17 / 05 / 2024

kadınhanı 4. etap toki konutları

kadınhanı 4. etap toki konutları

Kadınhanı Belediyesi hizmet binasında kurulan Beyaz Masa Birimine 4. Etap TOKİ için başvurular tüm hızıyla devam ediyor. TOKİ evleri toplam 21 blok ve 327 konuttan oluşuyor.

TOKİ Konya Kadınhanı'nda teslim dönemi sona eriyor!

Toplam 162 adet konuta yer verilen TOKİ Konya Kadınhanı 4. Etap projesinde teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Konya Kadınhanı 4. Etap'ta teslimler başlıyor!

Toplam 162 adet konutun yer aldığı TOKİ Konya Kadınhanı 4. Etap'ta teslimler bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Konya Kadınhanı 4. Etap'ta teslimler Pazartesi başlıyor!

TOKİ Konya Kadınhanı 4. Etap projesinde satışı tamamlanan 162 adet konutun teslimi 3 Eylül 2018 Pazartesi günü başlayacak...

TOKİ Konya Kadınhanı 4. Etap 166 konut ihalesi bugün!

TOKİ Konya İli Kadınhanı İlçesi 4. Etap 166 adet konut, 1 adet cami ve 1 adet ticaret merkezi inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi bugün yapılacak.

TOKİ Konya Kadınhanı 4. Etap ihalesi 27 Nisan'da!

TOKİ Konya Kadınhanı 4. Etap 166 adet konut, 1 adet cami ve 1 adet ticaret merkezi inşaatları ile altyapı çevre düzenlemesi işi ihalesi 27 Nisan 2016 tarihinde yapılacak.

Kadınhanı 3. Etap Toplu Konutları teslim edilmeye başlandı!

TOKİ tarafından Kadınhanı 3. Etap Toplu Konut Projesi kapsamında inşa ettirilen ve Kadınhanı Kaymakamlığınca konut alıcısı temin edilen B1 tipi 165 adet konutun teslim işlemleri başladı.

Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap TOKİ!

Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap TOKİ Konutları kura başvuru bedeli 2 bin TL olarak belirlendi. Başvuruları yarın başlayacak olan projede 487,23 TL'den başlayan taksitler ile konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap başvuruları yarın başlayacak!

TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap başvuruları yarın başlayacak. Daire fiyatları 77 bin 957 TL'den başlangıç gösteren projede 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan konutlar kurayla satışa sunulacak.

Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap TOKİ başvuru 2015!

Toplam 18 adet konutun kurayla satışa sunulduğu TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap'ta 2 bin TL kura başvuru bedeli ödeniyor. İşte Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap TOKİ başvuru 2015 detayları...

TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap fiyat listesi!

TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap fiyat listesi kapsamında daireler 77 bin 957 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlanan daireler yer alıyor.

TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap kura başvuruları!

TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap kura başvuruları 16 Mart'ta başlayacak. Daire fiyatları 77 bin 957 TL'den başlangıç gösteren projede 2+1 ve 3+1 daireler satışa sunulacak.

Kadınhanı 4. Etap TOKİ başvuruları devam ediyor!

Kadınhanı Belediyesi hizmet binasında kurulan Beyaz Masa Birimine 4. Etap TOKİ için başvurular tüm hızıyla devam ediyor. TOKİ evleri toplam 21 blok ve 327 konuttan oluşuyor.

TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap başvuruları!

TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap'ta 18 adet konut kurayla satılıyor. Projede yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için 120 ay vade yapılabiliyor. İşte TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap başvuruları...

kadınhanı 4. etap toki konutları Haberi

kadınhanı 4. etap toki konutları

Toplam 21 blok ve 327 konuttan oluşan, TOKİ evlerinden almak isteyen vatandaşlar Belediye'ye başvuru yapmaya devam diyor.

Belediye Başkanı Mehmet Nuri Ödük, belediye hizmet binasında kurulan beyaz masa biriminde başvuruların alındığını, resmi kayıtların yapılması için Ziraat Bankasına para yatırılması gerektiğini belirtti.


4. Etap TOKİ evlerinin Kadınhanı'nın çehresine güzellik katacağını dile getiren Başkan Ödük, konutların hayırlı uğurlu olmasını diledi. 


Kadınhanı...