07 / 05 / 2024

Kadın Kent Gönüllüleri kağıthane

Kadın Kent Gönüllüleri kağıthane

Kadınların şehir yönetiminde aktif rol alması, istek ve önerilerini dile getirebilmeleri için Kağıthane’de her yıl düzenlenen Kadın Kent Gönüllüleri toplantıları bu yıl da ilçenin çeşitli mahallelerinde son sürat devam ediyor.

Ev kadını ve anneler müjde! Yeni emeklilik sistemi yüz güldürecek, çalışan çalışmayan her kadın faydalanacak...

Aile ve Gençlik Bankası'nın kurulmasından sonra ev hanımlarının sosyal güvencesi ve erken emekliliğini sağlayacak sistem için çalışmalar hızlandırılacak. Bu kapsamda milyonlarca ev kadını ve anne emekliliğe kavuşacak.

Gönüllü Grup İnşaat Bilgisayar Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gönüllü Grup İnşaat Bilgisayar Hırdavat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Esra Gönüllü tarafından kuruldu.

Google Pixel 7a'nın tanıtımına günler kala görüntüleri sızdı!

Google'ın uygun fiyatlı yeni telefonu Pixel 7a'nın resmi tanıtımı yaklaşıyor ve cihaz hakkında yeni bilgiler gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Son olarak, Pixel 7a'nın kutu açılış görüntüleri internete sızdırıldı.

AFAD`a gönüllü olmak isteyenler dikkat! AFAD’a nasıl gönüllü olunur?

AFAD'da gönüllü olmak için ne yapmalısınız? Gereken şartlar ve verilen eğitimler neler? Detaylar içeriğimizde.

AFAD gönüllüsü nasıl olunur? AFAD gönüllüsü olmak için ne gerekli? AFAD gönüllüsü deprem bölgesine nasıl gider?

AFAD gönüllüsü nasıl olunur, ne gerekir? soruları yaşanan deprem felaketinden sonra çok sık sorulmaktadır. İşte bu soruların devamı ve onların yanıtları…

Mini kapaklı kadın çantası 94,11 TL! Flo’da kadın çantalarında görülmemiş indirim! 5 Şubat 2023 fiyat listesi…

Mini kapaklı kadın çantası 94,11 TL’den satılıyor. Flo’da kadın çantalarında görülmemiş indirim başladı! İşte 5 Şubat 2023 fiyat listesi…

Bu da oldu! A101'in olay yaratan teknesinin görüntüleri ortaya çıktı! Son dakika: Yarın satışta!

Geçtiğimiz haziran ayında tekne satışı yapan A101, bu ayda tekne satışı yapacağını ilan etti. Ülke gündemine bomba gibi düşen ve sosyal medyada viral olan teknenin ise görüntüleri ortaya çıktı. İşte detaylar...

İpek Ilıcak Kayaalp ve Ebru Özdemir, Türkiye'nin en güçlü 30 kadını arasında!

İpek Ilıcak Kayaalp ve Ebru Özdemir, milyar dolarlık şirketlerin kaptan köşkünde oturan ve binlerce kişiye istihdam imkanı veren Türkiye'nin en güçlü 30 kadını arasında.

İnşaat sektöründen hangi isimler en güçlü 50 iş kadını listesinde yer aldı?

İnşaat sektöründen en güçlü 50 iş kadını listesinde yer alan isimler belli oldu. İşte o isimler...

Seba Gacemer, Türkiye'nin en güçlü 50 kadın CEO'su listesinde!

Sinpaş GYO CEO'su ve GYODER Yönetim Kurulu Üyesi Seba Gacemer, en güçlü 50 kadın CEO listesinde yer aldı. Seba Gacemer, Türkiye'nin en güçlü 50 kadın CEO listesinde 20. sırada bulunuyor.

Son 5 yılda açılan kadın konuk evleri TBMM gündeminde!

Son 5 yılda açılan kadın konuk evleri ile konuk evlerinde yaşayan ve hakkında koruma kararı alınan kadın sayıları meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ebru Özdemir, 'Türkiye'nin En Güçlü 30 İş Kadını' listesinde!

Capital Dergisi tarafından her yıl olduğu gibi "Türkiye'nin En Güçlü 30 İş Kadını Araştırması” sonuçlarına göre, Limak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, listenin 14'üncü sırasında yer alıyor.

Faruk Fatih Özer'in yurt dışına kaçışının görüntüleri ortaya çıktı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Thodex soruşturması kapsamında kırmızı bültenle aranan Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer'in yurt dışına kaçışının görüntüleri ortaya çıktı...

Kadın Kent Gönüllüleri kağıthane Haberi

Kadın Kent Gönüllüleri kağıthane


Kadınların şehir yönetiminde aktif rol alması, istek ve önerilerini dile getirebilmeleri için Kağıthane’de her yıl düzenlenen Kadın Kent Gönüllüleri toplantıları bu yıl da ilçenin çeşitli mahallelerinde devam ediyor.


Kent gönüllüsü kadınlar mahallelerindeki ihtiyaçları bu toplantılar aracılığıyla Başkan Fazlı Kılıç’a iletirken, kadınların en çok merak ettiği konunun kentsel dönüşüm olduğu gözlendi.

Konuyu değerlendiren Başkan Fazlı Kılıç, şehri kadın bakış açısıyla şekillendirmeyi amaçladıklarını belirterek Kadın Kent Gönüllüleri toplantılarında en çok konuşulan konuların başında artık kentsel dönüşümün geldiğini söyledi. Başkan Kılıç; ‘’ Bundan 10 yıl önce kadınlarla yaptığımız kent gönüllüleri toplantılarında genelde mahallelerine park, sağlık ocağı yapılması veya yolun asfaltlanması konuları konuşulurdu. İstekleri bu yöndeydi. İlçedeki eğitim, sağlık, sosyal donatı ve ulaşım alanlarında ihtiyaçları giderdikten sonra özellikle son yıllarda kentsel dönüşümü konuşmaya başladık.  Kadınlar...