsat devam ediyor!

AE Mimarlık'ın Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Ahmet Erkutoğlu, Kadıköy'de yaklaşık 30 bin konut olduğunun ve bu konutların henüz yüzde 10'unun dahi yenilenmediği belirtti. Erkutoğlu, doğru bir kentsel dönüşüm için fırsatın devam ettiğini söyledi.

Y Kare Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Y Kare Mimarlık Limited Şirketi, Yakup Spor tarafından 100 bin TL sermaye ile 5 Ocak'ta Kadıköy, Hasanpaşa Mahallesi, Fahrettin Kerim Gökay Caddesi' nde kuruldu.

Nuhoğlu Yenitepe Kadıköy ilk etap satışlarında sona gelindi!

Kadıköy Fikirtepe kentsel dönüşüm bölgesinde ruhsat alıp satışlara hızlı bir şekilde başlayan Nuhoğlu İnşaat ile ilgili basında çıkan haberlere göre, ilk etapta satışlar neredeyse sona yaklaşmış bulunmakta.

Yenitepe Kadıköy'ün birinci ada satışlarında sona gelindi!

Türkiye’nin sembol yapıları niteliğindeki çalışmalarıyla gayrimenkul sektörünün önde gelen markalarından olan Nuhoğlu İnşaat, Kadıköy Fikirtepe’deki projesi ‘Yenitepe'nin 1. adasındaki satışlarında sona yaklaştı.

Kadıköy Fikirtepe'de 4 firma daha ruhsatını aldı!

Kadıköy Fikirtepe'de devam eden, Türkiye'nin ilk büyük ve planlı kentsel dönüşüm projesinde mutlu sona yaklaşıldı. Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Derneği'nin çalışmaları hızla devam ederken, 4 firma daha ruhsatını aldı.

İzmit Kadıköy otopark ve kapalı pazar yeri binasında sona gelindi!

İzmit Kadıköy mahallesindeki otopark ve kapalı pazar binasının çalışmaları büyük oranda tamamlandı. 58 bin 400 metrekare inşaat alanına sahip olan yapı içinde, Cumartesi ve Perşembe pazarlarının taşınması planlanıyor.

İlte Ahşap Yapı Restorasyon Mimarlık Tas.Danış.İnş.Teks.San.Ve Tic.Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

İlte Ahşap Yapı Restorasyon Mimarlık Tas.Danış.İnş.Teks.San.Ve Tic.Limited Şirketi Kadıköy Şubesi 650 bin TL sermaye ile 6 Ağustos 2015 tarihinde Kadıköy'de açıldı.

Cem Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Cem Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi 1 milyon 130 TL sermaye ile 19 Haziran 2015 tarihinde Kadıköy'de açıldı.

Malatya Modern Yapı İnşaat Mühendislik Mimarlık Gıda Sanayi Ticaret Ltd.Şti.Kadıköy Şubesi açıldı!

Malatya Modern Yapı İnşaat Mühendislik Mimarlık Gıda Sanayi Ticaret Ltd.Şti.Kadıköy Şubesi 1 milyon TL sermaye ile 18 Haziran 2015 tarihinde Kadıköy'de açıldı.

Megi Grup Kadıköy'de yeni projeye hazırlanıyor!

Megi Grup Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Çevik yaptığı açıklamada "Megi grup olarak; Megi inşaat ve mimarlık şirketi tasarım-proje ve uygulama alanında başarılı bir şekilde çalışmalarına devam etmektedir.Cvk inşaat ile İstanbul Kadıköy'de konut projeleri ve

Han Zemin Yapı Market Mimarlık İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Kadıköy Şubesi açıldı!

Han Zemin Yapı Market Mimarlık İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Kadıköy Şubesi, Hakan Kızıltuğ Şube Müdürlüğü'nde 470 bin TL'lik sermaye ile 15 Aralık'ta kuruldu.

kadıköy Sona Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

kadıköy Sona Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi


Sona Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  Ahmet Taşkın  tarafından 50 bin liralık sermaye ile 9 Ekim 2013 tarihinde kuruldu.


Sona Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu: Her türlü mimarlık hizmetleri vermek,şehir ve imar planları hazırlamak,uygulamalarını yapmak ve anasözleşmesindeyazılı olan diğer işler.


Sona Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş adresi:Caddebostan Mahallesi Bağdat Caddesi Yasemin Ünsal Apt No:312 D:37...