27 / 04 / 2024

kadir topbaş kaç dönemdir belediye başkanı

kadir topbaş kaç dönemdir belediye başkanı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, mazbatasını aldıktan sonra ilk ziyaretini Beyoğlu’na yaptı. İstiklal Caddesi’nde vatandaşlar ve öğrencilerle sohbet eden Topbaş, Beyoğlu Belediyesi’ni ziyaret etti...

Kadir Topbaş'a Şanlıurfa belediye başkanlarından ziyaret!

Şanlıurfa’nın ilçe belediye başkanları Türkiye Belediyeler Birliği ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ı ziyaret etti. Kağıthane’deki İstanbul Büyükşehir Belediyesi Tanıtım ve Bilgilendirme Merkezi’ndeki görüşmede şu isimler yer aldı...

Kadir Topbaş, yağışların İstanbul'a kaç günlük su kazandırdığını açıkladı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Kadir Topbaş, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile Feshane Kültür Merkezi’nde Uluslararası Rumeli Balkan Trakya Kültür Günleri’ne katıldı. Topbaş, yağışların İstanbul'a kaç günlük su getirdiğini açıkladı.

Kadir Topbaş Kağıthane Belediyesi’ni ziyaret etti!

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ı makamında ziyaret eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Başkan Kadir Topbaş, başarılar diledi ve ilçenin gelişmesine destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

Kadir Topbaş: Yaptığımız her çalışma yerel yönetimlere örnek teşkil ediyor!

Marmara Belediyeler Birliği 2014 yılı Olağan 1. Genel Kurulu Toplantısı’na katılan Kadir Topbaş, “Burada yapmakta olduğumuz her çalışma, Türkiye'nin başka noktasındaki yerel yönetime örnek teşkil ettiğinin bilincindeyiz” dedi.

Kadir Topbaş: Marmara Belediyeler Birliği Türkiye’ye örnek oluyor!

Marmara Belediyeler Birliği Genel Kurulu'na katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “Marmara’da yapmakta olduğumuz her çalışmanın, Türkiye'nin başka noktasındaki yerel yönetimlere örnek teşkil ettiğinin bilincindeyiz” dedi.

Kadir Topbaş: Dünya İstanbul projelerini konuşuyor!

İBB Başkanı Kadir Topbaş, "İstanbul artık örnek alınan bir şehir, dünya İstanbul'u konuşuyor, hamd" dedi. Topbaş, Arnavutköy Akpınar Sanayi Meydanı'nda Hacı Sıdıka Akpınar Camisi'nin ibadete açılışının ardından vatandaşlara hitap etti.

Kadir Topbaş'dan teleferik müjdesi!

Kağıthane Harmantepe Mahallesi’ ndeki AK Parti Seçim İrtibat Merkezi' nin açılışında konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Boğazı' na teleferik hattı yapılacağını müjdeledi.

Kadir Topbaş: Taksim meydanına bolca ağaç dikeceğiz!

Taksim Meydanı’nın ağaçlandırılması ile ilgili konuşan Kadir Topbaş, "Sosyal medyayı da takip ediyorum ve gördüğüm kadarıyla Taksim Meydanı için ağaç beklentisi var. Gerçekten istenildiği kadar bolca ağaç dikeceğiz" dedi.

Kadir Topbaş: 2014'te belediyenin yatırım bütçesi yüzde 15 artacak!

Marmara Grubu Stratejik ve Sosyal Araştırmalar Vakfı Akademik Konsey Toplantısı, İstanbul Wow Otel'de gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Kadir Topbaş, 2014 yılında belediyenin yeni yatırım bütçesinin yüzde 15 artacağını aktardı...

Kadir Topbaş: Taksim böyle kalmayacak!

Kadir Topbaş Taksim Meydanı Yayalaştırma Projesi'nin daha bitmediğini, çevre düzenlemesinin devam ettiğini belirterek 'Biz burada yeşillendirme, kısmen ağaçlandırma, şehir mobilyaları ve zemin kaplaması çalışmaları yapacağız' dedi.

Kadir Topbaş'a İstinye Koyu soruşturması!

Bugün Aydınlık Gazetesi'nde çıkan habere göre Kadir Topbaş'a İstinye Koyu işgal soruşturması başlatıldı. Çıkan habere göre İstinye Koyu İBB tarafından 1 yıldır işgal edildiği gerekçesi ile Savcılık Kadir Topbaş'a soruşturma başlattı...

Kadir Topbaş: Marmaray açıldıktan sonra İstanbul daha da yıldızlaşacak!

Marmara Grubu'nun İstanbul Wow Otel'deki toplantısında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 800 kilometre ile Paris'ten fazla metro ağı kuracaklarını belirterek, "Marmaray açıldıktan sonra İstanbul daha da yıldızlaşacak" dedi...

Kadir Topbaş: Dünyada ikinci metro ağına sahip olacağız!

Kadir Topbaş, yeni projelerle ilgili önemli açıklamalar yaptı: "New York'tan sonra dünyada ikinci metro ağına sahip olacağız. Metro günde 11 milyon yolcu taşıyacak" dedi...

kadir topbaş kaç dönemdir belediye başkanı Haberi

kadir topbaş kaç dönemdir belediye başkanı


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, mazbatasını aldıktan sonra ilk ziyaretini Beyoğlu’na yaptı. İstiklal Caddesi’nde vatandaşlar ve öğrencilerle sohbet eden Topbaş, Beyoğlu Belediyesi’ni ziyaret etti.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni 3’üncü kez yönetmek üzere seçilen Kadir Topbaş, mazbatasını altıktan sonra ilk ziyaretini, bir dönem belediye başkanlığı yaptığı Beyoğlu ilçesine yaptı. İstiklal Caddesi’nde vatandaşlar ve öğrencilerle sohbet eden ve hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Kadir Topbaş, buradan Beyoğlu Belediyesi’ne geçti.


Beyoğlu’nda yeniden başkan seçilen Ahmet Misbah Demircan ve belediye çalışanları tarafından kapıda karşılanan Kadir Topbaş, vatandaşların kararını sandıktan verdiğini söyledi. Göreve kendisi gibi 3’üncü kez seçilen Ahmet Misbah Demircan’ı tebrik eden Başkan Topbaş, tüm ilçe belediyelerini dolaşacağını kaydetti.


İstanbul’a 3. dönemde de hizmet etmekten onur duyduğunu ifade eden Topbaş, “Bu seçimde vatandaşlar bizleri farklı bir sonuçla...