04 / 05 / 2024

kadıköyün en iddalı projesi

kadıköyün en iddalı projesi

İlk adımı Fikirtepe ve Kartal'da atacak Şua İnşaat, Göztepe Merdivenköy ve Alaşehir Barbaros mahallelerinde proje geliştirme çalışmalarına devam ediyor. Bu iki proje de kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçecek.

Kadıköy'ün en pahalı evi belli oldu! Dudak uçuklatan fiyatı ilan sitesini salladı! Aidatı ise resmen bir kira bedelinde!

İstanbul'un en  değerli ilçelerinden biri olan Kadıköy'de tarihi ve kültür yerleri kadar, satılık konut fiyatları da konuşuluyor. Kadıköy'de en pahalı satılık evin fiyatı adeta dudak uçuklatır türden. İşte ayrıntılar...

Kadıköy'ün göbeğindeki inşaat yok artık dedirtti!

Bazı inşaat firmaları imar mevzuatını görmezden gelerek projelerine devam ederken, İnşaat Doktoru resmi X hesabı üzerinden Kadıköy'ün göbeğindeki bir inşaatı paylaştı. İşte o paylaşım ve paylaşıma gelen yorumlar...

1940'ta Kadıköy'ün imar sorunu: İskeleden Altıyol ağzına kadar geniş asfalt bir cadde inşa edilecek

1940 yılında, Kadıköy'de İskeleden Altıyol ağzına kadar geniş asfalt bir cadde inşa edilecek. Bunun için bir çok dükkan ve ev istimlak edilmiş.

Kadıköy’ün simgesi satıldı:449 milyon 363 bin 500 lira

İstanbul Kadıköy’de bulunan ve ‘Kadıköy’ün simgesi’ olarak bilinen tarihi ‘Perili Köşk’ satıldı. İcradan satışa çıkarılan 116 yıllık Ragıp Paşa Köşkü’nü bugün tek alıcı olan Türkiye İş Bankası satın aldı.

İstanbullulara müjde! Kadıköy-Sabiha Gökçen arası kesintisiz bağlantı sağlanacak!

İnşaat çalışmalarının yüzde 91'i tamamlanan Pendik Tavşantepe- Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalara yönelik açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kadıköy ve Sabiha Gökçen arasının kesintisiz sağlanacağını dile getirdi. 

Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı metro inşaatı 2021'de tamamlanacak! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 2021 Yılı Bütçesi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda yaptığı açıklamada, Kadıköy-Kartal-Kaynarca Sabiha Gökçen metro hattı çalışmasının 2021'in sonunda tamamlanacağını açıkladı.

İstanbul'un depreme en dayanıklı ilçesi Kadıköy!

1999 depremi sonrası kentsel dönüşüm konusunda önemli adımların atıldığı Kadıköy'ün, İstanbul depremine en hazır semtlerden biri olduğu belirlendi. Lüks Konut ve Gayrimenkul Uzmanı Sühran Aras, konuya ilişkin bir analiz yaptı.

Evim Kadıköy İnşaat Otomotiv Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evim Kadıköy İnşaat Otomotiv Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Arif Tolga Dörter tarafından kuruldu.

Kadıköy'de 44.5 milyon TL'ye icradan satılık 4 bina!

İstanbul Anadolu 20. İcra Dairesi, Kadıköy'ün Sahraicedit Mahallesi'nde bulunan 4 bina satışayı çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 44 milyon 511 bin 275 TL olarak belirlendi.

Yenitepe Kadıköy'ün afişine sosyal medyadan tepki!

AVM'lerde, Araplara yönelik vatandaşlık pazarlaması, Arapça tanıtım afişleriyle devam ediyor. Arapça ve İngilizce olarak hazırlanan afişte, "Yenitepe Kadıköy'e yatırım yapın, Türk vatandaşlığını alın" ifadeleri tepkilere neden oldu.

Kadıköy'deki 10 katlı bina mühürlendi!

Kadıköy'ün Göztepe ilçesinde etkili olan yağış sonrasında inşaat alanının yanında bulunan binanın bahçe duvarı çöktü. Belediye ekipleri binayı boşaltılıp mühürlendi.

Kadıköy'ün ulaşım sorununa 'metro' çözümü!

Kadıköy'ün ulaşımla ilgili hiçbir sorunu kalmayacağını söyleyen AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, yeni metro projeleriyle ilgili konuştu.

Kadıköy'de korkunç olay! Binanın kolonları kaldırıma düştü!

Kadıköy'ün Caddebostan mahallesi Prof. Dr. Hulusi Behçet caddesinde yıkılan binanın ana kolonlarından biri kaldırıma düştü.

kadıköyün en iddalı projesi Haberi

kadıköyün en iddalı projesi

Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe'de 24 bin metrekarelik bir alanda kentsel dönüşüm projesi gerçekleştirmek için kolları sıvayan şirket, bu alandaki hak sahiplerinin büyük çoğunluğu ile anlaşma imzaladı ve geriye 400 metrekarelik alandaki hak sahipleri kaldı. Bu hak sahipleri ile anlaşmaya varılamayınca devreye acil kamulaştırma yöntemi girdi ve düğüm çözüldü. 

Şua İnşaat Satış ve Pazarlama Koordinatörü Ahmet Sarıçalı; kısa süre içinde kamulaştırma işlemlerini tamamlanarak ruhsat sürecinin başlayacağını açıkladı. 

Mimar Adnan Kazmaoğlu imzasını taşıyan Şua İnşaat Fikirtepe projesi hakkında bilgi veren Ahmet Sarıçalı, "Fikirtepe'niıı en iddialı projelerinden birini hayata geçireceğiz. 

Proje alanımız Fikirtepe'nin en üst noktasında yer alıyor. 3 blok olarak yükselecek projemizde az sayıda 1 + 1,2+1,3+1 ve 4+1 olmak üzere yaklaşık 750 konut yer alacak. 3 kulenin birleşim noktasında ticari ve sosyal donatı...