14 / 05 / 2024

Kadir Tokman kimdir

Kadir Tokman kimdir

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Tokman'ın babası Mustafa Yılmaz Tokman hayatını kaybetti. 

Kadir Tokman'ın acı günü! Babası Mustafa Yılmaz Tokman vefat etti! 

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Tokman'ın babası Mustafa Yılmaz Tokman hayatını kaybetti. 

Kadir Karataş kimdir?

Eski Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Karataş kimdir? Kadir Karataş daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Kadir Karataş'ın biyografisi...

Ant Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Antwell İyi Yaşam Evleri Şubesi açıldı!

Ant Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Antwell İyi Yaşam Evleri Şubesi Üsküdar'da 250 milyon TL sermaye bedeli ile Esen Türkmen, Kadir Tokman, Mehmet Okay ve Hasan Hüsnü Yılmaz tarafından açıldı.

Kadir Kameroğlu kimdir?

İş adamı Kadir Kameroğlu, İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Peki, Kadir Kameroğlu kimdir? Hayatı boyunca hangi işlere imza attı?

Ant Yapı'dan Rusya'ya 600 milyon dolarlık 4 yeni proje!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Tokman, "Uçak krizinden itibaren yaklaşık 3 milyar dolarlık inşaat işi kaybı olduğunu düşünüyorum" dedi. Tokman'a göre yumuşama başladı ancak henüz pembe bir tablo da oluşmadı.

Kadir Parlak kimdir?

İç Mimar Kadir Parlak, Oltu 25 Mart Gençlik Parkı’nda bulunan 10 bin yıllık dikili taşın üzerine boya ile yazılması ve daha sonra yazının spiral ile silinmesiyle ilgili suç duyurusunda bulundu. Peki, Kadir Parlak kimdir?

Kadir Tümen kimdir?

ERA Türkiye Franchise Geliştirme ve Satış Direktörü Kadir Tümen kimdir? Kadir Tümen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Kadir Tümen, ne zamandan beri Franchise Geliştirme ve Satış Direktörü olarak çalışıyor?

Kadir Kurtuluş kimdir?

Avukat Kadir Kurtuluş kimdir? Avukat Kadir Kurtuluş'un yazıları ne zamandan beri emlakkulisi.com'da yayınlanıyor? Avukat Kadir Kurtuluş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Avukat Kadir Kurtuluş..

Ant Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

Ant Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir Şubesi, Şebnem Buyer, Mehmet Okay, Kadir Tokman, Hasan Hüsnü tarafından 70 milyon TL'lik sermaye ile 24 Kasım'da açıldı.

Ant Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Ant Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli Şubesi, Şebnem Buyer, Mehmet Okay, Kadir Tokman, Hasan Hüsnü tarafından 70 milyon TL'lik sermaye bedeli ile açıldı.

Kadir Kara kimdir?

30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde Osmaniye Belediye Başkanı olarak seçilen Kadir Kara kimdir? Kadir Kara, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Kadir Kara'nın biyografisi...

Kadir Çalışıcı kimdir?

MHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Çalışıcı kimdir? Kadir Çalışıcı bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte MHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Çalışıcı'nın biyografisi...

Kadir Koçdemir kimdir?

MHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Koçdemir kimdir? Kadir Koçdemir, bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte MHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Koçdemir'in biyografisi...

Kadir Tokman kimdir Haberi

Kadir Tokman kimdir

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Tokman'ın babası Mustafa Yılmaz Tokman vefat etti. 

Dünyanın en büyük 100 inşaat firmasından biri olan Ant Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Kadir Tokman'ın babası Mustafa Yılmaz Tokman yaşamını yitirdi. 

İnşaat, turizm, çevre ve hizmet sektörlerinde faaliyette bulunan Ant Yapı vefat ilanı yayınladı. İlanda şu ifadelere yer verildi: 

Acı Kaybımız

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Tokman'ın kıymetli babası Mustafa Yılmaz Tokman'ı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz.

Merhuma Allahtan rahmet, ailesine ve Ant Yapı çalışanlarına başsağlığı diliyoruz.

Ant Yapı Ailesi 

Bizde Emlakkulisi.com ailesi olarak merhum Mustafa Yılmaz Tokman'a Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı...