20 / 05 / 2024

kadınlara en çok konut satılan iller

kadınlara en çok konut satılan iller

Ülkemizde geçen sene satılan konutların yüzde 33,95'lik kısmını kadınlar alırken, açıklanan resmi verilere göre, bu alanda en yüksek oran da yüzde 42,72 ile Çanakkale ili oldu.

İstanbul depremi en çok bu büyüklükte olacak! Tuzla'dan Kadıköy'e, Eminönü'nden de Silivri'ye kadar riskli!

Bilim Akademisi Üyesi, Jeolog Prof. Dr. Okan Tüysüz, beklenen büyük Marmara depremi ile ilgili konuştu ve depremin ulaşabileceği büyüklüğü, en çok etkileyeceği yerleri tek tek açıkladı. İşte o açıklama...

Kadınlar mı yoksa erkekler mi daha fazla konut sahibi oluyor? 2023'te en çok konut alan belli oldu!

Türkiye'de 2023 yılında toplamda 1 milyon 926 konut satıldı. Konut satışlarının detayları incelendiğinde en çok konut satın alan erkekler oldu. 690 bin 438 kişi konut satın aldı.

İşe yerleştirme en çok hangi illerde oldu? En fazla açık olan meslekler hangileri?

İŞKUR 2023 Aralık ayına yönelik açıkladığı istatistiklere göre aralık ayında 83 bin 407’si erkek, 55 bin 482’si kadın olmak üzere 138 bin 889 işe yerleşme gerçekleşti. Peki en çok hangi meslek gruplarından eleman aranıyor?

Çalışan kadınlara müjdeli haber! SGK'dan 25.000 TL toplu ödemenizi hemen alın

Devlet yetkililerinin bu sene bir çocuklu ailelere, düşük gelirli ailelere ve daha birçok bağlamda destek ödemesi yaptı. Devlet yetkililerin yaptığı açıklamaya göre yeni destek ödemesi çalışan kadınlara olacak.

Kadınlara devletten bir destek! 4 bin 125 liraya kadar veriliyor

Kadınlara çok fazla kalemde destek ödemesi sağlanıyor. Dul yardımı da ödenen destekler arasında yer alıyor. Şartları yerine getiren kadınlara devlet tarafından nakit olarak sosyal yardım ödemesi sağlanıyor. Peki, dul ve yetim aylığından kimler faydalanabiliyor? İşte şartlar...

Devletten kadınlara zamlı maaş ödemesi! Asgari ile o ödemede zamlandı! İşte detaylar!

Devlet tarafından kadınlara pek çok ödeme yapılmaktadır. Bunlardan birisi olan dul yetim aylığı ödemeleridir. İşte detaylar!

Kadınlara müjde! Çalışmayan kadınlara PTT'den karşılıksız ve geri ödemesiz 9 bin 932 TL!

Ocak ayından itibaren annelere devlet desteği artırılacak. Doğum iznine ayrılan anneler için asgari  iş göremezlik ödeneği 16 bin 105 liradan 24 bin 908 liraya çıkacak! İznin ardından yarı zamanlı çalışan kadınlara ise İŞKUR tarafından en az 9 bin 932 lira ödeme sağlanacak...

Eşi vefat eden kadınlara konut desteği resmen başladı! Son dakika!

Eşi vefat eden kadınlara konut desteği resmen başladı!. Aktarılan son dakika detaylarına göre, Sivas'ta eşi vefat etmiş, 18 yaş altında en az üç çocuklu 12 kadına konut inşa edilecek.

Kasım’da en çok bu otomobiller satıldı! O marka resmen atağa kalktı! İşte detaylar!

Kadım ayını geride bırakırken, en çok satılan otomobil markaları da belli oldu. İşte Kasım ayında en çok satılan otomobillere dair detaylar!

7 soruda eşi vefat etmiş kadınlara 300 bin lira konut desteği!

Geçtiğimiz günlerde açıklanan eşi vefat etmiş kadınlara yönelik olan 300 bin liralık konut desteği, son günlerin en çok merak edilen konularından biri. Peki, bu konut desteğinden yararlanma şartları neler? İşte detaylar…

Türkiye’nin en çok ev aranan semtleri!

Hürriyet Emlak, Türkiye genelinde son 1 ayda en çok hangi semtlerde satılık ve kiralık ev aradığımızın listesini çıkardı. Verilere göre, İstanbul’da satılıklarda Beylikdüzü, kiralıklarda Kadıköy öne çıkıyor.

Türkiye'de 2020'de en çok kim ev aldı? Kadınlar mı, erkekler mi?

"Kadın beğenir, erkek alır" algısının yaygın olduğu Türkiye'de 2020'de en çok kim ev aldı? Kadınlar mı, erkekler mi? İşte 2020 konut satış rakamları...

Kadınlar en çok nereden ev alıyor?

Türkiye genelinde 2019'da 1 milyon 348 bin 729 konut satıldı. Bu konutların 420 bin 276 tanesini kadınlar aldı. Peki kadınlar en çok nereden ev alıyor?

kadınlara en çok konut satılan iller Haberi

kadınlara en çok konut satılan iller

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından resmi olarak açıklanan verilere göre, Türkiye genelinde 2021 yılında satılan toplamda 1 milyon 492 bin konutun 506,5 bin tanesini kadınlar aldı ve resmi olarak açıklanan verilere göre, Türkiye ortalaması yüzde 33,95 şeklinde oldu.

Merakla beklenen resmi verilere göre, erkeklerin aldığı konut sayısı da 819,7 bin şeklinde oldu. Yine resmi olarak açıklanan verilere göre, toplamda 28 bin 900 konut için ortak tapu yapıldı, ve açıklanan resmi verilere göre, konutların 136,7 bin adedini de diğer satışlar oluşturmuş oldu.

Anadolu Ajansı'ndan Uğur Aslanhan'ın haberine göre, kadınlara konut satış oranında şampiyon şehir yüzde 42,72 oranla Çanakkale ili oldu. Resmi olarak açıklanan verilere göre, Çanakkale'de satılan toplamda 12 bin 236 adet konutun 5 bin 228 tanesini kadınlar aldı. Yine resmi...