17 / 07 / 2024

kadıköy tasarım atölyesi

kadıköy tasarım atölyesi

Tasarım Atölyesi Kadıköy, 4 Nisan 2013 Perşembe günü açılıyor...

Üsküdar-Kadıköy-Maltepe Tramvayı'nın tasarımları tamamlandı! İşte Anadolu Yakası'nın ilk cadde tramvayı!

Üsküdar Meydandan başlayarak, Cevizli'ye kadar gidecek olan Üsküdar-Kadıköy Rıhtım-Cevizli Tramvayı'nın tasarımları tamamlandı. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Doç.Dr. Pelin Alpkökin, X sosyal medya hesabından görselleri paylaştı. İşte o paylaşım ve İstanbulluların yorumları...

Üsküdar ve Kadıköy planları 1940'ta hazırlanmış!

1940 yılında, Üsküdar ile Kadıköy nazım planı hazırlanmış. Bu plana göre Kadıköy'den Moda'ya; Kadıköy'den Üsküdar İskelesi'ne kadar sahilde bir yol planı hazırlanmış.

Kadıköy'de 8 taksitle 3+1 konut satılıyor! Ev alacaklara büyük fırsat! 

Kadıköy Emlak Müdürlüğü, İstanbul ili, Kadıköy ilçesi, Zühtüpaşa Mahallesi, Fener Caddesi 273 ada 16 parselde yer alan 3+1 konutu satıyor. İşte ayrıntılar...

Sancar Mimarlık Ve Tasarım Atölyesi Limited Şirketi kuruldu!

Sancar Mimarlık Ve Tasarım Atölyesi Limited Şirketi Beyoğlu’nda 50 bin TL sermaye bedeli ile M.Hüseyin Sancar tarafından kuruldu.

Domearc Mimarlık Ve Ahşap Tasarım Atölyesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Domearc Mimarlık Ve Ahşap Tasarım Atölyesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Belek, Nevzat Yiğit Çağlar ve Oğuzhan Belek ortaklığında kuruldu.

Kadıköy Meydanı için tasarım yarışması başladı: Üç proje oylamaya açıldı!

Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve İstanbul Planlama Ajansı’nın (İPA) ortak çalışmalarıyla Kadıköy Meydanı tasarımı için üç proje oylamaya açıldı. 

Atölye Madre Mimarlık ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Atölye Madre Mimarlık ve Tasarım Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Beyhan Gültaşlar ve Esra Kışlal Beçin tarafından kuruldu.

Kadıköy Sultanbeyli Metro Hattı 10 soruda tüm detaylarıyla!

Kadıköy Sultanbeyli Metro Hattı nereden geçecek? Kadıköy Sultanbeyli Metro Hattı kaç istasyondan oluşuyor? Proje hangi hatlara entegre edilecek? İşte tüm detaylarıyla Kadıköy Sultanbeyli Metro Hattı...

No254 Mimarlık ve Tasarım Stüdyosu İç Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

No254 Mimarlık ve Tasarım Stüdyosu İç Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Göksu Tanır Polat tarafından kuruldu. 

Parla Mimarlık Uygulama Tasarım ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Parla Mimarlık Uygulama Tasarım ve İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selman Zırh tarafından kuruldu. 

SRN İç Mimarlık ve Tasarım İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

SRN İç Mimarlık ve Tasarım İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Şükran Mine Yardımcı tarafından kuruldu.

Kadıköy Ağaçev Eğlence Hizmetleri ve Müzik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy Ağaçev Eğlence Hizmetleri ve Müzik Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Sezer ve Yücel Eroğlu ortaklığıyla kuruldu...

Kadıköy'deki 10 katlı bina mühürlendi!

Kadıköy'ün Göztepe ilçesinde etkili olan yağış sonrasında inşaat alanının yanında bulunan binanın bahçe duvarı çöktü. Belediye ekipleri binayı boşaltılıp mühürlendi.

kadıköy tasarım atölyesi Haberi

kadıköy tasarım atölyesi
Fikirleri olan Kadıköylüleri, projesi olan Tasarımcıları ve olanakları olan Destekçileri Kadıköy Belediyesi ile buluşturarak, ‘Tasarım Sizden, Uygulaması Bizden!’ sloganıyla yola çıkan Tasarım Atölyesi Kadıköy, 4 Nisan 2013 Perşembe günü, Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılacağını törenle hizmete...