16 / 05 / 2024

kadir topbaş ödül

kadir topbaş ödül

New York’ta Birleşmiş Milletler sürdürülebilir kalkınma zirvesine katılan Başkan Kadir Topbaş, BM Gençlik ve Çocuk Ana Çalışma Grubu ile Habitat Programı tarafından ‘Model Gençlik Şehri’ ödülüne layık görüldü.

Kadir Has ödülleri bu yıl 'yeni kentsel oluşumlar' alanında verilecek!

Kadir Has Ödülleri için başvuru süreci başladı. Ödüller, “Kent Çalışmaları ve Yeni Kentsel Oluşumlar” alanında “Üstün Başarı Ödülü” ve “Gelecek Vadeden Bilim İnsanı Ödülü” kategorilerinde verilecek.

Marmara Belediyeler Birliği’nden İBB'ye 5 ödül!

Marmara Belediyeler Birliği’nin düzenlediği ve İBB Şirketlerinden Medya AŞ’nin sponsor olduğu 6. Altınkarınca Belediyecilik Ödül Töreni’nde, ödülleri İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Marmara Belediyeler Birliği Başkanı Recep Altepe verdi.

Kadir Topbaş: Büyük ölçekteki projelerimiz bitmek üzere!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün açılışını değerlendiren Kadir Topbaş, "Dünyada bazı özellikleriyle önde gelen 3. köprümüzün açılışını yaptık. Yine büyük ölçekte bitmek üzere olan projelerimiz var." dedi.

Ali Kılıç'tan Kadir Topbaş'a tünel çağrısı!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın tünel için İBB Başkanı Kadir Topbaş güzellemeleri şaşırttı. Başkan Kılıç, belediye binasından Bölge Hastanesi’ne uzanan 950 metre uzunluğunda bir tünel yapımı çağrıda bulundu.

Kadir Topbaş'a Model Gençlik Şehri ödülü!

New York’ta Birleşmiş Milletler sürdürülebilir kalkınma zirvesine katılan Başkan Kadir Topbaş, BM Gençlik ve Çocuk Ana Çalışma Grubu ile Habitat Programı tarafından ‘Model Gençlik Şehri’ ödülüne layık görüldü.

2006 yılında Beykoz Kasrı için Kadir Topbaş'a tam yetki!

2006 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, Beykoz Kasrı'nın da içinde bulunduğu 200 dönümlük alanın Büyükşehir Belediyesi'ne tahsisi için Belediye Başkanı Kadir Topbaş'a tam yetki vermiş.

Kadir Topbaş: Silivri'de metro hayaldi, projelendirdik!

Silivri 'deki İSMEK Kurs Merkezi açılış törenine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş katılım gösterdi. Topbaş, "Buraya metro gelinceye kadar modern otobüslerle hizmet vermeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Kadir Topbaş'tan Apart Park müjdesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Bayrampaşa'da vatandaşlarla buluştu. Kadir Topbaş, 100 bin araçlık otopark projesinin dışında her sokağa 'Apart Park' müjdesi verdi. Apartman görünümlü otoparkları sokak sakinleri kullanacak.

Kadir Topbaş'tan 3 Katlı Tüpgeçit açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş da projeyle ilgili düşüncelerini belirtti. Topbaş: "3 katlı Tüpgeçit ile İstanbul’un iki yakasını hem karayolu hem metroyla birbirine bağlıyoruz" dedi

Kadir Topbaş: Barajlarda doluluk oranı yüzde 95'e çıktı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş barajlardaki doluluk oranının yüzde 95'lere geldiğini belirtti. İstanbul barajları dün yüzde 94.3'lük doluluk oranıyla en dolu seviyesini yakalamıştı.

Kadir Topbaş Kentsel Sorunlara Bütüncül Yaklaşım toplantısında konuştu!

Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler (UCLG) Dünya Başkanı Kadir Topbaş, New York’ta BM İnsan Yerleşimleri Programı'nın organize ettiği “Kentlerin Geleceği: Kentsel Sorunlara Bütüncül Yaklaşım” adlı toplantıda da konuştu.

Kadir Kızıl: Veli Ahmet’te kentsel dönüşüm şart!

Veli Ahmet Mahallesi Muhtarı Kadir Kızıl mahallesindeki sorunları ve eksiklikleri Manşet Kocaeli gazetesine değerlendirdi. Kızıl, “Kentsel dönüşüm olmazsa olmazlardandır. Ancak bu yapılırken vatandaş mağdur edilmemelidir” dedi.

Yedikule imar planı tadilatı Kadir Topbaş'tan geri döndü!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İBB Meclisi’nde kabul edilen, Fatih Yedikule Mahallesi ile ilgili “Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Tadilatını” yeniden değerlendirilmek üzere İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi’ne iade etti.

kadir topbaş ödül Haberi

kadir topbaş ödül


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş,  New York’ta, dünya gençleri ve BM Gençlik çalışma temsilcileri ile bir araya geldi. İstanbul’da 2016 yılında yapılacak Dünya İnsani Zirvesi Gençlik Forumu sebebi ile Topbaş’a Model Gençlik Şehri Şilti takdim edildi. Model Gençlik Şehri Ödülü’nün ise İstanbul’da yapılacak Dünya İnsani Zirvesi Gençlik Forumunda takdim edileceği belirtildi.


Toplantı sırasında dünya gençlerine seslenen Kadir Topbaş, kendi gençlik dönemlerinde dünyanın daha az soruna sahip, yerel özelliklerin daha fazla olduğu ve insani krizlerin  günümüzdeki kadar fazla olmadığı bir yer olduğunun altını çizdi. Dünyanın çok sorunlu bir zamandan geçtiği ve bu dönemde gençlerin karar alma ve uygulama süreçlerinde daha aktif rol alması gerektiğini ifade eden Başkan Topbaş, Belediye Başkanı olarak Gençlik Meclisi’ne verdiği destek ve öneme vurgu yaptı.


Konuşmasında ayrıca...