30 / 04 / 2024

kadıköy su arıtma tesisleri tasarruf

kadıköy su arıtma tesisleri tasarruf

Kadıköy Belediyesi, Kadıköy parklarını Kalamış Mahallesi'nde kurduğu atık su arıtma tesisinde arıttığı su ile suluyor. Kış aylarında ise biriktirilen sularla kentin cadde ve sokakları temizleniyor...

Arçelik Su Arıtma Sistemleri'nde Cumhuriyetimizin 100. yılına özel yüzde 20'ye varan indirim fırsatı!

Arçelik'ten su arıtma cihazı almak isteyenler için Cumhuriyetimizin 100. yılına Özel yüzde 20 indirim kampanyası sunuyor. İşte kampanyanın detayları ve ürün özellikleri...

A101’de düdüklü tencere seti 529 TL’ye, Lenovo kulaklık 279 TL’ye, Hyundai su arıtma cihazı 1.999 TL’ye düştü!

A101’de 22 Haziran’dan itibaren indirime girecek ürünlerin fiyatı belli oldu. Buna göre, A101'de 22 Haziran düdüklü tencere seti 529 TL’ye, Lenovo kulaklık 279 TL’ye, Hyundai su arıtma cihazı 1.999 TL’ye düşecek. İşte 22 Haziran 2023 Perşembe A101 fiyat listesi...

Akal Mimarlık Mühendislik İnşaat Su Arıtma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akal Mimarlık Mühendislik İnşaat Su Arıtma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de Selçuk Akpınar tarafından kuruldu.

Dyd İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Dyd İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi Kadıköy'de 1 milyon 150 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Semih Demirhan tarafından açıldı.

Yükseliş Su Arıtma Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yükseliş Su Arıtma Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Odabaş tarafından kuruldu.

Blue Cleantech Çevre Ve Su Arıtma Teknolojileri Mühendislik Müşavirlik Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Blue Cleantech Çevre Ve Su Arıtma Teknolojileri Mühendislik Müşavirlik Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. bugün Kadıköy'de Reza Rouh Gandom tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu 2019'da açılacak!

İSG CEO'su Ersel Göral, "Metromuzun inşaatı 2019 yılının başında bitmiş olacak. Böylelikle İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanından Pendik-Kadıköy metrosuna direkt bağlantı sağlanmış olacak. " dedi .

Yenitepe Kadıköy "2017'nin En Başarılı Kentsel Dönüşüm Projesi" seçildi!

Nuhoğlu İnşaat tarafından inşa edilen Yenitepe Kadıköy projesi, "İstanbul Altın Değerler Ödül" töreninde "2017'nin En Başarılı Kentsel Dönüşüm Projesi" ödülüne layık görüldü.

Naturel Atık Su Arıtma Teknojileri Kurumsal Tedarik Hizm. Dan. Tic. ve San. Anonim Şirketi kuruldu!

Naturel Atık Su Arıtma Teknojileri Kurumsal Tedarik Hizm. Dan. Tic. ve San. Anonim Şirketi Elif Kurşun tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Siverek Atık Su Arıtma Tesisi tamamlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından projelendirilen ve kendi elektriğini üretecek olan Siverek Atık Su Arıtma Tesisi tamamlandı

Kadıköy Selamiçeşme Köprüsü yıkılıyor!

Selamiçeşme Köprüsü 1 Şubat Çarşamba gününden itibaren yaya ve araç trafiğine kapatılarak yıkılacak. Köprünün yerine bünyesinde bisiklet yolu ile engelli erişimine uygun yaya yolu bulunan ve projesi Kadıköy Belediyesi tarafından yaptırılan iki şeritli bir karayolu altgeçidi yapılacak.

Sakarya Kaynarca'ya atık su arıtma tesisi inşa edilecek!

Kaynarcalı muhtarlara yeni bir proje müjdesi de veren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki ToçoğluToçoğlu, “ Bölgeye inşa edeceğimiz kolektör hattı ve atık su arıtma tesisi ile ilçemizin altyapısını tamamen garanti altına alacağız.” dedi.

Antalya Belek'te de atık su arıtma terfi merkezi yapılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü ilçelere yatırımlarını sürdürüyor. Turizm kenti Antalya’nın Belek Kadriye bölgesinde atık su arıtma tesisi terfi merkezi inşaatının yapımı hızla sürüyor.

kadıköy su arıtma tesisleri tasarruf Haberi

kadıköy su arıtma tesisleri tasarruf

Kadıköy Belediyesi hızla tükenen doğal su kaynaklarının korunmasını Atık Su Geri Kazanım Sistemi ile sağlıyor. Kadıköy Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nce hayata geçirilen projeyle evsel nitelikli atık sulardan elde edilen suyla yaz aylarında parklar sulanıyor, kış aylarında ise biriktirilen sularla kentin cadde ve sokakları temizleniyor. 



Su verimliliği çalışmaları kapsamında kurulan atık su geri kazanım sisteminde Kalamış bölgesinde borularla tesise aktarılan kanalizasyon suları, ileri teknoloji uygulamalarla sulama suyuna dönüştürülüyor.


2013 yılının Temmuz ayında başlatılan sistemle günlük 40 metreküp atık su, sulama suyuna dönüşüyor. Kadıköy’de şu an Kozyatağı Mahallesi’nde Abdullah Öğücü Kız Yurdu ve Kalamış Atatürk Parkı noktalarında uygulanan proje, yakın bir tarihte Kadıköy’ün farklı noktalarında da hayata geçecek. Yaz aylarında Kadıköy’deki yeşil alanların sulamasında kullanılan arıtılmış sular, kış aylarında ise...