19 / 05 / 2024

kadıköydeki çöp apartmanı

kadıköydeki çöp apartmanı

Kadıköy, Osmanağa Mahallesi’nde bulunan iki kardeşe ait tarihi binada biriktirilen çöpler adeta mahalleliyi canından bezdirdi.

Kadıköy Osmaniye'deki rezerv yapı alanın imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Kadıköy Osmaniye Mahallesi 627 Ada (Eski 7 Parsel) Yeni42, 43, 44 Parseller İle Bir Kısım Tescil Dışı Alanı İçeren Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/5000 ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliği askıda...

Kadıköy’ün simgesi satıldı:449 milyon 363 bin 500 lira

İstanbul Kadıköy’de bulunan ve ‘Kadıköy’ün simgesi’ olarak bilinen tarihi ‘Perili Köşk’ satıldı. İcradan satışa çıkarılan 116 yıllık Ragıp Paşa Köşkü’nü bugün tek alıcı olan Türkiye İş Bankası satın aldı.

Kadıköy'deki Perili Köşk 450 milyon TL'ye satışa çıkıyor!

İstanbul Kadıköy'de yer alan, "Perili Köşk" ismiyle de bilinen Ragıp Paşa Köşkü, yaklaşık olarak 450 milyon TL muhammen bedelle 2 Eylül tarihinde ihaleye çıkıyor. 

KİPTAŞ Kadıköy'de dönüşüme start verdi! 

KİPTAŞ Kadıköy ilçesinin Kozyatağı Mahallesi’ndeki Özden Apartmanı'nın dönüşümüne start verdi. İşte KİPTAŞ'ın Kadıköy'deki dönüşüm projesine ilişkin tüm detaylar...

Kadıköy Hasanpaşa Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Hasanpaşa Mah 3453 ada 1 parsel ve kısmen 595 ada 1 parsel, Zühtüpaşa Mah 3454 ada 1, 2 ve 3 parseller, Tuğlacıbaşı Mah 580 ada 11, 13 ve 14 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli NİP ve 1/1000 ölçekli UİP askıya çıkarıldı.

Kadıköy Şekerciler Apartmanı kentsel dönüşümle yıkılacak!

Kadıköy'de bulunan Şekerciler Apartmanı için kentsel dönüşüm dahilinde yıkım karar alındı.  Mimarlar ve kent araştırmacıları, binanın girişinde bulunan ve ressam Jale Yılmabaşar tarafından tasarlanan seramik panonun korunması için çağrı yaptı.

Kadıköy Belediyesi'nin eski binası yıkılacak, yeşil alana dönüşecek!

Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, belediye binasının yıkılıp bu bölgeyi yeşil alana ve deprem toplanma alanına dönüştüreceklerini söyledi.

Kadıköy’deki icradan satılık ‘Perili Köşk’ havadan görüntülendi!

Kadıköy Caddebostan'da yer alan 'Küçük Dolmabahçe', 'Saray Yavrusu' ve 'Perili Köşk' gibi adlarla da anılan tarihi Ragıp Paşa Köşkü, icradan satışa çıkarıldı.

Kadıköy'deki 'Perili Köşk' icradan satılık!

Kadıköy Caddebostan'da bulunan, tarihi Ragıp Paşa Köşkü diğer adıyla "Perili Köşk" olarak ta bilinen bina icradan satışa çıkarıldı...

Kadıköy'deki 10 katlı bina mühürlendi!

Kadıköy'ün Göztepe ilçesinde etkili olan yağış sonrasında inşaat alanının yanında bulunan binanın bahçe duvarı çöktü. Belediye ekipleri binayı boşaltılıp mühürlendi.

Kadıköy'de inşaatta üzerine demir profil düşen işçi yaralandı!

Kadıköy'de inşatta çalışan bir işçi omzuna demir profil düşmesi sonucu yaralandı. Yaralı işçi, yaklaşık 5 metreden itfaiyenin yardımıyla kurtarılıp hastaneye kaldırıldı.

Kadıköy'de 8.2 milyon TL'ye satılık apartman!

İstanbul Kadıköy İkbaliye'de yer alan 962 metrekarelik kat mülkiyetli kagir apartman İstanbul Defterdarlığı tarafından 8 milyon 252 bin TL bedelle satışa çıkarıldı...

Beyoğlu ve Kadıköy'de 33.5 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Darülaceze Başkanlığı, Beyoğlu'nadaki işhanı ve apartman, Kadıköy'deki 5 katlı işyeri ile ahşap köşk ihale ile satıyor. İhaşe 3 Mayıs'ta yapılacak..

kadıköydeki çöp apartmanı Haberi

kadıköydeki çöp apartmanı

Kadıköy, Osmanağa Mahallesi’nde bulunan iki kardeşe ait tarihi binada biriktirilen çöpler adeta mahalleliyi canından bezdirdi.


Şikayet üzerine bugün sabah saatlerinde Kadıköy Belediyesi Zabıta Ekipleri ve temizlik görevlileri sokağa gelerek çöp evi temizlemeye başladı. Görevlilerin saatler süren çalışmasında binadan 10 kamyon çöp çıktı.


DAHA ÖNCE DE BOŞALTILMIŞTI

Sokakta esnaflık yapan bir kişi, "Burası 3 yıl önce de temizlendi. Ne zaman temizlense biz 1-2 sene sonra yine aynı manzara ile karşılaşıyoruz. Buradan insanlar geçemiyor, alışveriş yapamıyor, kokudan hiçbir şey olmuyor. Sokak mahvolmuş durumda. Hem insanlara yazık hem bize yazık. Burası iki tane kardeşin, satmıyorlar, etmiyorlar. Senelerdir buradalar" dedi.