03 / 05 / 2024

kadir topbaş bülent kerimoğlu ne konuştular

kadir topbaş bülent kerimoğlu ne konuştular

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nu makamında ziyaret etti. Bülent Kerimoğlu’nu başkan seçilmesinden dolayı tebrik eder Kadir Topbaş, ilçenin çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Kadir Topbaş: Büyük ölçekteki projelerimiz bitmek üzere!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün açılışını değerlendiren Kadir Topbaş, "Dünyada bazı özellikleriyle önde gelen 3. köprümüzün açılışını yaptık. Yine büyük ölçekte bitmek üzere olan projelerimiz var." dedi.

Kadir Topbaş Büyükçekmece Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi inceledi!

Büyükçekmece’de yapımı bitmek üzere olan ileri biyolojik atıksu arıtma tesisini basın mensuplarıyla gezen Başkan Kadir Topbaş, “İstanbul’daki atıksuların yüzde 97’sini arıtılır hale getirdik'' dedi.

Kadir Topbaş Büyükçekmece İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi'ni inceledi!

Büyükçekmece’de yapımı bitmek üzere olan ileri biyolojik atıksu arıtma tesisini basın mensuplarıyla gezen Başkan Kadir Topbaş yaptığı açıklamada “İstanbul’daki atıksuların yüzde 97’sini arıtılır hale getirdik" DEDİ

Kadir Topbaş Kentsel Sorunlara Bütüncül Yaklaşım toplantısında konuştu!

Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler (UCLG) Dünya Başkanı Kadir Topbaş, New York’ta BM İnsan Yerleşimleri Programı'nın organize ettiği “Kentlerin Geleceği: Kentsel Sorunlara Bütüncül Yaklaşım” adlı toplantıda da konuştu.

Kadir Topbaş: İstanbul diğer büyükşehirlerden ayrılmalı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Kadir Topbaş, Başbakan Ahmet Davutoğlunun kamuda şeffaflık paketi toplantısında gündeme gelen imar değişikliği ve İstanbul için düzenlenecek özel yasa ile ilgili açıklamalarda bulundu.

ABD Büyükelçisi John R. Bass'tan Kadir Topbaş'a ziyaret!

İstanbul Milletvekili Nimet Baş, D-8 Genel Sekreteri Seyed Ali Muhammed Musavi ve ABD'nin Ankara Büyükelçisi John R. Bass, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ı ayrı ayrı ziyaret etti.

Kadir Topbaş: İstanbul'un ekonomisi 127 ülkeden büyük!

“Şehrin Geleceği, Geleceğin Şehri” zirvesine Katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, kararlılık içerisinde geleceğin şehirlerini oluşturmak için kentsel dönüşüme hız kesmeden devam ettiklerini söyledi...

Kadir Topbaş'tan Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'na ziyaret!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nu makamında ziyaret etti. Bülent Kerimoğlu’nu başkan seçilmesinden dolayı tebrik eder Kadir Topbaş, ilçenin çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Hindistan Büyükelçisi Rahul Kulshreshth Kadir Topbaş’ı ziyaret etti!

Başkan Kadir Topbaş’ı ziyaret eden Hindistan’ın yeni Ankara Büyükelçisi Rahul Kulshreshth, Türkiye’nin ve İstanbul’un gelişmesini yakinen takip etiğini ve bunun dünya için ne kadar önemli olduğunu bildiğini söyledi.

Kadir Topbaş: Deprem riski taşıyan alanlar 3. havalimanının bulunduğu bölgeye taşınacak!

Deprem riski taşıyan alanların üçüncü havalimanının bulunduğu bölgelerde yeni yerleşim alanlarına taşınacağını söyleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "Riskli bölgelerin en az yüzde 50'si yeşil alana dönüştürülecek" dedi...

Kadir Topbaş: Maslak'a da bir bölge parkı inşa edilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Bakırköy Çırpıcı Çayırı Parkı projesine ilaveten Maslak Sarıyer arasında da bir " Bölge Parkı " yapma kararı aldıklarını açıkladı.

Kadir Topbaş: Tepecik’in imar sorununu çözeceğiz!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Adayı Kadir Topbaş, Büyükçekmece’ nin Tepecik Mahallesi’ nde düzenlenen mitingde vatandaşlarla buluştu. Topbaş, vatandaşlara imar sorunu çözecekleri müjdesini verdi...

Kadir Topbaş: Türkiye'nin ilk metrogarı Büyükçekmece'ye yapılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş: "Türkiye'de ilk defa metrogar yaparak, Büyükçekmece'nin metrosuna kadar getireceğiz. Buradan metroya binerek, İstanbul'un ve Türkiye'nin istediğiniz noktasına raylı sistemle gidebileceksiniz" dedi

kadir topbaş bülent kerimoğlu ne konuştular Haberi

kadir topbaş bülent kerimoğlu ne konuştular

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nu ziyaret eden Başkan Kadir Topbaş, seçilmesinden dolayı tebrik etti. 


İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak Bakırköy’e birçok alanda çok ciddi yatırımlar yaptıklarını vurgulayan Başkan Topbaş, siyasi ayrım gözetmeksizin bütün ilçe belediyelerine eşit hizmet götürmeye özen gösterdiklerini söyledi. Topbaş, Bakırköy Belediyesi’nin doğru projelerine destek sözü...